Snel naar content

Een modern dataplatform met Snowflake

11 Oct 2022 11:00

Frans en Michiel nemen je mee in de wensen en eisen die bedrijven stellen aan een modern dataplatform. Met praktijkvoorbeelden leggen ze uit hoe Inergy een dergelijk platform met behulp van Snowflake implementeert. Daarnaast laten ze zien hoe het unieke ontwerp van Inergy ervoor zorgt dat het dataplatform voldoet aan wet- en regelgeving rondom data privacy en de AVG.

De hosts

Michiel Brunt
Michiel Brunt

Architect bij Inergy

Michiel heeft ruim twintig jaar ervaring in het helpen van organisaties om datagedreven te werken. Samen met klanten werken aan het realiseren van data platforms en het faciliteren van analyses met data, dat is wat hem iedere dag bezig houdt. Voor klanten in diverse branches heeft hij unieke oplossingen neergezet en met kennis en enthousiasme vele projecten tot een succes gemaakt.

Frans Drijver
Frans Drijver

Architect bij Inergy

Frans werkt al bijna 15 jaar mee aan het realiseren van dataplatforms voor de verschillende klanten van Inergy. Sinds 2019 heeft hij Snowflake omarmd als het platform van de toekomst en brengt hij op enthousiaste wijze de mogelijkheden die Snowflake biedt verder binnen Inergy.

Meer webinars

Alle webinars

Starten met een dashboard

Starten met een dashboard

Ontdek hoe een professioneel en actiegericht dashboard in elkaar zit. Tijdens dit webinar leggen Melvin Agten en Berend Wijte uit...

Lees verder

Data Governance

Data Governance

Waar gaat het webinar over? Tijdens dit webinar gaan we dieper in op data governance voor bedrijven. Aan de hand...

Lees verder

Data Analytics in retail

Data Analytics in retail

Berend Wijte en Melvin Agten gaven het webinar Data Analytics in retail. Dit webinar is nu on-demand beschikbaar zodat je...

Lees verder