Snel naar content
Hall of Fame Class Maven

Marjolein Opsteegh bij Maven Hall of Fame Class 2021

Dinsdag 25 januari is de Maven Hall of Fame Class van 2021 bekendgemaakt. Wij feliciteren onze collega Marjolein Opsteegh, die daarvoor is geselecteerd.

Eind november plaatste het bedrijf een oproep om mensen te nomineren die zich het hele jaar voor de Maven Community hadden ingezet. Binnen deze wereldwijde community is Marjolein, samen met vier anderen, verkozen tot de Hall of Fame Class 2021.

Hall of Fame Class 2021
Marjolein is ontzettend blij met deze eer: “Er zijn ruim 42.000 mensen die Maven Analytics volgen via LinkedIn. Ik ben onwijs trots dat ik gekozen ben tot de Hall of Fame Class 2021. Naast dat ik de opgedane kennis direct kan toepassen in mijn werk, vind ik het ook gewoon heel leuk om continu te blijven leren over alles op het gebied van data en dat te delen met andere geïnteresseerden.”

Maven Analytics
Maven Analytics is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in online trainingen op het gebied van data analytics. Het heeft als doel mensen om- en bij te scholen op dat gebied zodat ze van baan kunnen switchen, aan het werk komen of gewoon hun eigen baan beter uitvoeren.

Marjolein is twee jaar geleden begonnen met het volgen van de online trainingen. Ze houdt zich bezig met alle facetten van data, zoals datavisualisatie, machine learning, dashboarding en data analytics. “Ik vind het prettig mezelf continu te blijven ontwikkelen. Bij Maven Analytics heb ik mijn weg helemaal gevonden. Het bedrijf heeft wereldwijd hoog aanzien. Aan de wedstrijden die het organiseert doen iedere maand al honderden mensen mee. Gaaf dat ik met mijn enthousiasme mensen motiveer om ook aan de slag te gaan met het volgen van de online trainingen.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Decembercirculaire van BZK direct verwerkt in LIAS PAUW

Op 6 december 2023 publiceerde het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) de jaarlijkse decembercirculaire. De volgende dag werd...

Lees verder

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

Winnaars eerste editie Dashboard Duel

In oktober hebben Power BI-enthousiastelingen hun vaardigheden aangescherpt en gedemonstreerd in de eerste editie van Dashboard Duel. Dashboard Duel is...

Lees verder

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

Nieuwe feature: Kaartintegratie in LIAS In Control

LIAS In Control introduceert een schitterende nieuwe feature: het integreren van landkaarten in LIAS Publisher-pagina’s. Deze toevoeging stelt je in...

Lees verder