Snel naar content

Veel nieuwe klanten voor LIAS PAUW, BUIG en Info

In juni 2020 sloegen Inergy en Frontin de handen ineen en gingen de bedrijven verder onder de naam Inergy. De productnamen PAUW, BUIG en Info zijn hetzelfde gebleven. Inmiddels zijn we een klein jaar verder en hebben we veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. Dirk Jans, voormalig eigenaar van Frontin en nu Product Owner bij Inergy, over het succes van de drie producten.

Zodra Dirk begint te vertellen over ‘zijn’ producten, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. Het gaat om behoorlijk ingewikkelde materie, maar hij weet het rustig en zeer helder uit te leggen. Hij kent de producten door en door en volgt de laatste ontwikkelingen rond de herverdeling van het Gemeentefonds op de voet.

Na de overname was het natuurlijk even spannend hoe het zou gaan. Zoals dat altijd is wanneer producten worden toegevoegd aan een ander bedrijf.  Dirk kon niet wachten om de meerwaarde uit te leggen in het land. Met succes, zo blijkt, want inmiddels zijn er veel nieuwe klanten bijgekomen.

Focus op financiën

De overname is niet de enige aanleiding voor het succes. “We hebben een paar veranderingen doorgevoerd die tegemoetkomen aan de wens van onze klanten”, legt Dirk uit. “In het geval van LIAS Info hebben we de redactie uitgebreid. We hebben twee nieuwe redacteuren aangenomen die in brede zin schrijven over gemeentelijke financiën. Voorheen was dat vooral over financiële verhouding.”

Deze onderwerpen slaan aan bij de abonnees. “We merken dat klanten het heel prettig vinden dat zij niet zelf actief op zoek moeten gaan naar de juiste informatie. Ze waarderen het dat wij alle informatie klaarzetten die nodig is”, gaat Dirk verder. “De informatie kunnen ze raadplegen via de website, maar ook via de app op hun telefoon.”

Ramingen in LIAS BUIG

Ook voor LIAS BUIG is er een mooi rijtje nieuwe klanten bijgekomen de afgelopen maanden. “We hebben ingespeeld op de actuele ontwikkelingen rondom corona. Meer mensen gaan door de gevolgen van corona in de bijstand terechtkomen. Met de applicatie LIAS BUIG ben je als gemeente in staat goede ramingen te maken. In de applicatie zit namelijk een geavanceerde module die dat mogelijk maakt. Veel gemeentes kennen de toepassing nog niet, maar ze draagt enorm bij aan het inzichtelijk maken van geldstromen.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer berichten

Alle berichten

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Tips voor een (informatie)veilige zomer

Voor velen is de zomervakantie is gestart. Een tijd van ontspanning en plezier, maar volgens de informatieveiligheid experts van Inergy...

Lees verder

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Werken vanuit het buitenland: Carlijn in Zuid-Afrika 

Bij Inergy zijn er meerdere collega’s die naast kantoor en thuiswerken tijdelijk in het buitenland werken. In deze nieuwe reeks vragen we hun hoe het is om vanaf een “niet-standaard” locatie te werken. Deze keer: Carlijn van Schaik, Data Engineer bij Inergy, vanuit Kaapstad in Zuid-Afrika.

Lees verder

Alles over de BIV-classificatie

Alles over de BIV-classificatie

De BIV-classificatie beschrijft een degelijk informatiebeveiligingsbeleid. Ontdek alles over de BIV-classificatie in onze blog.

Lees verder