Snel naar content

Data Discovery Experience

Slechts 1% van alle data ter wereld wordt daadwerkelijk geanalyseerd. Wil jij wel meer met je beschikbare data doen? Samen gaan we op ontdekkingsreis door jouw data en vinden praktische toepassingen voor jouw organisatie.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

Haal échte businesswaarde uit je data

Wie wil profiteren van (big) data kan met Data Discovery snel aan de slag. Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. Beantwoord snel (en betaalbaar) de vraag hoe je businesswaarde haalt uit jouw data. Met de Data Discovery Experience van Inergy kijk je kritisch naar jouw eigen organisatie. Je ontdekt in korte tijd waar je moet beginnen en waar je winst kan behalen met Data en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

De Data Discovery Experience aanpak

Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. Beantwoord snel (en betaalbaar) de vraag hoe je businesswaarde haalt uit jouw data. In de Data Discovery Experience gaan we samen op ontdekkingsreis in de datastromen van jouw organisatie.

De Data Discovery Experience:

  • Bewijst dat er waarde uit data gehaald kan worden. Door de kennis en ervaring van de experts van Inergy op het gebied van data en analytics te combineren met de marktkennis binnen je eigen organisatie worden de beste resultaten bereikt.
  • Levert in een afgesproken time box antwoorden op specifieke vraagstukken.
  • Is het startpunt voor de implementatie van een op feiten gebaseerde besturing van processen.

Wist je dat…
nog geen 1 procent van alle data ter wereld daadwerkelijk geanalyseerd of gebruikt wordt?

Wat jij van ons kan verwachten

01. Nieuwe inzichten uit bestaande data

Jouw data is van onschatbare waarde. Met de Data Discovery Experience verzamelen wij data uit jouw organisatie en verrijken deze vervolgens – indien nodig – met externe data van informatieleveranciers. Deze data biedt je nieuwe inzichten, waarmee je verbeteracties in gang kan zetten. Een gevonden inzicht is soms een bevestiging van jouw onderbuikgevoel of soms juist een complete verrassing.

02. Unieke businesscase voor jouw bedrijf

We zoeken samen met jou naar business vraagstukken waarvan je verwacht dat jij er winst mee kan boeken. Op basis van scherp geformuleerde hypotheses maken we vervolgens in korte tijd inzichtelijk hoe het gebruik van data kan helpen de vraagstukken te beantwoorden. In onze aanbevelingen maken we een vertaalslag naar de praktijk. We schetsen hoe je jouw business kan optimaliseren om de concurrentie voor te blijven, kosten te besparen en efficiency te verbeteren.

03. Proof of Concept

Met de Data Discovery Experience maak je innovatie tastbaar met een Proof of Concept. Daarin kan je oplossingen voor analytics en dashboarding uitproberen, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt. Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept ga je direct aan de slag met de tools en jouw eigen data. Voor een vaste, lage prijs.

Referentie – Waterleiding Maatschappij Limburg

Data science en AI toegepast bij WML

WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) wilde graag meer inzicht krijgen in de aanleidingen en oorzaken van klantcontact. Om hiermee de impact van herhaalverkeer aan te tonen en dit in de toekomst, waar mogelijk, te voorkomen. Met hulp van Inergy is dit gelukt dankzij data science technieken.

Myrko Webers, hoofd afdeling klantenservice bij WML, en Melvin Agten, Data Scientist bij Inergy, vertellen over dit succesvolle project.

Lees meer over onze samenwerking met WML.

Whitepaper

Data Discovery Analytics

Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leer je in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op jouw gestelde hypotheses.

Download whitepaper

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met ruim 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.