Snel naar content

Advanced analytics

Door je beschikbare data slim in te zetten, verkrijg je nieuwe inzichten, maak je slimme voorspelmodellen en neem je op data gebaseerde beslissingen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Zet ruwe data om in bruikbare informatie

Met Advanced data analytics zet je ruwe data om in bruikbare informatie. Deze informatie zet je vervolgens in om betere datagedreven beslissingen te maken in je hele organisatie.

Met technieken van Data Science en Artificial Intelligence kies je the best way forward. Waar descriptive en diagnostic analytics het verleden analyseren, kijken predictive en prescriptive analytics naar de toekomst en hoe je deze naar je hand kunt zetten. Onze ervaren Data Scientists helpen je graag om jouw vragen te beantwoorden.
Met Data Science en Artificial Intelligence ben je in staat patronen te herkennen in gigantische hoeveelheden en diverse soorten data om nauwkeurige voorspellingen te doen. Met deze inzichten:

  • Anticipeer je op wat er in de toekomst gaat gebeuren;
  • Krijg je meer inzicht in klantgedrag en klantsegmenten;
  • Personaliseer je producten en diensten;
  • Onderscheid je jezelf van concurrentie en faciliteer je groei.

Wil je meer weten over onze data analytics oplossingen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op of boek direct een gratis adviesgesprek met één van onze data analytics specialisten.

Data Science en AI

Artificial Intelligence (AI) stelt ons in staat cognitieve vaardigheden te repliceren in intelligente machines om zo menselijke en complexere taken uit te voeren.

Meer weten

Onze oplossingen

Onze bewezen oplossingen op gebied van advanced analytics helpen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Bekijk hier een overzicht van onze oplossingen.

Bekijk oplossingen

Referentie Detailresult

Analytics zorgt voor revolutie in retail

Dankzij de data-oplossingen van Inergy kan Detailresult Groep reageren op trends en ontwikkelingen, uitspraken doen over specifieke klantgroepen én efficiënter werken. Inergy ontwikkelde voor Detailresult (supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt) verschillende tools, onder meer voor assortimentsoptimalisatie en locatiekeuze.

Bart Oprel, CFO Detailresult:
“Begin met een praktisch probleem en laat zien wat de resultaten zijn. Baken goed af wat je wel en niet wil doen. En kies een partner die bij je past.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Detailresult.

Lina Nsoni-Zau en Carlijn van Schaik in overleg

Ontdek de waarde van jouw data

Wist je dat slechts 1% van alle data ter wereld daadwerkelijk wordt geanalyseerd? Veel organisaties verzamelen wel data, maar weten niet goed hoe ze deze data moeten gebruiken. Wil jij wel meer met je beschikbare data doen? Samen gaan we op ontdekkingsreis door jouw data en vinden praktische toepassingen voor jouw organisatie.

Ontdek meer over de Data Discovery Experience.

Whitepaper

Data Discovery Analytics

Neem betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen met betrouwbare data analytics. In deze whitepaper leer je aan de hand van een overzichtelijk stappenplan hoe je bruikbare antwoorden krijgt op jouw gestelde hypotheses.

Download whitepaper

Gratis adviesgesprek

Plan een gratis adviesgesprek

Heb je een specifieke vraag over het gebruik van data in je organisatie? Tijdens het gratis adviesgesprek heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze experts op het gebied van Data Analytics.

Meer weten

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Referentie – Waterleiding Maatschappij Limburg

Data science en AI toegepast bij WML

WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) wilde graag meer inzicht krijgen in de aanleidingen en oorzaken van klantcontact. Om hiermee de impact van herhaalverkeer aan te tonen en dit in de toekomst, waar mogelijk, te voorkomen. Met hulp van Inergy is dit gelukt dankzij data science technieken.

Myrko Webers, hoofd afdeling klantenservice bij WML, en Melvin Agten, Data Scientist bij Inergy, vertellen over dit succesvolle project.

Meer over onze samenwerking met WML.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Richard neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland