Snel naar content

Onze werkwijze

Wij helpen je alle waarde uit je data te halen zodat je op data gebaseerde beslissingen neemt. Lees hier meer over onze werkwijze en de Proof of Concept.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

Onze werkwijze

01. Het eerste contact

In het eerste gesprek brengen we de situatie en behoefte van jouw organisatie in kaart. We willen de organisatie namelijk graag eerst beter leren kennen. De informatie die we hierbij verkrijgen is het vertrekpunt voor het gehele traject. 

02. Nadere kennismaking

Na het eerste contact gaan we over op de verkenningsfase. In deze fase gaan we dieper in op de probleemstelling en de gewenste oplossing. Deze stap wonen we altijd met minimaal twee personen van Inergy bij; er sluit nu namelijk ook een dataconsultant aan. Op deze manier verkrijgen we een nog beter beeld van je organisatie, de verschillende datasystemen en natuurlijk de gewenste oplossing.

03. Kick-off en opdracht uitvoeren

Bij gunning van de opdracht beginnen we nooit zomaar. Er vindt altijd eerst een kick-off plaats. We stemmen nogmaals af wat de verwachting is en hoe beide organisaties het beste kunnen samenwerken qua capaciteit, kennis en kunde. De doorlooptijd en planning van het project maken we concreet.

04. Tussentijdse evaluaties

Er zijn meerdere momenten van tussentijdse evaluatie tijdens het project. Lopen we nog op schema? Gaat alles nog naar wens en verwachting? Wat moeten we eventueel bijstellen en wat voor impact heeft dat? Door deze tussentijdse evaluaties blijf je niet alleen op de hoogte van de vorderingen, maar ontstaat er ook inzicht in hoe en waarom de oplossing tot stand komt.

05. Implementatie en ingebruikname

Wanneer het dataproject gereed is, zijn wij wat ons betreft nog niet klaar. Indien gewenst helpen we ook bij het implementeren van de oplossing en zorgen we ervoor dat de oplossing ook daadwerkelijk in gebruik genomen wordt door de mensen voor wie het gemaakt is. Denk hierbij aan trainingen die de gebruikers helpen om bekend te worden met de oplossing.

06. Evaluatie en nazorg

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen wat betreft monitoring, beheer en onderhoud van de dataoplossing. Hierdoor worden problemen veelal tijdig opgelost of zelfs voorzien en voorkomen en houd je grip op de kosten. Dit geeft je de ruimte om je capaciteit volledig op het gebruik van de oplossing in te zetten.

Referentie – Carglass

Carglass barst van de ambitie.

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Inergy zorgt voor een betere informatievoorziening bij Carglass door de inzet van Microsoft Azure en PowerBI.

Patrick Hakkesteegt – Operations Development Manager bij Carglass: “Inergy zorgt voor de ontsluiting en bewerking van de data, zodat het geschikt is voor Power BI. Daarnaast ontwerpen ze alle dashboards en stemmen ze de rapportages af op de verantwoordelijkheden van iedere eindgebruiker. Als het project is afgerond, nemen ze ook het beheer op zich.”

Lees meer over onze samenwerking met Carglass.

Proof of Concept

Met de Proof of Concept van Inergy ontdekt je welke winst te behalen valt met BI en Analytics – zonder grote investeringen te doen!

Vooraf testen

Een project om jouw Business Intelligence te verbeteren is kostbaar. Je investeert tijd, geld en menskracht. Maar weet je eigenlijk wel waarin je precies investeert? Zou het niet mooi zijn als je zo’n BI-oplossing eerst kan uitproberen, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt? Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept kan dat. Voor een vaste, lage prijs, dus wel zo aantrekkelijk.  

Ervaar zelf hoe het werkt

Tijdens de Proof of Concept heb je alle gelegenheid om de oplossing zelf uit te proberen. We adviseren je over de vormgeving van de oplossing aan de hand van jouw ervaringen. Samen evalueren we de resultaten en we bespreken verschillende mogelijkheden. Zo kan je – goed onderbouwd – de BI-oplossing kiezen die het beste bij jou past. Voor een vaste, lage prijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Antwoord op al jouw vragen

Met de Proof of Concept van Inergy kan je elke BI-oplossing zelf toetsen op toegevoegde waarde voor jouw business. Biedt de oplossing het inzicht waarnaar je op zoek bent? Is het de investering waard? Op welk moment verdient de oplossing zichzelf terug? Met onze Proof of Concept krijg je antwoord op dit soort vragen. Bovendien biedt het een helder beeld van alle andere relevante aspecten: de opzet, het tijdspad, de kosten, de rapporten, de tools, de architectuur en de impact op jouw organisatie.

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met ruim 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.