Snel naar content

Onze oplossingen

Onze bewezen oplossingen op gebied van data analytics helpen jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Onze oplossingen

Voor onze klanten hebben wij verschillende oplossingen ontwikkeld waarmee zij alle waarde uit hun data hebben kunnen halen.
Bekijk hieronder een overzicht van de diverse data-oplossingen. Ben je op zoek naar een specifieke oplossing voor jouw organisatie?
Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We improve performance.

Assortimentsoptimalisatie

Optimaliseer je assortiment

Assortimentsoptimalisatie

Stel eenvoudig een aantrekkelijk assortiment samen zodat je afscheid kan nemen van minder populaire producten en gerichter inkoopt. Het resultaat: minder derving, hogere marges en een duurzamere wereld.

Meer weten

Dynamic Pricing

Win de strijd om de juiste prijs

Dynamic Pricing

Bepaal volledig automatisch de prijzen van jouw artikelen op basis van prijsveranderingen bij concurrenten. Dat levert jou een consistent prijsbeleid op, meer tijd, minder kosten en een betere bedrijfsvoering.

Meer weten

Hitratio logistiek

Vergroot de afleverkans van je zending

Hitratio logistiek

De Hitratio Solution voor logistiek berekent de kans dat iemand thuis is om een zending te ontvangen. Dat stelt jou in staat om binnen een postcodegebied of wijk jouw bezorgers beter te informeren en afleverafspraken aan te scherpen.

Meer weten

Jaarrekeningcontrole

Geautomatiseerde controle jaarrekening

Jaarrekeningcontrole

Met de Inergy Accountancy Solution combineer je de nauwkeurigheid en ongekende snelheid van technologie met de expertise en het persoonlijke advies van uw accountants.

Meer weten

Klantloyaliteit en -gedrag

Krijg inzicht in klantgedrag

Klantloyaliteit en -gedrag

Verkrijg inzicht in klantgedrag en pas je strategie gericht aan. Met onze oplossing voor het analyseren van kassabonnen maak je pas écht kennis met jouw klant.

Meer weten

Locatieoptimalisatie

Analyseer en optimaliseer vestigingen

Locatieoptimalisatie

Zie in één oogopslag de gemiste omzetpotentie van jouw bestaande locaties en ontdek op welke locatie een nieuwe vestiging gewenst is.

Meer weten

NAW-OK

Een betrouwbaar klantenbestand

NAW-OK

Mensen verhuizen, gaan trouwen of scheiden waardoor hun achternaam verandert of komen te overlijden. Houd je klantenbestand eenvoudig actueel met NAW-OK.

Meer weten

Track and trace

Altijd zicht op jouw zendingen

Track and trace

Verlies nooit meer een zending uit het oog. Met de Track and Trace-oplossing van Inergy weet je precies in welke stap van het distributieproces een zending zich bevindt. En jouw eindklant ook.

Meer weten

Voorraadbeheer

Optimaliseer je voorraad

Voorraadbeheer

Alles valt of staat met de kwaliteit van je voorraadbeheer. Heb je teveel voorraad? Dan kost het je geld. Heb je te weinig? Dan kost het je klanten.

Meer weten

Vraagvoorspelling

Speel proactief in op de vraag

Vraagvoorspelling

Met behulp van vraagvoorspelling, of demand forecasting, maak je weloverwogen beslissingen over bijvoorbeeld prijs- en assortimentsoptimalisatie, personeelsplanning en inkoop.

Meer weten

Wachttijdoptimalisatie

Maak slim gebruik van data

Wachttijdoptimalisatie

Voorkom lange wachttijden door slim gebruik te maken van jouw boordcomputerdata. Verbeter de urenregistratie van chauffeurs en voorkom onnodig lange wachttijden voor het afleveren van goederen.

Meer weten

Warmtevraag in kaart

Voorspel de vraag naar stroom en gas

Warmtevraag in kaart

Voorspel de warmtevraag van huishoudens en gebouwen. Warmtevraag in Kaart biedt de informatie die je nodig hebt om het energienet in balans te houden en de transitie naar duurzame energie makkelijker te maken.

Meer weten