Tableau

Heb jij voor jouw organisatie behoefte aan een échte dashboarding tool? Bij Inergy hebben we al jarenlang ervaring met Tableau. Samen met jouw business analisten gaan wij aan de slag. We leveren gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Zo kan jij je concentreren op jouw core business.

Lees meer

Onze klanten:

Wij werken o.a. met:

De voordelen op een rijtje

  • Hoge ontwikkelsnelheid
  • Interactieve analyes
  • Zeer flexibel in rapportopmaak
  • Eenvoudig in gebruik

 

Dit is wat Tableau bij Inergy jou biedt

01. Geen zorgen over jouw dashboards

Kies jij voor Tableau, dan regelen wij de volledige inrichting. We bouwen en onderhouden de tool zodat jouw business analisten er optimaal gebruik van kunnen maken. Heb je ondersteuning nodig? Geen probleem, wij staan indien gewenst 24/7 voor jou klaar.

02. Eenvoudig in gebruik

Tableau is heel eenvoudig in gebruik. Jouw business analisten kunnen er dus gelijk mee aan de slag. De gebruiksvriendelijkheid van deze tool is een groot pluspunt.

03. Interactieve analyses

Met deze Business Intelligence tool heb je uitgebreide mogelijkheden tot het maken van interactieve analyses. Deze analyses maken jouw data helder en inzichtelijk.

04. Hoge ontwikkelsnelheid

Binnen enkele minuten verbindt Tableau jouw data. Tableau is een echte selfservice dashboarding tool waar je maar weinig inrichtingswerkzaamheden voor hoeft te verrichten. In de basis is het een kwestie van installeren, data verbinden en analyseren. Je kan dashboards in een paar seconden publiceren om ze live te delen op het internet en op mobiele apparaten. Wil je de dashboard omgeving liever professionaliseren en bijvoorbeeld centraal laten beheren? Ook daar zijn uitgebreide mogelijkheden voor!

Richard van Seeters

Director Business Development

Contact

Wil jij ook eens werken met Tableau? We komen graag langs voor een kennismaking!

Bel ons op 0348 45 76 66