Een betrouwbaar klantenbestand, NAW-gegevens aangevuld en verbeterd

Het actueel houden van adresgegevens van klanten is niet makkelijk. Mensen verhuizen, gaan trouwen of scheiden waardoor hun achternaam verandert of komen te overlijden. Hoe zorg je dat jouw database up-to-date is? En hoe kan je die data verrijken met bijvoorbeeld e-mailadressen en mobiele telefoonnummers? Maak kennis met de NAW-OK adressenservice van Inergy.

Compleet én compliant

De NAW-OK adressenservice maakt gebruik van verschillende databronnen om jouw adressenbestand te controleren, te verbeteren en aan te vullen. Uiteraard houden we ons daarbij aan wet- en regelgeving zoals de Wet meldplicht datalekken en de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of in het Engels: GDPR). Zo zorg je voor een database die compleet én compliant is!

Verbeterde dienstverlening

Een betrouwbaar adressenbestand is essentieel om klanten op het juiste moment en op de juiste manier te bereiken. Voor uitvaartverzekeraar Ardanta, een dochteronderneming van a.s.r., is het ontzettend belangrijk om contactgegevens van klanten actueel te houden. Er zit in de meeste gevallen een lange tijd tussen het moment dat de polis wordt afgesloten en het overlijden. En dus zijn mensen in die periode vaak meer dan eens verhuisd. Met de adresservice NAW-OK van Inergy, is de betrouwbaarheid van de klantgegevens ingrijpend verbeterd.  

Kwaliteitscontrole

De kracht van NAW-OK zit hem in de combinatie van verschillende databronnen. Inergy heeft toegang tot uiteenlopende databases die we op een slimme manier met elkaar vergelijken. Zo komen we tot een zeer hoge betrouwbaarheid van de gegevens. Bovendien verzorgt Inergy een kwaliteitscontrole door een representatieve steekproef van het opgeschoonde klantenbestand na te bellen.  

Wat wij voor jou kunnen betekenen

  • Verbeterde klanttevredenheid
  • Zeer hoge betrouwbaarheid van de database
  • Een database die compleet én compliant (GDPR/AVG-proof) is!

Wat zeggen anderen over ons

  • Ardanta
    “De adresservice NAW-OK van Inergy maakt gebruik van diverse databronnen. Deze bronnen worden op een slimme manier gecombineerd wat leidt tot zeer hoge betrouwbaarheid. Bovendien verzorgt Inergy een kwaliteitscontrole door een representatieve steekgroep van het opgeschoonde klantenbestand na te bellen.”

    Ardanta

    Ardanta

Peter Boumans

Ook een betrouwbaar adressenbestand?

Wil jij ook meer zekerheid over de adressen van je klanten of prospects? Of wil je jouw gegevens verrijken met (mobiele) telefoonnummers of e-mailadressen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag! Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op – of bel ons direct!

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail Peter Boumans via peter.boumans@inergy.nl