Snel naar content
silo's op een land met nullen en enen ervoor

Een modern AVG-proof dataplatform met Snowflake

Frans en Michiel nemen je mee in de wensen en eisen die bedrijven stellen aan een modern AVG-proof dataplatform. Aan de hand van ervaringen uit de praktijk, leer je hoe een dergelijk platform met behulp van Snowflake geimplementeerd wordt. 

Daarnaast ontdek je hoe het unieke ontwerp van Inergy ervoor zorgt dat het dataplatform voldoet aan wet- en regelgeving rondom data privacy en de AVG. Data en analytics zijn een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering. De impact van AVG (GDPR) op data en analytics is enorm.

In dit webinar leer je:

  • De waarde die data en analytics voor jouw organisatie heeft en waarom een dataplatform de ideale manier is om data en analytics te faciliteren.
  • De eisen die je aan een dergelijk dataplatform mag en zelfs moet stellen.
  • Welke AVG-regelgeving van toepassing is op een dataplatform en hoe dit gefaciliteerd kan worden.
  • Hoe Snowflake functionaliteit helpt bij het realiseren van een AVG-proof dataplatform.

Meld je gratis aan voor dit webinar en laat je inspireren door Frans en Michiel. Zij vertellen je alles over hun passie: het optimaal inzetten van data en analytics op een AVG-veilige manier.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en effici├źnte technologie├źn van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

De hosts

Michiel Brunt
Michiel Brunt

Architect bij Inergy

Michiel heeft ruim twintig jaar ervaring in het helpen van organisaties om datagedreven te werken. Samen met klanten werken aan het realiseren van data platforms en het faciliteren van analyses met data, dat is wat hem iedere dag bezig houdt. Voor klanten in diverse branches heeft hij unieke oplossingen neergezet en met kennis en enthousiasme vele projecten tot een succes gemaakt.

Frans Drijver
Frans Drijver

Architect bij Inergy

Frans werkt al bijna 15 jaar mee aan het realiseren van dataplatforms voor de verschillende klanten van Inergy. Sinds 2019 heeft hij Snowflake omarmd als het platform van de toekomst en brengt hij op enthousiaste wijze de mogelijkheden die Snowflake biedt verder binnen Inergy.

Meer webinars

Alle webinars

Starten met een dashboard

Starten met een dashboard

Ontdek hoe een professioneel en actiegericht dashboard in elkaar zit. Tijdens dit webinar leggen Melvin Agten en Berend Wijte uit...

Lees verder

Data Governance

Data Governance

Waar gaat het webinar over? Tijdens dit webinar gaan we dieper in op data governance voor bedrijven. Aan de hand...

Lees verder

Data Analytics in retail

Data Analytics in retail

Berend Wijte en Melvin Agten gaven het webinar Data Analytics in retail. Dit webinar is nu on-demand beschikbaar zodat je...

Lees verder