Skip to content
A laptop with get word Webinar

Demo LIAS ISMS 10 december 2024

10 december 2024 11:00

Tijdens dit webinar geven onze experts Jeroen Koster en Laurens Herlaar jou als gebruiker van het LIAS ISMS inzicht in de functionaliteiten van het LIAS ISMS en natuurlijk laten zij jou de nieuwste mogelijkheden zien.

Tijdens het webinar behandelen zij veelgestelde vragen en stellen ze jou in de gelegenheid jouw vragen te stellen.

This webinar will be of interest to a CISO, FG and other information security and privacy officers.

The hosts

Jeroen Koster
Jeroen Koster

LIAS Business Consultant Information Security and Privacy

As a consultant, Jeroen Koster makes information security risks transparent and he reduces these risks. He also helps customers get the most out of the LIAS ISMS.

As CISO he is currently working at the municipality of Oldambt and previously at the municipality of Waadhoeke. He gets excited about creating an overview of everything that needs to be arranged around information security.

Laurens Herlaar
Laurens Herlaar

Product Owner

Laurens is een Product Owner die zich richt op het ontwikkelen van producten die niet alleen nuttig zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

Als Product Owner is hij voortdurend bezig met het onderzoeken en begrijpen van de behoeften van zijn klanten en de markt en het ontwikkelen van producten die aan deze behoeften voldoen.

More webinars

All webinars

Richt je startboard op in LIAS Enterprise

Richt je startboard op in LIAS Enterprise

Ontdek de kracht van het startboard in LIAS Enterprise! Leer hoe je prachtige, gepersonaliseerde dashboards kunt maken voor eindgebruikers. Tijdens...

Continue reading

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024 komen er eind september aan. Op donderdag 10 oktober 2024, van...

Continue reading

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Begin mei 2024 wordt de nader voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2024 gepubliceerd. Op dinsdag 14 mei 2024, van 10.00 tot 11.30...

Continue reading