Snel naar content
Webinar Cybersecurity en LIAS ISMS in samenwerking met ilionx

(Cyber)security tests en trainingen + LIAS ISMS

Tijdens dit on-demand webinar leer je alles over beveiligingstests, trainingen en cursussen op gebied van (cyber)security. Je ontdekt alles over relevante dreigingen, hoe aanvallers hier misbruik van kunnen maken en hoe je middels realistische securitytesten hier tijdig inzicht in kan krijgen. Daarnaast gaan we dieper in op het reactieve vermogen om zo je organisatie weerbaarder én alerter te maken op (digitale) dreigingen.

Je leert meer over:

  • Red teaming.
  • Penetratietesten.
  • Mystery Guests.
  • Phishing assessments.
  • Microsoft Cloud Security & Active Directory Assessments.
  • First Response workshop.
  • Cyber Crisis Preparedness training.

LIAS ISMS

Daarnaast geeft Laurens Herlaar inzicht in de functionaliteiten van het LIAS ISMS en natuurlijk laten zij jou de nieuwste mogelijkheden zien.

De hosts

Jasper Brouwer
Jasper Brouwer

Lead Security Consultant bij ilionx

Jasper is een consultant die zich richt op het weerbaar maken van organisaties. Dit doet hij door organisaties te helpen met het voldoen aan een normenkader en door vanuit het Red Team beheersmaatregelen in de praktijk op de proef te stellen.

Vanuit het Red Team worden diverse securitytesten uitgevoerd zodat de ‘werking’ van beheersmaatregelen in een realistisch scenario worden getoetst.

Laurens Herlaar
Laurens Herlaar

Product Owner

Laurens is een Product Owner die zich richt op het ontwikkelen van producten die niet alleen nuttig zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

Als Product Owner is hij voortdurend bezig met het onderzoeken en begrijpen van de behoeften van zijn klanten en de markt en het ontwikkelen van producten die aan deze behoeften voldoen.

Meer webinars

Alle webinars

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024 komen er eind september aan. Op donderdag 10 oktober 2024, van...

Lees verder

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Nader voorlopig budget BUIG 2024

6 mei 2024 zijn de nader voorlopige budgetten 2024 gepubliceerd. Op dinsdag 21 mei 2024, van 10.00 tot 11.30 uur...

Lees verder

Septembercirculaire 2024

Septembercirculaire 2024

De septembercirculaire over het Gemeentefonds komt eraan. Traditioneel is dit één van de belangrijkste documenten in de budgetcyclus van een...

Lees verder