Snel naar content
Webinar Cybersecurity en LIAS ISMS in samenwerking met ilionx

(Cyber)security tests en trainingen + LIAS ISMS

18 april 2024 11:00

Tijdens dit webinar leer je alles over beveiligingstests, trainingen en cursussen op gebied van (cyber)security. Jasper Brouwer, Lead Security Consultant bij ilionx vertelt je alles over relevante dreigingen, hoe aanvallers hier misbruik van kunnen maken en hoe je middels realistische securitytesten hier tijdig inzicht in kan krijgen. Daarnaast gaan we dieper in op het reactieve vermogen om zo je organisatie weerbaarder én alerter te maken op (digitale) dreigingen.

Je leert meer over:

  • Red teaming.
  • Penetratietesten.
  • Mystery Guests.
  • Phishing assessments.
  • Microsoft Cloud Security & Active Directory Assessments.
  • First Response workshop.
  • Cyber Crisis Preparedness training.

LIAS ISMS

Daarnaast geven onze experts Jeroen Koster en Laurens Herlaar inzicht in de functionaliteiten van het LIAS ISMS en natuurlijk laten zij jou de nieuwste mogelijkheden zien.

Kan je niet live deelnemen? Geen probleem. Meld je gewoon aan en je ontvangt de opname na afloop zodat je het webinar rustig kan terugkijken.

De hosts

Jasper Brouwer
Jasper Brouwer

Lead Security Consultant bij ilionx

Jasper is een consultant die zich richt op het weerbaar maken van organisaties. Dit doet hij door organisaties te helpen met het voldoen aan een normenkader en door vanuit het Red Team beheersmaatregelen in de praktijk op de proef te stellen.

Vanuit het Red Team worden diverse securitytesten uitgevoerd zodat de ‘werking’ van beheersmaatregelen in een realistisch scenario worden getoetst.

Jeroen Koster
Jeroen Koster

LIAS Business Consultant Informatiebeveiliging en Privacy

Jeroen Koster maakt als consultant de risico’s op het gebied van informatiebeveiliging inzichtelijk en hij reduceert deze risico’s. Daarnaast helpt hij klanten om het maximale uit het LIAS ISMS te halen.

Als CISO is hij momenteel werkzaam bij de gemeente Oldambt en eerder ook bij de gemeente Waadhoeke. Hij wordt enthousiast van het creëren van overzicht in alles wat geregeld moet worden rondom informatiebeveiliging.

Laurens Herlaar
Laurens Herlaar

Product Owner

Laurens is een Product Owner die zich richt op het ontwikkelen van producten die niet alleen nuttig zijn, maar ook intuïtief en gemakkelijk in gebruik.

Als Product Owner is hij voortdurend bezig met het onderzoeken en begrijpen van de behoeften van zijn klanten en de markt en het ontwikkelen van producten die aan deze behoeften voldoen.

Meer webinars

Alle webinars

Richt je startboard op in LIAS Enterprise

Richt je startboard op in LIAS Enterprise

Ontdek de kracht van het startboard in LIAS Enterprise! Leer hoe je prachtige, gepersonaliseerde dashboards kunt maken voor eindgebruikers. Tijdens...

Lees verder

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

Voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024

De voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2025 en definitieve verdeling 2024 komen er eind september aan. Op donderdag 10 oktober 2024, van...

Lees verder

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Nader voorlopig budget BUIG 2024

Begin mei 2024 wordt de nader voorlopige verdeling bijstandsbudgetten 2024 gepubliceerd. Op dinsdag 14 mei 2024, van 10.00 tot 11.30...

Lees verder