Snel naar content
twee windmolens achter een veld vol met rode bloemen

Veel nieuwe klanten voor LIAS PAUW, BUIG en Info

In juni 2020 sloegen Inergy en Frontin de handen ineen en gingen de bedrijven verder onder de naam Inergy. De productnamen PAUW, BUIG en Info zijn hetzelfde gebleven. Inmiddels zijn we een klein jaar verder en hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dirk Jans, voormalig eigenaar van Frontin en nu Product Owner bij Inergy, over het succes van de drie producten.

Zodra Dirk begint te vertellen over ‘zijn’ producten, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Het gaat om behoorlijk ingewikkelde materie, maar hij weet het rustig en zeer helder uit te leggen. Hij kent de producten door en door en volgt de laatste ontwikkelingen rond de herverdeling van het Gemeentefonds op de voet.

Na de overname was het natuurlijk even spannend hoe het zou gaan. Zoals dat altijd is wanneer producten worden toegevoegd aan een ander bedrijf.  Dirk kon niet wachten om de meerwaarde uit te leggen in het land. Met succes, zo blijkt, want inmiddels zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen.

Focus op financiën

De overname is niet de enige aanleiding voor het succes. “We hebben een paar veranderingen doorgevoerd die tegemoetkomen aan de wens van onze klanten”, legt Dirk uit. “In het geval van LIAS Info hebben we de redactie uitgebreid. We hebben twee nieuwe redacteuren aangenomen die in brede zin schrijven over gemeentelijke financiën. Voorheen was dat vooral over financiële verhouding.”

Deze onderwerpen slaan aan bij de abonnees. “We merken dat klanten het heel prettig vinden dat zij niet zelf actief op zoek moeten gaan naar de juiste informatie. Ze waarderen het dat wij alle informatie klaarzetten die nodig is”, gaat Dirk verder. “De informatie kunnen ze raadplegen via de website, maar ook via de app op hun telefoon.”

Ramingen in LIAS BUIG

Ook voor LIAS BUIG is er een mooi rijtje nieuwe klanten bijgekomen de afgelopen maanden. “We hebben ingespeeld op de actuele ontwikkelingen rondom corona. Meer mensen gaan door de gevolgen van corona in de bijstand terechtkomen. Met de applicatie LIAS BUIG ben je als gemeente in staat goede ramingen te maken. In de applicatie zit namelijk een geavanceerde module die dat mogelijk maakt. Veel gemeentes kennen de toepassing nog niet, maar ze draagt enorm bij aan het inzichtelijk maken van geldstromen.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Een audit is veel meer dan het invullen van een checklist

Het uitvoeren van een audit is een belangrijk instrument in het beheersen van processen. Een audit is meer dan vinkjes zetten op een checklist. Het uitvoeren van een audit begint met het inzicht krijgen in de processen en bijbehorende werkzaamheden. Wordt er gewerkt volgens de gemaakte afspraken? Zijn er verbeteringen mogelijk? Een audit uitvoeren helpt om dit inzicht te verkrijgen.

Lees verder

Houd een vinger aan de pols: 4 redenen waarom je de prestaties van jouw dataplatform moet monitoren

Houd een vinger aan de pols: 4 redenen waarom je de prestaties van jouw dataplatform moet monitoren

Jouw dataplatform is het hart van je organisatie. Je gaat er iedere dag vanuit dat het blijft kloppen. Maar hoe weet je zeker of dat het geval is? Controleer je die hartslag weleens? In deze blog legt David van Helm, Data Engineer bij Inergy, uit waarom het zo belangrijk is om te weten hoe je een platform presenteert - en hoe je dat voor elkaar krijgt.

Lees verder

Een dag uit het leven van Michel Maters, LIAS Consultant bij Inergy

Een dag uit het leven van Michel Maters, LIAS Consultant bij Inergy

Bij Inergy werken ruim 160 collega’s. Hoe zien hun werkdagen eruit? Deze keer geeft Arjan van Honk, Senior BI Developer/Consultant bij Inergy, een kijkje in zijn werkdag. Een BI-developer is iemand die verantwoordelijk is voor het bouwen en onderhouden van data-oplossingen van onze klanten. Lees over zijn dynamische werkdag in Barcelona in deze blog!

Lees verder