Snel naar content
Dashboards en grafieken

Starten met een dashboard

Ontdek hoe een professioneel en actiegericht dashboard in elkaar zit. Tijdens dit webinar leggen Melvin Agten en Berend Wijte uit hoe je een professioneel en actiegericht dashboard maakt. Zo geven ze richtlijnen die je moet hanteren tijdens het ontwikkelen van een dashboard en benoemen ze de meest voorkomende valkuilen. Dit webinar is on-demand beschikbaar zodat je dit kunt terugkijken wanneer dit het best uitkomt.

Waar gaat het webinar over?

Een professioneel en actiegericht dashboard doet wonderen voor een organisatie. Goede KPIs zijn belangrijk, maar hoe zorg je dat de juiste mensen op het juiste moment de juiste beslissingen kunnen nemen? Een effectief dashboard geeft je in één oogopslag inzicht in de prestaties. Zo zie je direct op welke onderdelen goed wordt gescoord en welke onderdelen om aandacht vragen.

Om grip te krijgen op het behalen van de doelstellingen, zijn dashboards die inzichten geven in die data een waardevol hulpmiddel.

Of je nu nog volledig nieuw bent in deze materie of onlangs gestart bent met de eerste dashboardinitiatieven, tijdens dit webinar helpen we je op weg. Vanuit onze expertise en praktijkervaring geven we jou handvatten mee, die jou helpen om zelf effectieve dashboards te realiseren.

De hosts

Berend Wijte
Berend Wijte

Data Scientist

Berend Wijte helpt organisaties om het maximale uit hun data te halen. Met zijn opleiding als econometrist is hij in staat om algoritmes toe te passen op data en om kansen te ontdekken. Verder is Berend betrokken bij alle aspecten van de dataketen: van het dataplatform tot en met de rapporten die getoond worden. Door dit overzicht is Berend zich ervan bewust wat er allemaal nodig is om Analytics succesvol te maken in de organisatie.

Melvin Agten
Melvin Agten

Business Consultant Data Science

In de rol van Data Scientist en Consultant is Melvin Agten in staat data gedreven oplossingen te ontwikkelen en implementeren bij eindgebruikers. Dit doet hij door het combineren van hands-on data science, business kennis en effectief communiceren. Melvin heeft een wis- en natuurkundige achtergrond en ruime ervaring in diverse branches.

Meer webinars

Alle webinars

Een modern AVG-proof dataplatform met Snowflake

Een modern AVG-proof dataplatform met Snowflake

Frans en Michiel nemen je mee in de wensen en eisen die bedrijven stellen aan een modern AVG-proof dataplatform. Aan...

Lees verder

Data Governance

Data Governance

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op data governance voor bedrijven. Aan de hand van de kennisgebieden zoals die...

Lees verder

Data Analytics in retail

Data Analytics in retail

Berend Wijte en Melvin Agten gaven het webinar Data Analytics in retail. Dit webinar is nu on-demand beschikbaar zodat je...

Lees verder