Snel naar content

Data Discovery Analytics

Neem betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen met betrouwbare data analytics.

Big data is voor veel organisaties het onderwerp van dit moment. Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen nemen, begint met betrouwbare data en analytics.

Toch blijkt het in veel gevallen nog niet zo eenvoudig om ermee van start te gaan. Want meer waarde halen uit data: hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Hoe maak je een betrouwbare business case? En hoe hou je het beheersbaar én schaalbaar?

In deze whitepaper lees je hoe data discovery en analytics een antwoord bieden op deze vragen. Je zal zien hoe deze aanpak kan helpen om in korte tijd heel concrete resultaten te boeken. Aan de hand van een overzichtelijk stappenplan leer je in vogelvlucht hoe je bruikbare antwoorden krijgt op jouw gestelde hypotheses.

Je toetst de onderwerpen waarvan je verwacht dat er nog verbeteringen mogelijk zijn of kosten zijn te besparen. Kortom, de gebieden waar ‘nog wat te halen valt’. Bovendien biedt een aantal cases een inkijk in de resultaten die data discovery heeft opgeleverd.

We vertrouwen erop dat je na het lezen van dit stuk onze conclusie deelt: beginnen met data betekent dat jij gaat winnen met data.

Meer whitepapers

Alle whitepapers

Data in de voedselindustrie

8 december 2021

Data in de voedselindustrie

Als organisatie in de voedingsmiddelenindustrie beschik je over enorm veel data. Je wil continu beschikken over de juiste data. Inzichten...

Lees verder

Datagedreven locatieanalyse

11 juli 2021

Datagedreven locatieanalyse

Met datagedreven locatieanalyse en -optimalisatie zie je in één oogopslag de gemiste omzetpotentie van jouw bestaande locaties en ontdek op...

Lees verder

Onze visie op een dataplatform

12 mei 2021

Onze visie op een dataplatform

Vrijwel iedere organisatie beschikt over enorme hoeveelheden data. Uit die data is veel informatie te halen. Maar om daar vervolgens...

Lees verder