Snel naar content

Een betrouwbaar klantenbestand

NAW-OK

Het actueel houden van adresgegevens van klanten is niet makkelijk. Mensen verhuizen, gaan trouwen of scheiden waardoor hun achternaam verandert of komen te overlijden. Hoe zorg je dat jouw database up-to-date is? En hoe verrijk je die data met bijvoorbeeld e-mailadressen en mobiele telefoonnummers?

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Je adressenbestand compleet en compliant

De NAW-OK adressenservice maakt gebruik van verschillende databronnen om de NAW-gegevens in jouw adressenbestand te controleren, te verbeteren en aan te vullen. Uiteraard houden we ons daarbij aan wet- en regelgeving zoals de Wet meldplicht datalekken en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of in het Engels: GDPR). Zo zorg je voor een database die compleet én compliant is!

Zorg voor een betere dienstverlening

Een betrouwbaar adressenbestand is essentieel om klanten op het juiste moment en op de juiste manier te bereiken. Voor uitvaartverzekeraar Ardanta, een dochteronderneming van a.s.r., is het ontzettend belangrijk om contactgegevens van klanten actueel te houden. Er zit in de meeste gevallen een lange tijd tussen het moment dat de polis wordt afgesloten en het overlijden. En dus zijn mensen in die periode vaak meer dan eens verhuisd. Met de adresservice NAW-OK van Inergy, is de betrouwbaarheid van de NAW-gegevens en klantgegevens ingrijpend verbeterd.  

Kwaliteitscontrole

De kracht van NAW-OK zit hem in de combinatie van verschillende databronnen. Inergy heeft toegang tot uiteenlopende databases die we op een slimme manier met elkaar vergelijken. Zo komen we tot een zeer hoge betrouwbaarheid van de gegevens. Bovendien verzorgt Inergy een kwaliteitscontrole door een representatieve steekproef van het opgeschoonde klantenbestand na te bellen.

Referentie – Een betrouwbaar adressenbestand voor Ardanta

Verbeterde dienstverlening met betrouwbare NAW-gegevens voor Ardanta

“Wij hebben gekozen voor de Inergy adresservice vanwege de kwaliteit van adresverrijking en de toegevoegde waarde die ons dit biedt” aldus Guido Horst, CEO van Ardanta. “Wij willen onze dienstverlening naar klanten op continue basis verbeteren en deze service helpt daar echt bij. Daarnaast verloopt de samenwerking met Inergy uiterst prettig”.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland