Snel naar content

Jaarrekening controle

Met de Inergy Accountancy Solution combineer je de nauwkeurigheid en snelheid van technologie met de expertise en het persoonlijke advies van uw accountants.

Meer weten

Maak het controleren van de jaarrekening een stuk eenvoudiger met krachtige data-analyse.

Geautomatiseerde controle van de jaarrekening

Als er één beroepsgroep vertrouwd is met data, dan zijn het wel accountants. Dagelijks duiken ze in de boeken om transacties en betaalgedrag te controleren. Maar wat als accountants kunnen profiteren van een krachtig systeem voor dataverwerking, zodat ze nooit meer handmatig hun brondocumenten hoeven te samenstellen, overzetten en checken? Juist. Dan worden ze een échte trusted partner voor financiële, fiscale en ondernemingsvraagstukken.

Data-analyse speciaal voor accountancy

Organisaties nemen geen accountants in dienst vanwege hun vergaande kennis van Excel. Nee, hun meerwaarde zit hem vooral op het vlak van adviseren, meedenken, bijsturen. Met een krachtig systeem voor dataverwerking en –analyse kunnen accountants zich ongestoord op die meerwaarde toeleggen.

De Inergy Accountancy Solution genereert de brondocumenten die de basis vormen voor het controleproces. Razendsnel en volledig automatisch. Het haalt de juiste informatie op, voegt het samen, maakt het gereed voor analyse én voert de controles uit. Niet steekproefsgewijs, maar op alle gegevens.

De voordelen voor jou

Met de geautomatiseerde jaarrekeningcontrole van Inergy bereik je de volgende voordelen:

  • Een aanzienlijke tijdsbesparing op het controleproces van jaarrekeningen.
  • Van deelwaarnemingen naar een volledige controle van brondocumenten.
  • Meer focus op advies doordat technologie het routinematige werk overneemt.
  • Nieuwe verrassende inzichten dankzij uitgebreidere mogelijkheden voor risicoanalyse, big data-analyses en datavisualisaties.

Het resultaat

Met de Inergy Accountancy Solution combineer je de nauwkeurigheid en ongekende snelheid van technologie met de expertise en het persoonlijke advies van uw accountants. Zo ontwikkel jij je eenvoudig tot échte trusted partner voor jouw klanten.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd