Snel naar content
twee mannen in pak zitten samen achter een laptop te werken

Data Discovery Analytics

Neem betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen met betrouwbare data analytics.

Big data is voor veel organisaties het onderwerp van dit moment. Iedereen is doordrongen van de kansen die (big) data biedt als het op een goede manier te ontsluiten en analyseren is. Betere en meer op feiten gebaseerde beslissingen nemen, begint met betrouwbare data en analytics.

Toch blijkt het in veel gevallen nog niet zo eenvoudig om ermee van start te gaan. Want meer waarde halen uit data: hoe doe je dat? Waar moet je beginnen? Hoe maak je een betrouwbare business case? En hoe hou je het beheersbaar én schaalbaar?

De Data Discovery Experience aanpak

Data Discovery is een methode om in korte tijd tot waardevolle, bruikbare inzichten te komen. Je duikt in de beschikbare data in jouw organisatie en gaat op zoek naar praktische toepassingen voor die data. Zo weet je zeker dat je een goede start maakt met datagedreven werken.

Heb je een bepaalde uitdaging in je organisatie en wil je weten of en hoe data je kan helpen om dat vraagstuk op te lossen? Of werk je liever andersom door eerst te kijken naar de beschikbare data in je organisatie om vervolgens samen praktische toepassingen voor die data te zoeken? Vervolgens maak jij optimaal gebruik van de data in je bedrijf.

We vertrouwen erop dat je na het lezen van deze whiteper onze conclusie deelt: beginnen met data betekent dat jij gaat winnen met data.

Meer whitepapers

Alle whitepapers

Data Quality Quick Scan: snel en efficiënt naar inzicht in datakwaliteit

12 juli 2023

Data Quality Quick Scan: snel en efficiënt naar inzicht in datakwaliteit

Om goed datagedreven te kunnen werken, moet jouw organisatie blind kunnen vertrouwen op de beschikbare data. Maar voor veel organisaties...

Lees verder

5 Tips voor een razendsnel dataplatform

24 mei 2023

5 Tips voor een razendsnel dataplatform

Als BI-manager begrijp je als geen ander de waarde van een snel en efficiënt dataplatform. Het is de motor achter...

Lees verder

Whitepaper Een AVG-proof dataplatform met Snowflake

11 oktober 2022

Whitepaper Een AVG-proof dataplatform met Snowflake

Na het lezen van deze whitepaper weet je waar je aan moet denken om een AVG-proof dataplatform met Snowflake te...

Lees verder