Snel naar content

BUIG Dashboard

Het dashboard geeft de ontwikkeling van de definitieve BUIG budgetten op een optimale manier weer. Alle belangrijke informatie in één omgeving.

Lees meer

Ontwikkeling definitieve BUIG budgetten

De definitieve BUIG-budgetten wil je inzichtelijk hebben voor jouw gemeente. Speciaal daarvoor hebben we het dashboard BUIG ontwikkeld, waarin we de data van de definitieve BUIG-budgetten in Power BI visualiseren en begrijpelijk maken. Met het dashboard maak je de informatie van het BUIG budget van jouw gemeente toegankelijk voor het management, het college en de gemeenteraad. Op deze manier presenteer je op eenvoudige wijze de ontwikkeling van het BUIG budget.

Inzicht op gemeenteniveau

Op het niveau van een gemeente geeft het dashboard inzicht in: ontwikkeling van het definitief budget, budgetmutaties en budgetaandelen tussen jaar t en t-1. Daarnaast geeft het dashboard voor gemeenten groter dan 15.000 inwoners voor verschillende categorieën inzicht in het objectief budget van 2019 tot en met 2022. Verder vergelijk je eenvoudig een bepaalde gemeente met een andere gemeente in dezelfde groottegroep voor de budgetmutatie, het budgetaandeel en de ontwikkeling van het definitief budget.

Vraag het dashboard aan

Je vraagt het BUIG dashboard eenvoudig aan voor €1.048,-. Ben je al BUIG-klant? Dan krijg je 50% korting en betaal je slechts €524,-.

Na het invullen van het formulier nemen we contact met je op over de oplevering van het dashboard. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Sonja Valstar via sonja.valstar@inergy.nl.

Screenshot BUIG dashboard