Snel naar content

Dashboard in een week

Wij bouwen het door jou gewenste dashboard, in Power BI in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

Dashboard in één week

Je hoort het steeds meer; data is het nieuwe goud. Je zit dus op een goudmijn, maar het blijkt lastig om ook echt iets zinnigs met die data te kunnen doen. Je wil graag een goed dashboard op basis waarvan je ook echt goede beslissingen kan nemen, maar in je eigen organisatie hoor je vooral hoe complex het is om dat voor elkaar te krijgen. Verschillende applicaties en databronnen die niet direct te combineren zijn leiden tot complexe IT-trajecten tegen hoge kosten en dat terwijl je beginvraag zo eenvoudig leek, toch? Start direct jouw aanvraag voor een dashboard in één week.

Inergy werkt vanuit de informatiebehoefte

Natuurlijk is het complex om een datawarehouse in te richten en een datamodel te maken dat alle applicaties ontsluit. In plaats van te starten aan de “onderkant” richten wij ons op de informatiebehoefte. Door met jou als “business-owner” te kijken naar de gewenste informatie en een dashboard vorm te geven weten we zeker dat je het ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Pas nadat duidelijk is welke informatie noodzakelijk is, kijken we naar de bronnen van die data en ontsluiten we die. Onze ervaring wijst uit dat deze methode vele malen simpeler is dan de traditionele manier van het denken vanuit een centraal datawarehouse.

Wij bouwen het door jou gewenste dashboard, in Power BI in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

De voordelen van Dashboard in één week

 • Voeg databronnen toe
 • We ontsluiten de door jou gewenste databronnen. Van CRM- en ERP-systemen tot advertentieaccounts en webanalyse-tools. Allemaal in slechts één week.

 • Combineer de data
 • We brengen de databronnen samen in één overzicht. Hierdoor krijg je veel nieuwe inzichten die je helpen je bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

 • Deel het dashboard
 • Deel het dashboard eenvoudig met andere belanghebbenden binnen en buiten de organisatie.

 • Dashboard op maat
 • Creëer dashboards voor het management, voor de HR-afdeling om het verzuim te monitoren of voor de salesafdeling voor meer inzicht in de sales cycle.

 • Pas het dashboard toe
 • Een goed dashboard maakt data begrijpelijk en inzichtelijk, verhoogt de betrokkenheid van collega’s en versnelt de besluitvorming.

 • Vertrouw op Inergy’s specialisten
 • Gecertificeerde Power BI specialisten met jarenlange ervaring maken het dashboard voor jou op maat.

Referentie – Carglass

Carglass barst van de ambitie.

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Inergy zorgt voor een betere informatievoorziening bij Carglass door de inzet van Microsoft Azure en PowerBI.

Patrick Hakkesteegt – Operations Development Manager bij Carglass: “Inergy zorgt voor de ontsluiting en bewerking van de data, zodat het geschikt is voor Power BI. Daarnaast ontwerpen ze alle dashboards en stemmen ze de rapportages af op de verantwoordelijkheden van iedere eindgebruiker. Als het project is afgerond, nemen ze ook het beheer op zich.”

Lees meer over onze samenwerking met Carglass.

Onze werkwijze

Maandag

Kick-off en interviews met de belangrijkste “stakeholders”. Dit kan een directieteam zijn, maar bijvoorbeeld ook de HR-afdeling die een beter beeld wil hebben van het verzuim of het salesteam dat beter inzicht wil hebben in de salescyclus. Aan het einde van de dag geven wij terugkoppeling aan jou als opdrachtgever over de voortgang.

Dinsdag

De dinsdag staat in het teken van het analyseren van de databronnen. We bepalen van welke applicaties/bronsystemen welke data noodzakelijk is om het dashboard te voeden. We besteden op dinsdag dan ook tijd met de applicatie-owners van de betrokken applicaties. Uiteraard sluiten we deze dag af met een update aan jou als de opdrachtgever.

Woensdag

Woensdag staat in het teken van het daadwerkelijk verkrijgen van de data. Ook hier geldt dat we weer een update geven aan het einde van de dag.

Donderdag

Op donderdag maken we het daadwerkelijke dashboard. Dat doen we bij Inergy intern omdat we daar over een groot aantal PowerBI specialisten beschikken die gezamenlijk zo snel mogelijk een optimaal dashboard produceren. Natuurlijk sluiten we de dag weer af met een update over de voortgang.

Vrijdag

De ochtend gebruiken we voor de laatste verbeteringen en tests aan het dashboard en in de middag presenteren wij het eindresultaat aan jou. Bij de presentatie leveren we ook een beschrijving aan van de werking en hoe de databronnen ontsloten zijn. Dit doen we zodat je het dashboard ook echt in gebruik kan nemen.

Whitepaper

Data Discovery Analytics

Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan ontdek je in deze whitepaper in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op de door jou gestelde hypotheses.

Download whitepaper

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Lees meer

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met ruim 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.