Snel naar content

Data Discovery Experience

Slechts 1% van alle data ter wereld wordt daadwerkelijk geanalyseerd. Wil jij wel meer met je beschikbare data doen? Samen gaan we op ontdekkingsreis door jouw data en vinden praktische toepassingen voor jouw organisatie.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Haal échte businesswaarde uit je data

Wil jij meer datagedreven gaan werken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. Beantwoord snel en betaalbaar de vraag hoe je waarde haalt uit jouw data. Met de Data Discovery Experience van Inergy kijk je kritisch naar jouw eigen organisatie. Je ontdekt in korte tijd waar je moet beginnen en waar je winst kan behalen met Data en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

De Data Discovery Experience aanpak

Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. We duiken samen in de beschikbare data in jouw organisatie en gaan op zoek naar praktische toepassingen voor die data. Zo weet je zeker dat je een goede start maakt met datagedreven werken.

Heb je een bepaalde uitdaging in je organisatie en wil je weten of en hoe data je kan helpen om dat vraagstuk op te lossen? Of werk je liever andersom door eerst te kijken naar de beschikbare data in je organisatie om vervolgens samen praktische toepassingen voor die data te zoeken? Vervolgens maak jij optimaal gebruik van de data in je bedrijf. Met de Data Discovery Experience zijn beide opties mogelijk. Kortom, samen zorgen we er voor dat jij alle waarde uit je data haalt die er in zit.

De Data Discovery Experience:

  • Bewijst dat er waarde uit data gehaald kan worden. Door de kennis en ervaring van de experts van Inergy op het gebied van data analytics te combineren met de marktkennis binnen je eigen organisatie worden de beste resultaten bereikt.
  • Levert in een afgesproken periode antwoorden op specifieke vraagstukken.
  • Is het startpunt voor de implementatie van een bedrijfsvoering die op feiten is gebaseerd in plaats van op aannames en onderbuikgevoel.

Wist je dat…
nog geen 1 procent van alle data ter wereld daadwerkelijk geanalyseerd of gebruikt wordt?

Wat jij van ons kan verwachten

1. Nieuwe inzichten uit bestaande data

Jouw data is van onschatbare waarde. Met de Data Discovery Experience verzamelen wij data uit jouw organisatie en verrijken deze vervolgens – indien nodig – met externe data van informatieleveranciers. Deze data biedt je nieuwe inzichten, waarmee je verbeteracties in gang kan zetten. Een gevonden inzicht is soms een bevestiging van jouw onderbuikgevoel of soms juist een complete verrassing.

2. Unieke businesscase voor jouw bedrijf

We zoeken samen met jou naar vraagstukken in jouw organisatie waarvan je verwacht dat jij er winst mee kan boeken. Op basis van scherp geformuleerde hypotheses maken we in korte tijd inzichtelijk hoe data kan helpen die vragen te beantwoorden. We schetsen hoe je jouw bedrijf optimaliseert om de concurrentie voor te blijven, kosten te besparen en efficiëntie te verbeteren.

3. Proof of Concept

Met de Data Discovery Experience maak je innovatie tastbaar met een Proof of Concept. Daarin probeer je oplossingen voor data analytics en dashboarding uit, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt. Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept ga je direct aan de slag met de tools en jouw eigen data. Voor een vaste, lage prijs.

Referentie Obvion Hypotheken

Inergy ondersteunt Obvion met data, analytics en BI

Hypotheekverstrekker Obvion heeft te maken met steeds complexere en veranderlijke wet- en regelgeving. Samen met Inergy werkt Obvion aan een vernieuwde oplossing voor Business Intelligence en datawarehousing.

Daniëlle Brouwer, CFO van Obvion: “Inergy zorgt ervoor dat we data goed kunnen opslaan en ontsluiten. We zijn eigenlijk volledig ontzorgd, zodat we ons kunnen focussen op onze core business: de financiële dienstverlening.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Obvion.

Whitepaper

Data Discovery Analytics

Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te gebruiken is. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leer je in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op jouw gestelde hypotheses.

Download whitepaper

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland