Snel naar content

Data Discovery Analytics

Neem betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen met betrouwbare data analytics.

Big data is voor veel organisaties het onderwerp van dit moment. Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen nemen, begint met betrouwbare data en analytics.

Toch blijkt het in veel gevallen nog niet zo eenvoudig om ermee van start te gaan. Want meer waarde halen uit data: hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Hoe maak je een betrouwbare business case? En hoe hou je het beheersbaar én schaalbaar?

In deze whitepaper lees je hoe data discovery en analytics een antwoord bieden op deze vragen. Je zal zien hoe deze aanpak kan helpen om in korte tijd heel concrete resultaten te boeken. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leer je in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op jouw gestelde hypotheses.

Je toetst de onderwerpen waarvan je verwacht dat er nog verbeteringen mogelijk zijn of kosten zijn te besparen. Kortom, de gebieden waar ‘nog wat te halen valt’. Bovendien biedt een aantal cases een inkijk in de resultaten die data discovery heeft opgeleverd.

We vertrouwen erop dat je na het lezen van dit stuk onze conclusie deelt: beginnen met data betekent dat jij gaat winnen met data.

Meer whitepapers

Alle whitepapers

Whitepaper Data in retail

16 september 2022

Whitepaper Data in retail

In deze whitepaper gaan we in op trends en ontwikkelingen binnen de retail en kijken we naar de rol van data in...

Lees verder

Data in de sector personenvervoer

28 juni 2022

Data in de sector personenvervoer

Ontdek de waarde die in jouw data verstopt zit en leer hoe je deze optimaal inzet. In deze whitepaper gaan...

Lees verder

Data in de voedselindustrie

8 december 2021

Data in de voedselindustrie

Ontdek de waarde die in jouw data verstopt zit en leer hoe je deze optimaal inzet. Als organisatie in de...

Lees verder