Snel naar content

Tableau

Heb jij voor jouw organisatie behoefte aan een échte dashboarding tool? Bij Inergy hebben we al jarenlang ervaring met Tableau. Met Tableau heb je geen zorgen over jouw dashboards.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wist je dat…
… onze klant Hans Anders al jaren naar tevredenheid gebruikmaakt van Tableau?

Wat jij van ons kan verwachten

1. Geen zorgen over jouw dashboards

Kies jij voor Tableau, dan regelen wij de volledige inrichting. We bouwen en onderhouden de tool zodat jouw business analisten er optimaal gebruik van kunnen maken. Heb je ondersteuning nodig? Geen probleem, wij staan indien gewenst 24/7 voor jou klaar.

2. Tableau is eenvoudig in gebruik

Tableau is heel eenvoudig in gebruik. Jouw business analisten kunnen er dus gelijk mee aan de slag. De gebruiksvriendelijkheid van deze tool is een groot pluspunt.

3. Tableau biedt interactieve analyses

Met deze Business Intelligence tool heb je uitgebreide mogelijkheden tot het maken van interactieve analyses. Deze analyses maken jouw data helder en inzichtelijk.

4. Tableau heeft een hoge ontwikkelsnelheid

Binnen enkele minuten verbindt Tableau jouw data. Tableau is een echte selfservice dashboarding tool waar je maar weinig inrichtingswerkzaamheden voor hoeft te verrichten. In de basis is het een kwestie van installeren, data verbinden en analyseren. Je kan dashboards in een paar seconden publiceren om ze live te delen op het internet en op mobiele apparaten.

Wil je de dashboardomgeving liever professionaliseren en bijvoorbeeld centraal laten beheren? Ook daar zijn uitgebreide mogelijkheden voor.

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

In slechts één week een dashboard

Dashboard in een week

Wij leveren het door jou gewenste dashboard, in Power BI, in slechts één week. Het dashboard is dan ook echt klaar voor gebruik.

Meer weten

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland