Snel naar content
Dataverbindingen

Data Governance

Tijdens dit webinar gaan we dieper in op data governance voor bedrijven. Aan de hand van de kennisgebieden zoals die worden onderscheiden in DMBOK2 bespreken we hoe een dataplatform bedrijven kan helpen om data governance naar een hoger plan te tillen.

Data architectuur, datamodeling en datakwaliteit zijn de belangrijkste kennisgebieden in dit webinar, maar ook de datawarehousing, AVG en metadata komen aan bod. Specifiek voor de financiële sector gaan we ook in op BCBS-239.

Voor wie is dit webinar interessant?

Dit webinar is bedoeld voor alle professionals met interesse of verantwoordelijkheid op het gebied van data governance. Werk je bijvoorbeeld als Chief Data Officer, Chief Information Officer, Data Steward, lid van een Data Governance Board, Architect of Business Intelligence professional? Dan is dit webinar zeker interessant voor jou.

De hosts

René Nadorp
René Nadorp

BI Architect

René Nadorp is BI Architect bij Inergy met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van datawarehousing, dataplatforms en Business Intelligence. In deze rol adviseert hij klanten over dataplatforms en data governance. Daarnaast geeft hij leiding aan een DevOps teams bij de implementatie van dataplatforms, waarbij de data governance principes zoals hij bespreekt tijdens het webinar in de praktijk worden toegepast.

Meer webinars

Alle webinars

Een modern AVG-proof dataplatform met Snowflake

Een modern AVG-proof dataplatform met Snowflake

Frans en Michiel nemen je mee in de wensen en eisen die bedrijven stellen aan een modern AVG-proof dataplatform. Aan...

Lees verder

Starten met een dashboard

Starten met een dashboard

Ontdek hoe een professioneel en actiegericht dashboard in elkaar zit. Tijdens dit webinar leggen Melvin Agten en Berend Wijte uit...

Lees verder

Data Analytics in retail

Data Analytics in retail

Berend Wijte en Melvin Agten gaven het webinar Data Analytics in retail. Dit webinar is nu on-demand beschikbaar zodat je...

Lees verder