Snel naar content
Hall of Fame Class Maven

Marjolein Opsteegh bij Maven Hall of Fame Class 2021

Dinsdag 25 januari is de Maven Hall of Fame Class van 2021 bekendgemaakt. Wij feliciteren onze collega Marjolein Opsteegh, die daarvoor is geselecteerd.

Eind november plaatste het bedrijf een oproep om mensen te nomineren die zich het hele jaar voor de Maven Community hadden ingezet. Binnen deze wereldwijde community is Marjolein, samen met vier anderen, verkozen tot de Hall of Fame Class 2021.

Hall of Fame Class 2021
Marjolein is ontzettend blij met deze eer: “Er zijn ruim 42.000 mensen die Maven Analytics volgen via LinkedIn. Ik ben onwijs trots dat ik gekozen ben tot de Hall of Fame Class 2021. Naast dat ik de opgedane kennis direct kan toepassen in mijn werk, vind ik het ook gewoon heel leuk om continu te blijven leren over alles op het gebied van data en dat te delen met andere geïnteresseerden.”

Maven Analytics
Maven Analytics is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in online trainingen op het gebied van data analytics. Het heeft als doel mensen om- en bij te scholen op dat gebied zodat ze van baan kunnen switchen, aan het werk komen of gewoon hun eigen baan beter uitvoeren.

Marjolein is twee jaar geleden begonnen met het volgen van de online trainingen. Ze houdt zich bezig met alle facetten van data, zoals datavisualisatie, machine learning, dashboarding en data analytics. “Ik vind het prettig mezelf continu te blijven ontwikkelen. Bij Maven Analytics heb ik mijn weg helemaal gevonden. Het bedrijf heeft wereldwijd hoog aanzien. Aan de wedstrijden die het organiseert doen iedere maand al honderden mensen mee. Gaaf dat ik met mijn enthousiasme mensen motiveer om ook aan de slag te gaan met het volgen van de online trainingen.”

Blijf op de hoogte

De auteur

Inergy
Inergy

Wij eten, drinken en ademen data – en wat je ermee kan doen. Dat delen we graag met jou. Meer weten over Inergy? Neem contact met ons op via 0348 45 76 66 of info@inergy.nl.

Meer nieuws

Alle nieuws

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Terugblik op een geslaagde Power BI kennisavond bij Inergy

Woensdag 15 mei vond de avondsessie van de Power BI Gebruikersgroep plaats bij Inergy in Woerden. Het was een succesvolle...

Lees verder

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Voorjaarsnota 2024: Wat zijn de effecten voor gemeenten?

Op maandag 15 april is de Voorjaarsnota 2024 gepubliceerd. In deze nota is aangegeven dat de oploop van de opschalingskorting...

Lees verder

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

Collega’s van Inergy gaven sollicitatietraining vanuit JINC

In de afgelopen weken hebben onze collega’s Joost Henskens, Suzanne Westland, Beyza Yilmaz en Danielle Pels vanuit JINC sollicitatietraining gegeven...

Lees verder