3-6-2021

Inergy is Select Partner Snowflake

Sinds deze maand is Inergy “Select Partner” van Snowflake en zijn we hard op weg naar het Premier partnership. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij meerdere klanten heeft bewezen Snowflake succesvol te kunnen implementeren. Daarnaast telt Inergy inmiddels een groeiende groep van SnowPro’s, echte Snowflake certified subject matter experts! En de volgende lichting SnowPro’s is alweer onderweg.

Inergy onderhoudt korte lijnen en heeft veelvuldig overleg met Snowflake waardoor er efficiënt en kwalitatief hoogwaardig samengewerkt wordt. Veel kennis en ervaring wordt over en weer uitgewisseld.
Enkele klanten waar we met Snowflake gezamenlijk successen boeken zijn Detailresult (DIRK en Dekamarkt), Caldic, Arriva en meer. Die kennis en ervaring delen wij ook graag met jou. Bel of mail gerust. Dan lichten we een en ander toe.

Waarom Snowflake?

We hebben twintig jaar ervaring op het gebied van datawarehousing en BI. Als geen andere partij kennen we de valkuilen van het opzetten van een datawarehouse-omgeving die ook daadwerkelijk business waarde oplevert. Onze keuze voor Snowflake is dan ook gebaseerd op die jarenlange ervaring. Wij hebben een groot aantal bestaande datawarehouses op verschillende platformen getest en gemigreerd en kunnen als geen ander aangeven wat voor jou de impact is. Gaat het niet om het opzetten van een nieuw datawarehouse, maar om een migratie naar Snowflake? Wij kunnen je exact vertellen wat het je oplevert en wat het je kost. Wij zullen dat altijd doen op basis van een gedegen business case waar jij ons ook op mag afrekenen.

Lees meer over onze visie op Snowflake.

Whitepaper

Referentiearchitectuur Snowflake

In deze whitepaper bespreken we de aandachtspunten rondom het inrichten van een dataplatform met Snowflake. Hoe jouw data platform er precies uit komt te zien, is uiteraard geheel afhankelijk van de eisen en wensen die je aan de oplossing stelt. Wat wil je uit het data platform halen? Wat wil je er vervolgens mee doen? Wij helpen je graag op weg.

Download nu

Peter Ledeboer

Business Development Executive

Wil je meer weten over Inergy of heb je andere vragen?

Neem gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Ledeboer via peter.ledeboer@inergy.nl

  Lees gerust verder...

  26-11-2021

  Geautomatiseerde data-analyse vereenvoudigt controle jaarrekening

  9-11-2021

  HLB Blömer en Inergy starten strategische samenwerking

  Altijd op de hoogte

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks een update.