Snel naar content

LIAS Publisher

Publiceer met één druk op de knop jouw planning en control producten online en in jouw eigen huisstijl. Je voldoet dan direct aan de EN 301549 en WCAG 2.1 eisen. Bezoekers navigeren eenvoudig door alle beschikbare informatie. Toegankelijk op desktop, tablet en mobiel.

Lees meer

Alle 342 gemeenten in Nederland maken gebruik van LIAS software en oplossingen. Onder andere:

Eén platform

Met LIAS Publisher heb jij één platform voor al jouw planning & control producten.
Het boekwerk van een begroting of een jaarverslag is geen doel op zich. Het is een resultaat van een belangrijk proces.
Zo presenteer jij een website met daarop alle nodige informatie voor burgers én raadsleden.

Digitaal én gedrukt

Wij zien planning & control als het gestructureerd verzamelen en bijhouden van informatie en het in de door jou gewenste vorm publiceren. Voor iedereen, op elk moment. In gedrukte vorm en interactief online.
Maak een einde aan dikke boekwerken. Log in vanaf je desktop, tablet of mobiel en maak informatie sneller toegankelijk en inzichtelijk voor alle doelgroepen.

Helemaal jouw huisstijl

Krijg volledige controle over hoe jouw planning en control producten eruit gaan zien. Geen templates of vaste opbouw, maar volledige vrijheid in hoe je informatie wil presenteren. Van hoofdlijnen tot diep inzoomen op onderwerpen, alles is mogelijk.

Geen losse documenten meer

Nooit meer losse documenten, maar overzichtelijke rapportages met allemaal dezelfde waarheid. Vanaf dag één zicht op de voortgang en kwaliteit van de inhoud.

Taakgestuurd werken

De P&C rapportages zijn voorzien van een mechanisme dat de organistatie direct betrekt bij het schrijven van de stukken en het updaten van de cijfers. Na deze invoer kunnen de geautoriseerde personen deze input beoordelen en met één druk op de knop goedkeuren.

De voordelen van LIAS Publisher

Dynamische, actuele publicaties

Met één druk op de knop creëer je bijvoorbeeld een jaarverslag of begroting waarin álle onderliggende informatie terug te vinden is.

Langdurig bezig zijn met de opmaak van planning & control producten is verleden tijd. Je kan zelf instellen dat gebruikers beperkt zijn in het gebruik van de opmaak. Zo voorkom je vervuiling.

Integreer landkaarten

Vanaf 24 november beschikbaar

Voeg landkaarten toe om projecten of objecten binnen je gemeente te visualiseren op een kaart, compleet met de optie om aanvullende informatie weer te geven. Hiermee kun je, naast je gebruikelijke P&C-documentatie, ook websites creëren die de voortgang van projecten en/of investeringen weergeven.

Toegankelijkheidseisen

Alle publicaties voldoen aan de toegankelijkheidseisen voor bezoekers die moeite hebben met lezen, visueel gehandicapt of kleurenblind zijn of een andere beperking hebben.

Eenvoudig in gebruik

Navigeer makkelijk en snel door jouw gepubliceerde planning en control producten. Bladeren door stapels papier is verleden tijd.

Vanzelfsprekend is er een koppeling naar het financieel systeem. Wil je meerdere systemen eenvoudig ontsluiten? Dat is geen enkel probleem.

Eigen inbreng

We streven telkens weer naar betere software. Door met onze klanten in gesprek te gaan, ontdekken we welke toevoegingen en verbeteringen nodig zijn. Zo ben je altijd verzekerd van software die perfect inspeelt op jouw eisen en wensen.

Digitaal toegankelijk

Wanneer je publicaties publiceert met LIAS InControl P&C software voldoe je direct aan de EN 301549 en WCAG 2.1 eisen. Je hoeft dan geen ingewikkelde pdf’s meer op te stellen. Dit scheelt uiteraard veel tijd. De overheid streeft ernaar om op langere termijn de output van pdf’s te beperken. Het RDDI-project Duurzaam Digitale toegankelijkheid werkt deze strategie uit.    

Een laptop op een tafel met daarop een tekening met pijlen en het woord website

Zien is geloven. Vraag een gratis demo aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.