Snel naar content

Dashboard in een week

Wij bouwen het door jou gewenste dashboard, in Power BI in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Dashboard in één week

Je wil een goed dashboard op basis waarvan je ook echt goede beslissingen kan nemen. In je eigen organisatie hoor je vooral hoe complex het is om dat voor elkaar te krijgen. Verschillende applicaties en databronnen die niet direct te combineren zijn leiden tot complexe IT-trajecten tegen hoge kosten. En dat terwijl je beginvraag zo eenvoudig leek, toch?

De oplossing: Dashboard in één week.

Start direct jouw aanvraag

Wij bouwen het door jou gewenste dashboard, in Power BI in één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

We gaan uit van jouw wensen

Natuurlijk is het complex om een datawarehouse in te richten en een datamodel te maken dat alle applicaties ontsluit. We kijken met jou als “business-owner” naar de gewenste informatie. Op basis daarvan bouwen we het dashboard. Zo weten we zeker dat je het ook daadwerkelijk gaat gebruiken.

Pas nadat duidelijk is welke informatie noodzakelijk is, kijken we naar de bronnen van die data en ontsluiten we die. Onze ervaring wijst uit dat deze methode vele malen sneller en simpeler is dan de traditionele manier van het denken vanuit een centraal datawarehouse.

Wil je meer weten over ons Dashboard in een week? Wil je weten wat de kosten zijn voor een interactief dashboard dat volledig voldoet aan jouw wensen?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek of boek direct een gratis adviesgesprek met één van onze data analytics specialisten.

Onze werkwijze

1. Kick-offs en interviews

Op maandag starten we met kick-offs en interviews met de belangrijkste “stakeholders”. Dit kan een directieteam zijn, maar bijvoorbeeld ook de HR-afdeling die een beter beeld wil hebben van het verzuim of het salesteam dat beter inzicht wil hebben in de salescyclus.

2. Databronnen analyseren

De dinsdag staat in het teken van het analyseren van de databronnen. We bepalen van welke applicaties/bronsystemen welke data noodzakelijk is om het dashboard te voeden. We besteden op dinsdag dan ook tijd met de applicatie-owners van de betrokken applicaties.

3. Databronnen koppelen

Woensdag staat in het teken van het daadwerkelijk verkrijgen van de data. We zorgen ervoor dat alle relevante databronnen aan het dashboard gekoppeld worden.

4. Dashboard bouwen

Op donderdag maken we het daadwerkelijke dashboard. Dat doen we bij Inergy intern omdat we daar over een groot aantal Power BI specialisten beschikken die gezamenlijk zo snel mogelijk een optimaal dashboard produceren.

5. Dashboard opleveren

De vrijdagochtend gebruiken we voor de laatste verbeteringen en tests aan het dashboard en in de middag presenteren wij het eindresultaat aan jou. Bij de presentatie leveren we ook een beschrijving aan van de werking en hoe de databronnen ontsloten zijn. Dit doen we zodat je het dashboard ook echt in gebruik kan nemen.

Wim van den Berg op kantoor

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Hoe wij te werk gaan

Onze werkwijze

Vanuit onze visie en principes hebben we onze werkwijze ontwikkeld. Ontdek meer over onze werkwijze en ons Proof of Concept. Samen maken we impact met jouw data.

Meer weten

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie Detailresult

Analytics zorgt voor revolutie in retail

Dankzij de data-oplossingen van Inergy kan Detailresult Groep reageren op trends en ontwikkelingen, uitspraken doen over specifieke klantgroepen én efficiënter werken. Inergy ontwikkelde voor Detailresult (supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt) verschillende tools, onder meer voor assortimentsoptimalisatie en locatiekeuze.

Bart Oprel, CFO Detailresult:
“Begin met een praktisch probleem en laat zien wat de resultaten zijn. Baken goed af wat je wel en niet wil doen. En kies een partner die bij je past.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Detailresult.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 22 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland