Snel naar content
ruimtefoto van de aarde bij nacht

Meer kennis over Snowflake met SnowPro Advanced: Architect diploma

Onlangs behaalde Frans Drijver, Architect bij Inergy, zijn SnowPro Advanced: Architect diploma. Hij kent nu écht alle ins en outs van dit dataplatform. In deze blog vertelt hij je over de weg naar het diploma en het Snowflake platform.

Er verschijnt een glimlach op Frans zijn gezicht als je hem feliciteert met het behalen van zijn SnowPro Advanced: Architect diploma. De afgelopen weken heeft hij hard gestudeerd voor het examen dat hij thuis vanaf zijn computer moest maken. Het is het tweede Snowflake diploma dat hij heeft behaald.

“Afgelopen maart heb ik een online cursus gevolgd waarin de beginselen van het platform zijn uitgelegd. Het instapdiploma heb ik vervolgens gehaald. Voor dit tweede deel is meer hands-on ervaring nodig. Snowflake is natuurlijk nieuw, maar inmiddels ben ik al een aantal maanden druk bezig voor onze klant Detailresult Groep met een migratie. Ik vond het tijd voor deel twee”, vertelt Frans.

Kennis in huis
Zoals Frans net al aangaf, is Snowflake een nieuw platform. “Dit platform heeft ontzettend veel technologische mogelijkheden. Ik wilde graag dit diploma op zak hebben, omdat je daarmee aantoont dat je de concepten waaruit het platform bestaat begrijpt. Uiteraard waarderen onze klanten het ook dat deze kennis over Snowflake er is binnen ons bedrijf”, licht Frans toe.

“Dit platform heeft ontzettend veel technologische mogelijkheden. Ik wilde graag dit diploma op zak hebben, omdat je daarmee aantoont dat je de concepten waaruit het platform bestaat begrijpt. Uiteraard waarderen onze klanten het ook dat deze kennis over Snowflake er is binnen ons bedrijf”

Op dit moment ontwikkelt Snowflake meerdere advanced examens. “Voor mij kwam het goed uit dat die van Architect als een van de eerste beschikbaar was, omdat dat diploma goed aansluit bij mijn functie”, zegt Frans. “Ze zijn nu bezig om ook examens uit te brengen voor Data Scientist, Data Analist, Data Administrator en Data Engineer.”

Het Snowflake Dataplatform
Inergy biedt klanten volledig beheer aan het op Snowflake platform en bijbehorende applicaties. “Veel bedrijven hebben enorme hoeveelheden data en willen daar meer waarde uit halen. Wij helpen ze daarbij”, legt Frans uit.

“Snowflake biedt functionaliteiten die andere dataplatforms niet hebben. Zoals data sharing, waarmee het voor organisaties mogelijk is om data veilig te delen zonder dat ze die gegevens fysiek moeten kopiëren of verplaatsen”, vervolgt Frans. “We kijken graag samen met de klant hoe we echt alles uit de data kunnen halen wat erin zit.”

Referentiearchitectuur Snowflake

Whitepaper

Referentiearchitectuur Snowflake

In deze whitepaper bespreken we de aandachtspunten rondom het inrichten van een dataplatform met Snowflake. Hoe jouw data platform er precies uit komt te zien, is uiteraard geheel afhankelijk van de eisen en wensen die je aan de oplossing stelt. Wat wil je uit het data platform halen? Wat wil je er vervolgens mee doen? Wij helpen je graag op weg.

Download whitepaper

Snowflake

Wil jij meer weten over de mogelijkheden met Snowflake? Met het Inergy Snowflake Dataplatform haal je waarde uit jouw data en ben je klaar voor de toekomst.

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Maak met MIP Activa keuzes voor de aankomende moeilijke begrotingsjaren

Lokale overheden staan voor belangrijke keuzes. Om keuzes te maken moet je inzicht hebben. Met onze module MIP Activa in LIAS Enterprise is dit inzicht snel en makkelijk te verkrijgen voor geplande investeringen en lopende kredieten.

Lees verder

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

Altijd blijven ontwikkelen op zowel technisch als persoonlijk vlak

"Bij ons draait alles om kennisdeling, innovatie en gave techniek. De ontwikkelingen binnen het IT-landschap gaan razendsnel. We ontwikkelen onze technische kwaliteiten continu. Maar we besteden ook veel aandacht aan persoonlijke vaardigheden." Daphne Jaspars, People Manager, vertelt hoe we bij Inergy altijd bezig zijn met het doorontwikkelen van zowel onze hard als soft skills.

Lees verder

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

5 manieren waarop het LIAS ISMS is beveiligd

LIAS ISMS is een tool die ondersteunt bij de uitvoering, het bijhouden en rapporteren van processen die te maken hebben met informatieveiligheid en privacy.

Lees verder