Snel naar content

Snowflake

Snowflake is speciaal gebouwd voor de cloud en is toonaangevend in zijn soort. Met Snowflake en Inergy krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Het Snowflake dataplatform

Snowflake stelt elke organisatie in staat haar gegevens te mobiliseren met Snowflake’s Data Cloud. Klanten gebruiken de Data Cloud om gegevens in silo’s samen te brengen, gegevens te ontdekken en veilig te delen en diverse analytische werkzaamheden uit te voeren. Waar data of gebruikers zich ook bevinden, Snowflake levert één enkele data-ervaring die meerdere clouds en regio’s omspant.

Inergy biedt volledig beheer aan op het datawarehouse en de applicaties. Wij garanderen dat de informatie die het datawarehouse aanlevert beschikbaar en accuraat is. Zo weet jij als klant dat je ook echt blind kan varen op de managementinformatie die het datawarehouse aanlevert.

Wat jij van Snowflake kan verwachten

1. Waarde uit jouw data

Twintig jaar ervaring op het gebied van datawarehousing en BI; als geen andere partij kennen we de valkuilen van het opzetten van een datawarehouse omgeving die ook daadwerkelijk business waarde oplevert. Onze keuze voor Snowflake is dan ook gebaseerd op die jarenlange ervaring. Wij hebben een groot aantal bestaande datawarehouses op verschillende platformen getest en gemigreerd en kunnen als geen ander aangeven wat voor jou de impact is. Gaat het niet om het opzetten van een nieuw datawarehouse, maar om een migratie naar Snowflake? Wij kunnen je exact vertellen wat het je oplevert en wat het je kost. Wij zullen dat altijd doen op basis van een gedegen business case waar jij ons ook op mag afrekenen.

2. Nieuwe toepassingen op basis van data

De kracht van Snowflake zit niet alleen in het datawarehouse. Snowflake biedt uitstekende mogelijkheden om de gestructureerde data uit het datawarehouse te combineren met ongestructureerde data die normaal vooral het domein zijn van een datalake. Onze Data Scientists zijn bij uitstek in staat jou te helpen om die nieuwe toepassingen te vinden.

3. Delen van data

Steeds meer ziet Inergy dat data meer waard is als het gedeeld wordt. Delen van data met leveranciers of klanten is in toenemende mate ook financieel interessant. Het Snowflake platform voorziet bij uitstek in de mogelijkheid om data veilig te delen.

4. Lift-and-shift of datawarehouse modernization

Het zou kunnen dat je al een bestaand dataplatform hebt, wellicht op een on-premise omgeving die niet langer aan al jouw eisen voldoet. Inergy levert met de Lift and Shift projectaanpak een bewezen methode om bestaande datawarehouse omgevingen te migreren naar het Snowflake platform. Inergy heeft speciaal voor dit soort migraties een groot aantal technische hulpmiddelen die ervoor zorgen dat de kosten voor een migratie geminimaliseerd worden.

5. Op tijd en binnen budget

De werkwijze van Inergy garandeert dat we projecten op tijd en binnen budget opleveren. Inergy werkt vanuit de visie dat een datawarehouse geen doel op zich is. Bij Inergy stellen we de visie ‘We improve performance” centraal. Samen met jou kijken we hoe we data gebruiken om dat te bewerkstelligen. Vanuit die visie ontwikkelen we het datawarehouse en de applicaties, algoritmes, business rules en dashboards. Dus geen techniek omwille van de techniek.

6. Altijd beschikbaar en accuraat

Natuurlijk draait Snowflake in de cloud, Microsoft Azure, Amazon en Google, het kan allemaal. En natuurlijk zijn de beschikbaarheidscijfers geweldig. Maar die beschikbaarheid geldt alleen voor het platform, niet voor de applicatie die wij er gezamenlijk met jou als klant in opleveren (of dat nu dashboards, rapportages of complexere apps zijn). Wat heb je aan een geweldig datawarehouse als blijkt dat de datakoppeling naar een applicatie niet werkt. Of erger nog, wel lijkt te werken, maar niet de juiste data aanlevert? Juist daarom biedt Inergy volledig beheer aan op het datawarehouse en de applicaties. Wij garanderen dat de informatie die het datawarehouse aanlevert beschikbaar en accuraat is. Zo weet je als klant dat je ook echt blind kan varen op de management informatie die het datawarehouse aanlevert.

7. Managed Data Platform

Ook na oplevering van een dataplatform blijft Inergy betrokken bij het succes van jouw dataplatform. Met onze Managed Data Platform faciliteren we jouw complete datavoorziening, zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. We beheren en monitoren alle dataprocessen, waarbij we eventuele incidenten snel en vakkundig oplossen, indien gewenst 24/7. We zorgen ervoor dat jouw data inzichtelijk is op de manier die je wenst, bijvoorbeeld in een dashboard of per e-mail. En we leveren gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Dus maak je geen zorgen: wij regelen het. Zo kan je verder met jouw core business.

Whitepaper

Onze visie op een dataplatform

Om echt iets met je beschikbare data te doen, moet je die data eerst verzamelen en vervolgens analyseren. Ontdek alles over onze visie op een dataplatform.

Download whitepaper

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Referentie Rituals

Rituals stuurt met dataplatform

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland