Skip to content

Snowflake

Met Snowflake en Inergy krijg je onbeperkte opslag, de beste performance, top security en ben je klaar voor de toekomst. Snowflake is speciaal gebouwd voor de cloud en is toonaangevend in zijn soort.

Learn more

Like these organizations, trust Inergy

Our partners, certificates and labels

Betaal alleen voor wat je gebruikt

Inergy biedt volledig beheer aan op het Snowflake dataplatform en de applicaties. Wij garanderen dat de informatie die het Snowflake dataplatform aanlevert beschikbaar én accuraat is. Zo weet jij als klant dat je ook echt blind kan varen op de managementinformatie die het dataplatform aanlevert.

De unieke architectuur van Snowflake scheidt rekenkracht van opslag. Zo schaal je eenvoudig op en af, zonder data te verplaatsen of te kopiëren.

Dankzij Snowflake betaal je nooit teveel: je betaalt alleen voor de rekenkracht die je daadwerkelijk gebruikt. Heb je een keer meer rekenkracht nodig? Regel het eenvoudig en schaal daarna weer net zo makkelijk af.

Vertel me meer over eenvoudig op- en afschalen met Snowflake

Versnel innovatie met AI en machine learning

Snowpark biedt een flexibele, programmeerbare omgeving, waarmee ontwikkelaars, data engineers en data scientists hun werk efficiënt uitvoeren in hun favoriete programmeertalen zoals Python.

Snowpark stelt gebruikers in staat om geavanceerde data-analyse, machine learning modellen en AI-gedreven inzichten direct in het veilige en beheerde ecosysteem van Snowflake te ontwikkelen en te implementeren.

AVG-compliance met geavanceerde beveiligingsfuncties

Snowflake biedt een robuust platform dat AVG-compliance eenvoudig maakt. Je integreert en handhaaft geavanceerde databeveiliging, privacybescherming en compliance-management direct binnen het veilige en beheerde ecosysteem van Snowflake.

Snowflake zit boordevol functies die ervoor zorgen dat jouw dataplatform volledig AVG-proof is. Denk hierbij aan functies zoals dataclassificatie, swap, row access policy, dynamische maskeringsbeleid, beveiligde weergaven, anonimiseringstechnieken en integratie met enterprise SIEM.

Vertel me meer over een AVG-proof dataplatform met Snowflake

Whitepaper

Our vision of a data platform

To really do something with your available data, you must first collect and then analyze that data. Find out all about our vision for a data platform.

Download the white paper

Get to know Inergy

About us

Find out all about the Inergy company and the data-driven solutions we offer organizations in terms of data management, analytics and KPI dashboarding.

Learn more

Webinar

AVG-proof dataplatform met Snowflake

Ontdek wensen en eisen aan een modern, AVG-proof dataplatform. Aan de hand van ervaringen uit de praktijk leer je hoe een AVG-proof platform implementeert met behulp van Snowflake.

Watch webinar

Deel én ontvang data eenvoudig

Met Snowflake Marketplace deel je grote hoeveelheden data veilig, actueel en direct zonder die gegevens allemaal fysiek te kopiëren en verplaatsen. Zo deel je je eigen data eenvoudig met externe partijen en maak je zelf gebruik van data van anderen. Het aanbieden van jouw data als product is in toenemende mate ook financieel interessant.

Snowflake Marketplace stelt jou in staat om veilig en efficiënt data te delen en toegang te krijgen tot een breed scala aan datasets.

Vertel me meer over data sharing met Snowflake
Daan de Schepper in conversation with Berend Wijte

Altijd inzicht in het verleden van je data

Met de Time Travel functie van Snowflake kijk je moeiteloos de status van een tabel of database terug op elk gewenst moment tot negentig dagen geleden. Zo volg en analyseer je de evolutie van data over tijd.

Of je nu specifieke wijzigingen wilt onderzoeken, fouten wilt herstellen, of historische data-analyses wilt uitvoeren, Time Travel maakt het eenvoudig om terug te gaan in de tijd en inzicht te krijgen in hoe je data zich heeft ontwikkeld.

Vertel me meer over Time Travel met Snowflake

Waarom kiezen voor Inergy als jouw Snowflake partner?

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

profile picture peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ choose your own day and time ✔ free and without obligation

De kracht van Inergy als Snowflake Premier Partner

Inergy is Premier Partner van Snowflake. Snowflake ziet Inergy als een deskundige partner, die bij vele klanten inmiddels heeft bewezen Snowflake succesvol te kunnen implementeren.

Inergy onderhoudt korte lijnen en heeft veelvuldig overleg met Snowflake waardoor er efficiënt en kwalitatief hoogwaardig samengewerkt wordt. Veel kennis en ervaring wordt over en weer uitgewisseld.

Vertel me meer over Inergy & Snowflake
Snowflake Premier Partner
Remo Schimmel, Peter Boumans and Wim van den Berg in conversation at the Woerden office

Onze Snowflake certificaten voor bewezen deskundigheid

We zijn trots op het hoge niveau van onze collega’s op gebied van Snowflake, zoals blijkt uit de indrukwekkende reeks certificeringen die onze collega’s hebben behaald.

Met meer dan 20 collega’s met diverse SnowPro certificaten tonen onze collega’s aan dat ze een grondige kennis hebben van de principes en functionaliteiten van Snowflake.

Deze certificeringen onderstrepen ons commitment aan professionaliteit en continue verbetering in alles wat we doen met Snowflake.

Vertel me meer over Inergy & Snowflake

Voorop in innovatie met Snowflake expertisegroep

Binnen Inergy is een Snowflake expertisegroep opgericht, bestaande uit toegewijde collega’s die zich specialiseren in het uitwisselen van kennis en ervaringen met betrekking tot Snowflake. Deze groep is essentieel voor het waarborgen dat we als organisatie vooroplopen in het benutten van de mogelijkheden die Snowflake biedt.

Leden van de groep houden de organisatie op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, delen best practices en verkennen samen nieuwe features en technieken.

Vertel me meer over Inergy & Snowflake

Want to know more? Get in touch with us

Would you like to talk to us about your data issue? Our data specialist Peter will contact you within one business day for a no-obligation introductory meeting.

Don't feel like waiting and mailing back and forth to make an appointment? Then schedule an appointment directly yourself on a day and time that suits you best.


Trusted by

quote icon

"Inergy simply does a good job."

Joeri Vonk -
Data analyst at Milieu Service Nederland
Logo Environment Service Netherlands