Snel naar content
Lunch en Learn MIP Activa in Zwolle

Lunch & Learn MIP Activa in Zwolle

17 juni 2024 10:30

Van rekenen, via inzicht, naar grip.

Met veel plezier nodigen we je uit voor deze Lunch & Learn op maandag 17 juni van 10.30 uur tot 13.30 uur in Grand Hotel Wientjens.

Neem deel aan onze exclusieve Lunch & Learn sessie, waar experts Jan van Veen en Harold Maas onthullen hoe je de complexiteit van investeringsbudgetten en kapitaallasten kan versimpelen en weer grip krijgt op jouw proces. Jan en Harold gaan met je in gesprek over het verminderen van het rekenwerk waardoor ruimte ontstaat voor analyse en advies.

Mis de kans niet om de controle op jouw financiële planning te verstevigen.

Highlights

  • Van rekenen naar inzicht: Leer hoe je tijd bespaart op het berekenen en herzien van kapitaallasten, waardoor je meer ruimte krijgt voor diepgaande analyse en advies.

  • Interactieve sessie: Wissel van gedachten met Jan van Veen (projectleider LIAS, gemeente Utrecht) en Harold Maas (JE Consultancy) en ontdek hoe je effectief grip krijgt op jouw financiële planning en uitvoering.

  • Op maat gemaakte oplossingen: Ontdek hoe de MIP Activa module van LIAS Enterprise jouw huidige processen kan transformeren en een naadloze workflow biedt voor jouw team.

Sta je voor uitdagingen zoals?

  • Het bijstellen van lopende en afgesloten investeringsbudgetten en kapitaallasten?
  • Vragen rondom de dekking van kapitaallasten en de impact op jouw meerjarenperspectief?
  • Het integreren van informatie van verschillende afdelingen voor financiële planning?

Dan is deze Lunch & Learn echt iets voor jou!

Vaak ontbreekt het aan een integrale oplossing of applicatie voor het antwoord op al deze uitdagingen, laat staan dat dit leidt tot een (automatische) bijstelling van de kapitaallasten in het meerjarenperspectief. Daarvoor hebben wij in LIAS Enterprise de module MIP Activa ontwikkeld.

Grijp deze unieke kans om jouw financiële processen te versterken en je team te bevrijden van tijdrovend rekenwerk. Schrijf je nu in!

Voor wie is deze Lunch en Learn?

Werk je nu met LIAS Financieel Management Expert? Dan is deze MIP Activa-lunch echt wat voor jou.

Kies jouw datum

We bieden drie verschillende data aan voor deze sessie, zodat je de kans niet mist om deel te nemen aan deze waardevolle discussie. De andere data zijn: dinsdag 18 juni in Nijmegen of donderdag 20 juni in Woerden.

Praktische informatie

Het Grand Hotel Wientjens is makkelijk bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Vanaf het station is het slecht 250 meter lopen. Kom je met de auto kan je parkeren bij het hotel voor 12,50 euro per dag. Het adres is Stationsweg 7 in Zwolle.

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten? Joost Wenderich (joost.wenderich@inergy.nl of 06 18 65 29 54 ) staat klaar om al je vragen te beantwoorden.

De hosts

Jan van Veen
Jan van Veen

Projectleider LIAS bij de gemeente Utrecht

Jan wordt in zijn rol op allerlei projecten met financieel raakvlak ingezet. Zo was hij eerder Business Controller van BghU, waarbij hij verantwoordelijk was voor de financiën. Daarnaast was hij P&C coördinator en verantwoordelijk voor de implementatie van LIAS.

Harold Maas
Harold Maas

JE Consultancy

Harold is managing consultant bij JE Consultancy. Harold adviseert en begeleidt decentrale overheden bij het inrichten en optimaliseren van de P&C-cyclus en (financiële) processen, weet deze concreet te maken én te (helpen) realiseren. Daarnaast verzorgt hij met enige regelmaat trainingen op zijn vakgebied

Joost Wenderich
Joost Wenderich

Business Development Manager

Joost is al ruim vijf jaar Business Development Manager bij Inergy. Hij is primair verantwoordelijk voor het LIAS P&C-portfolio. De unieke sofware oplossing voor elke P&C-cyclus binnen de lokale overheid. Joost weet vooral de specifieke vraag van de klant om te zetten naar een concrete oplossing die snel, efficiënt en kostenbesparend is.

Meer evenementen

Alle evenementen

Lunch & Learn MIP Activa in Woerden

Lunch & Learn MIP Activa in Woerden

Van rekenen, via inzicht naar grip. Met veel plezier nodigen we je uit voor deze Lunch & Learn op donderdag...

Lees verder