Snel naar content

Onze werkwijze

Wij helpen je alle waarde uit je data te halen zodat je op data gebaseerde beslissingen neemt. Lees hier meer over onze werkwijze en de Proof of Concept.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Onze projectaanpak

Wij werken op projectbasis. Je beschikt over een eigen, toegewijd team van ervaren specialisten van Inergy. Van data engineers tot Power BI developers. Zo word je op de lange termijn volledig ontzorgd en ben je verzekerd van een toekomstbestendig dataplatform waar je blind op kan vertrouwen. Een eigen projectmanager zorgt ervoor dat deadlines worden gehaald zonder concessies te doen op de kwaliteit van het dataplatform.

Het begint met vragen. In het eerste gesprek brengen we de situatie en behoefte van jouw organisatie in kaart. De informatie die we hierbij verkrijgen is het vertrekpunt voor het gehele traject. 

Na het eerste contact gaan we over op de verkenningsfase. In deze fase gaan we dieper in op de probleemstelling en je gewenste oplossing. Deze stap wonen we altijd met minimaal twee personen van Inergy bij; er sluit nu namelijk ook een dataconsultant aan.

Op deze manier verkrijgen we een nog beter beeld van je organisatie, de verschillende datasystemen en natuurlijk de gewenste oplossing.

Bij gunning van de opdracht beginnen we nooit zomaar. Er vindt altijd eerst een kick-off plaats. We stemmen nogmaals af wat de verwachting is en hoe beide organisaties het beste kunnen samenwerken qua capaciteit, kennis en kunde.

Ook maken we de doorlooptijd en planning van het project concreet. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Tijdens het project zijn er meerdere momenten van tussentijdse evaluatie. Lopen we nog op schema? Gaat alles nog naar wens en verwachting? Wat moeten we eventueel bijstellen en wat voor impact heeft dat?

Door deze tussentijdse evaluaties blijf je niet alleen op de hoogte van de vorderingen, maar ontstaat er ook inzicht in hoe en waarom de oplossing tot stand komt.

Wanneer het dataproject gereed is, zijn wij wat ons betreft nog niet klaar. Indien gewenst helpen we ook bij het implementeren van de oplossing in de organisatie.

We zorgen er voor dat de oplossing daadwerkelijk in gebruik genomen wordt door de mensen voor wie het gemaakt is. Denk hierbij aan trainingen die de gebruikers helpen om bekend te worden met de oplossing.

We bieden ook de mogelijkheid om je volledig te ontzorgen wat betreft monitoring, beheer en onderhoud van de dataoplossing. Hierdoor worden verstoringen op tijd opgelost en houd je grip op de kosten. Dit geeft je de ruimte om je capaciteit volledig op het gebruik van de oplossing in te zetten.

Proof of Concept

Met de Proof of Concept van Inergy ontdekt je welke winst te behalen valt met Business Intelligence en analytics – zonder grote investeringen te doen!

Vooraf testen

Een project om jouw Business Intelligence te verbeteren is kostbaar. Je investeert tijd, geld en menskracht. Maar weet je eigenlijk wel waarin je precies investeert? Zou het niet mooi zijn als je zo’n BI-oplossing eerst kan uitproberen, zodat je ziet wat het oplevert en ervaart hoe het werkt? Je koopt immers ook geen nieuwe auto zonder een testrit te doen. Met onze Proof of Concept kan dat. Voor een vaste, lage prijs, dus wel zo aantrekkelijk.  

Ervaar zelf hoe het werkt

Tijdens de Proof of Concept heb je alle gelegenheid om de oplossing zelf uit te proberen. We adviseren je over de vormgeving van de oplossing aan de hand van jouw ervaringen. Samen evalueren we de resultaten en we bespreken verschillende mogelijkheden. Zo kan je – goed onderbouwd – de BI-oplossing kiezen die het beste bij jou past. Voor een vaste, lage prijs zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Antwoord op al jouw vragen

Met de Proof of Concept van Inergy kan je elke BI-oplossing zelf toetsen op toegevoegde waarde voor jouw business. Biedt de oplossing het inzicht waarnaar je op zoek bent? Is het de investering waard? Op welk moment verdient de oplossing zichzelf terug? Met onze Proof of Concept krijg je antwoord op dit soort vragen. Bovendien biedt het een helder beeld van alle andere relevante aspecten: de opzet, het tijdspad, de kosten, de rapporten, de tools, de architectuur en de impact op jouw organisatie.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland