Snel naar content

Lift and Shift

Neem de volgende stap in het gebruik van jouw data en word een slimme en datagedreven organisatie. Zo heb jij voorsprong op de concurrentie en ben je voorbereid op de toekomst. Inergy begeleidt je volledig in dit proces met onze speciale aanpak: Lift and Shift.

Lees meer

Lift je data naar de cloud met Lift and Shift

Wat jij kan ons kan verwachten

01. Jouw (bestaande) data oplossing op een modern dataplatform

We zetten jouw data oplossing over naar de Microsoft Azure Cloud, marktleider op het gebied van flexibele en veilige cloudomgevingen. Bestaande omgevingen kunnen prima overgezet worden door onze cloudspecialisten. Op deze manier heb je altijd en overal veilig toegang tot jouw informatie. Na de lift ben je klaar voor de shift.

02. Samen de échte waarde uit jouw data halen

Jouw data staat in de intelligent cloud, dus nu is het mogelijk om de shift te maken naar een innovatieve en datagedreven organisatie. Samen zoeken we naar de échte waarde uit jouw data. Waar valt winst te behalen door het slimmer gebruiken van jouw eigen data? Of door jouw data te verrijken met externe data? Welke hypotheses wil je toetsen? En waarop kan jij je onderscheiden? Vervolgens maken we van jouw data de juiste informatie, zodat je cruciale beslissingen kan nemen in jouw bedrijfsvoering. Succes is geen toeval! De shift is een continu proces waarin we periodiek op zoek gaan naar nieuwe, datagedreven optimalisaties en innovaties. Altijd met als doel: snellere en betere besluitvorming die je in staat stelt om jouw concurrentie voor te blijven.

03. Een ervaren beheerteam waakt 24/7 over jouw data

Ons ervaren beheerteam waakt over jouw data en de beschikbaarheid ervan: 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Zo kan je al jouw energie steken in jouw core business. Dat is de reden waarom bedrijven als onder andere PostNL, Sodexo, Obvion en Yarden al jaren hun databeheer aan Inergy toevertrouwen.

Whitepaper

Onze visie op een dataplatform

Om echt iets met je beschikbare data te doen, moet je die data eerst verzamelen en vervolgens analyseren. Ontdek alles over onze visie op een dataplatform.

Download whitepaper

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie Rituals

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner. Samen zijn we aan dit grote avontuur begonnen. We hebben al prachtige resultaten bereikt.”

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland