Snel naar content

Het razendsnelle datawarehouse waar
jouw collega’s je dankbaar voor zijn

Vóór Inergy: geïsoleerde databronnen, trage dashboards of Excelrapportages, langzame dataverwerking, geen actuele inzichten, collega’s die data niet vertrouwen, meerdere versies van de waarheid en beslissingen op basis van onderbuikgevoel.

Ná Inergy: een razendsnel datawarehouse en realtime up-to-date dashboards, collega’s die op jouw data vertrouwen, één versie van de waarheid en beslissingen op basis van hoge kwaliteit data.

profielfoto peter ledeboer

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Maak een einde aan veelvoorkomende dataproblemen

Worstel je met trage prestaties, onvolledige data en beperkte functionaliteiten? Lijkt het wel alsof het datawarehouse meer problemen oplevert dan oplost?

Collega’s vertrouwen de data niet, er ontstaan meerdere versies van de waarheid en je collega’s gaan zelf hun eigen rapportages maken, misschien zelfs handmatig in Excel.

Misschien is je bestaande datawarehouse niet ontworpen met de specifieke uitdagingen van jouw organisatie in gedachten. Of het is simpelweg verouderd en voldoet het niet meer aan de huidige eisen.

Wat de reden ook is, het is tijd voor een oplossing. Daar helpen wij je bij. Wil jij een razendsnel datawarehouse? Dat regelen we voor je.

Ja, vertel me mee over het datawarehouse van Inergy.
datawarehouse expert Remo

Wij zorgen voor een razendsnel datawarehouse

Goede, accurate en betrouwbare inzichten. We zorgen samen voor één versie van de waarheid.

Wij zorgen voor een razendsnel datawarehouse. Zo voorzie jij al je collega’s van de inzichten die zij nodig hebben. Zo is je data altijd volledig up-to-date en zorg jij voor één versie van de waarheid.

 • Maak een einde aan arbeidsintensief, foutgevoelig werk en bespaar tijd.
 • Geef al je collega’s de benodigde inzichten. Op ieder moment van de dag.
 • Inzichten uit alle databronnen in je organisatie. Volledig in de cloud.
 • Maak een einde aan de wirwar van Exceldocumenten en handmatige rapportages.
 • Datasilo’s, handmatige data-exports en datatransformaties zijn verleden tijd.
profielfoto peter ledeboer

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

citaat icoon

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner.”

Martijn Willems –
Director Control & Analytics bij Rituals
logo rituals

Whitepaper

5 Tips voor een razendsnel datawarehouse

Heb je een traag datawarehouse dat jou en jouw team belemmert bij het op tijd verkrijgen van de juiste informatie? Hoe ga je om met een datawarehouse dat jouw werkefficiëntie beperkt? Ontdek vijf praktische tips voor een razendsnel datawarehouse.

Download whitepaper

Kies voor het datawarehouse van Inergy

Het datawarehouse van Inergy is de oplossing voor al je problemen op gebied van data. Dankzij de moderne architectuur van het datawarehouse en de kennis en ervaring van de data analytics experts van Inergy heb jij nooit meer omkijken naar je data-omgeving.

We optimaliseren je bestaande datawarehouse of bouwen een volledig nieuw datawarehouse. Dit doen we op basis van onze eigen logische referentiearchitectuur en de modernste technieken. Zo werken al je collega’s graag met de data en dashboards die jij ter beschikking stelt.

Wil jij een razendsnel datawarehouse?

Ja, vertel me mee over het datawarehouse van Inergy.

Jouw partner op gebied van datawarehousing

Welke data-uitdaging je ook hebt, wij regelen het voor je.

We hebben ruim 22 jaar ervaring op gebied van het bouwen, beheren en doorontwikkelen van datawarehouses. Dit doen we voor de mooiste bedrijven zoals Rituals, Carglass en PostNL. In 2022 én 2023 zijn we door MT/Sprout uitgeroepen tot één van de beste bedrijven op gebied van data en Artificial Intelligence.

 • Ruim 22 jaar ervaring met het bouwen van datawarehouses.
 • Jouw partner op gebied van data analytics. Volledig in de cloud.
 • Top 10 beste bedrijven Data & AI door MT/Sprout 2022 & 2023.
 • Microsoft Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
 • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd. 
Top 10 data analytics 2023 M/T Sprout
profielfoto peter ledeboer

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

groene pijl
citaat icoon

“Ons team vindt het leuk om met de mensen van Inergy samen te werken.
Ze pakken door, hebben een enorme drive en zijn prettig in de omgang.”

Anna Geraedts –
Chief Data Officer bij Arbo Unie
Logo Arbo Unie

Veelgestelde vragen

Héél goed, als zeggen we het zelf. Maar ook anderen zeggen dat.

Top 10 koplopers Data & AI

Inergy staat al twee jaar op rij in de top 10 van koplopers op gebied van data en AI. Het DX300-onderzoek van MT/Sprout is uitgevoerd onder ruim 3.000 zakelijke beslissers.

Top 10 data analytics 2023 M/T Sprout

Trotse klanten aan het woord

Maar ook onze klanten zeggen dat we goed zijn in het bouwen van datawarehouses:

Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL:
“Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.”

logo postnl

Martijn Willems – Director Control & Analytics bij Rituals:
“Voor ons is Inergy echt een trusted partner. Samen zijn we aan dit grote avontuur begonnen en we hebben al prachtige resultaten bereikt.”

logo rituals

Anna Geraedts – Chief Data Officer bij Arbo Unie:
“Ons team vindt het leuk om met de mensen van Inergy samen te werken. Ze pakken door, hebben een enorme drive en zijn prettig in de omgang.”

Logo Arbo Unie

Joeri Vonk – Data-analist bij Milieu Service Nederland:
“Inergy levert gewoon goed werk.”

We bouwen en beheren datawarehouses voor organisaties zoals Rituals, Intergamma, Carglass, Arbo Unie, Obvion, Hans Anders en DetailResult Groep.

En ken je de Track & Trace van PostNL? Dat draait volledig op ons datawarehouse.

Het datawarehouse draait volledig in de cloud. We hebben een sterke voorkeur voor Microsoft Azure in combinatie met Snowflake. Zo profiteer je van optimale schaalbaarheid, flexibiliteit, automatische en uitstekend beveiligde backups en is de data altijd en overal toegankelijk.

De architectuur van Snowflake scheidt rekenkracht van opslag. Zo schakel je snel op en af, zonder vertraging of verstoring. Schaal automatisch op om elke hoeveelheid data, workloads, gebruikers en applicaties te ondersteunen zonder data te verplaatsen of te kopiëren.

Dankzij Snowflake betaal je nooit teveel: je betaalt alleen voor de rekenkracht die je daadwerkelijk gebruikt. Heb je een keer meer rekenkracht nodig? Regel het eenvoudig en schaal daarna weer net zo makkelijk af. Daarnaast voldoe je met behulp van het Snowflake Cloud Dataplatform aan alle eisen rondom compliance en governance.

Ja, ons datawarehouse is geheel AVG-proof. We zorgen ervoor dat jouw dataomgeving volledig voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

We maken gebruiken van onze eigen logische referentiearchitectuur. Daarin maken we onderscheid tussen een Data area, een Business area en een Information area. Zo zorgen we voor optimale performance van jouw datawarehouse.

Wij maken gebruik van ELT, oftewel Extract, Load and Transform. Dit doen we om 3 belangrijke redenen:

 • Met ELT laad je je data rechtstreeks in een schaalbaar cloudplatform. Daardoor kun je gemakkelijk omgaan met grotere gegevensvolumes en de infrastructuur flexibel opschalen om aan de groeiende behoeften te voldoen.
 • Met ELT transformeer je de data pas nadat het is ingeladen. Daardoor heb je sneller toegang tot recente data en voer je analyses sneller uit. En neem je dus sneller belangrijke beslissingen die jouw organisatie vooruithelpen.
 • Met ELT sla je gegevens in hun oorspronkelijke staat op in je datawarehouse. Dat geeft je de mogelijkheid om data op een later moment te transformeren, bijvoorbeeld als je specifiekere analysewensen hebt.

We zijn ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd en maken gebruik van de modernste technieken. Jouw data is daarom gegarandeerd veilig.

Jazeker. Wij bouwen dashboards volgens onze eigen principes Practical Performance Measurement en Enterprise Reporting Framework. We bouwen het dashboard bij voorkeur in Power BI. Heb je liever Tableau of MicroStrategy? Ook geen enkel probleem natuurlijk.

Als je wil, bouwen we zelfs je dashboard binnen één week. Dat betekent maandag starten en vrijdag opleveren. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

We helpen je graag met al je vragen. Je belt ons eenvoudig op 0348 45 76 66 of stuur ons een mail via info@inergy.nl.

Of plan direct een 30 minuten gratis adviesgesprek in op een dag en tijd naar keuze.

Jazeker. Plan een gratis adviesgesprek op een door jou gekozen datum en tijd. Je krijgt de afspraaklink via e-mail.

Referentie – Rituals

De inzet van data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Een razendsnel datawarehouse. Wij regelen het voor je

Wil je meer informatie over het opzetten, doorontwikkelen of verbeteren van een datawarehouse in de cloud? Onze datawarehouse specialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.
Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd naar keuze. We improve performance.

Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland