Snel naar content

LIAS Analytics dashboards

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk met de LIAS oplossingen op gebied van Analytics.

Lees meer

Alle 342 gemeenten in Nederland maken gebruik van LIAS software en oplossingen. Onder andere:

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Met LIAS Analytics zijn alle interactieve dashboards gebundeld in een Power BI app. Zo heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het genereren van een dashboard.

Je bepaalt zelf wie welke informatie te zien krijgt. Een budgethouder krijgt bijvoorbeeld andere informatie te zien dan zijn collega of afdelingshoofd. Op deze manier is het ook mogelijk om met één druk op de knop de begroting zowel intern als extern te delen. Je kan stakeholders toegang geven tot rapportages over de begroting, governance, risk & compliance of de prognose.

De Power BI dashboards zijn altijd en overal toegankelijk, ongeacht device. Ook voor de Interne Controle is het mogelijk om inzicht te krijgen in de processen waarop gestuurd wordt.

Budgetbeheer voor de budgethouder

Budgetbeheer voor de budgethouder

Als budgethouder wil je bezig zijn met de uitvoering van beleid en heb je wellicht minder oog voor de ontwikkeling van de budgetten. Met het dashboard budgetoverzicht worden jouw financiën op hoofdlijnen weergegeven zodat jij direct een goed beeld gegeven hebt van de financiële ontwikkeling op jouw budgetten.

Lees meer

Budgetbeheer voor de afdeling

Budgetbeheer voor de afdeling

Je rent naar de vergadering en bedenkt op dat moment dat je niet goed weet hoe de voortgang van jouw afdeling is. Je pakt je tablet en opent het dashboard Budgetoverzicht en ziet in één oogopslag hoe de ontwikkeling er voor jouw afdeling uitziet.

Lees meer

BUIG dashboard

BUIG dashboard

Het BUIG dashboard geeft de ontwikkeling van de definitieve BUIG budgetten op een optimale manier weer. Met het dashboard maak je de informatie van het BUIG budget van jouw gemeente toegankelijk voor het management, het college en de gemeenteraad. Alle belangrijke informatie in één omgeving.

Lees meer

Collegemonitor

Collegemonitor

Als wethouder wil je een goed zicht hebben in de voorstellen die naar de raad zullen worden gestuurd. Met de collegemonitor heb je dit inzicht en komen er geen financiële verrassingen meer na de vaststelling van nieuwe voorstellen.

Lees meer

PAUW Dashboard

PAUW Dashboard

Het PAUW Analytics dashboard geeft de belangrijkste herverdeeleffecten van de herijking van het gemeentefonds op een optimale manier weer. Alle belangrijke herverdeeleffecten in één omgeving.

Lees meer

Prestatiemonitor

Prestatiemonitor

Krijg snel en eenvoudig inzicht in hoe de P&C cyclus verloopt. Met de handige overzichten in dit dashboard weet jij als lid van de gemeenteraad of college van B&W welke gerichte vragen je moet stellen tijdens de raadsvergadering.

Lees meer

Projectenmonitor

Projectenmonitor

Krijg eenvoudig inzicht in de projecten van jouw organisatie. Ideaal voor bestuur en management, maar ook voor afdelingen die direct of indirect te maken hebben met de projecten.

Lees meer

Raadsmonitor

Raadsmonitor

Tast jij als raadslid ook in het duister over wat nu de huidige status van de begroting is? Met de raadsmonitor zie je voor iedere vergadering de actuele begroting en de voorstellen die er tijdens deze vergadering worden behandeld.

Lees meer

Sustainable Goals

Sustainable Goals

Draag bij aan een betere wereld. Zie eenvoudig wat je organisatie heeft opgezet op gebied van Sustainable Goals.

Lees meer

Verbijzonderde Interne Controle

Verbijzonderde Interne Controle

De VIC is een verplicht onderdeel voor alle gemeentes. Het VIC Dashboard geeft jou direct inzicht in de processen en hoe de bevinden/aangevelingen zijn opgevolgd.

Lees meer