Snel naar content
twee windmolens achter een veld vol met rode bloemen

Veel nieuwe klanten voor LIAS PAUW, BUIG en Info

In juni 2020 sloegen Inergy en Frontin de handen ineen en gingen de bedrijven verder onder de naam Inergy. De productnamen PAUW, BUIG en Info zijn hetzelfde gebleven. Inmiddels zijn we een klein jaar verder en hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dirk Jans, voormalig eigenaar van Frontin en nu Product Owner bij Inergy, over het succes van de drie producten.

Zodra Dirk begint te vertellen over ‘zijn’ producten, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Het gaat om behoorlijk ingewikkelde materie, maar hij weet het rustig en zeer helder uit te leggen. Hij kent de producten door en door en volgt de laatste ontwikkelingen rond de herverdeling van het Gemeentefonds op de voet.

Na de overname was het natuurlijk even spannend hoe het zou gaan. Zoals dat altijd is wanneer producten worden toegevoegd aan een ander bedrijf.  Dirk kon niet wachten om de meerwaarde uit te leggen in het land. Met succes, zo blijkt, want inmiddels zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen.

Focus op financiën

De overname is niet de enige aanleiding voor het succes. “We hebben een paar veranderingen doorgevoerd die tegemoetkomen aan de wens van onze klanten”, legt Dirk uit. “In het geval van LIAS Info hebben we de redactie uitgebreid. We hebben twee nieuwe redacteuren aangenomen die in brede zin schrijven over gemeentelijke financiën. Voorheen was dat vooral over financiële verhouding.”

Deze onderwerpen slaan aan bij de abonnees. “We merken dat klanten het heel prettig vinden dat zij niet zelf actief op zoek moeten gaan naar de juiste informatie. Ze waarderen het dat wij alle informatie klaarzetten die nodig is”, gaat Dirk verder. “De informatie kunnen ze raadplegen via de website, maar ook via de app op hun telefoon.”

Ramingen in LIAS BUIG

Ook voor LIAS BUIG is er een mooi rijtje nieuwe klanten bijgekomen de afgelopen maanden. “We hebben ingespeeld op de actuele ontwikkelingen rondom corona. Meer mensen gaan door de gevolgen van corona in de bijstand terechtkomen. Met de applicatie LIAS BUIG ben je als gemeente in staat goede ramingen te maken. In de applicatie zit namelijk een geavanceerde module die dat mogelijk maakt. Veel gemeentes kennen de toepassing nog niet, maar ze draagt enorm bij aan het inzichtelijk maken van geldstromen.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Superperformance met Snowflake & DirectQuery in Power BI

Optimalisatie van Power BI met DirectQuery (DQ) op Snowflake is dé oplossing voor snel, kostenefficiënt en AVG-proof werken in Power BI. Lees in deze (blog) longread alles over de geweldige werkwijze die Inergy heeft ontwikkeld in Snowflake. 

Lees verder

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Hoe bereik je efficiëntie en samenwerking in het P&C proces?

Het schrijven van P&C publicaties is een terugkerende taak waarbij de hele organisatie gedisciplineerd moet werken. Zonder discipline heb je weinig aan versiebeheer en van de workflow met deadlines komt dan niks terecht. In deze blog hebben we het over discipline en versiebeheer. Hoe komen ze samen in het proces van het schrijven binnen LIAS.

Lees verder

Tips voor veilig online shoppen

Tips voor veilig online shoppen

Online shoppen biedt ons het gemak van winkelen vanuit huis, met een eindeloze selectie aan leuke kleding, schoenen, accessoires en spullen voor in huis. Met slechts een paar klikken kunnen we dit enorme assortiment aan producten vinden en bestellen. Ondanks dit gemak, is het belangrijk om ons bewust te zijn van potentiële risico’s die gepaard gaan met online shoppen.

Lees verder