Snel naar content

Laat zelflerende technologie voor je werken

Artificial Intelligence

Artificial Intelligence is technologie die op basis van data uit verschillende bronnen zelf actie onderneemt. En vergis je niet: het kan van grote waarde zijn voor jouw bedrijf, bijvoorbeeld door een buitengewone klantbeleving, efficiëntere medewerkers en doeltreffende dagelijkse operatie.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wat jij van ons kan verwachten

01. Stoom jouw bedrijf klaar voor Artificial Intelligence

Artificial Intelligence is niet in één begrip te vatten. Zie het als een computer die in staat is menselijke intelligentie te imiteren en niet via een vast patroon te acteren. AI is in staat te anticiperen, leren, redeneren en in staat menselijke cognitieve eigenschappen te kunnen uitvoeren. Uiteindelijk is het een combinatie van slimme technologieën die grote hoeveelheid data kan begrijpen, patronen kan herkennen en verbanden legt om vervolgens beslissingen te nemen. Ook is AI in staat te leren en zichzelf constant te verbeteren.
Om Artificial Intelligence en Data Science in te kunnen zetten, moet een organisatie daar wel klaar voor zijn. Niet alleen vanuit de techniek maar ook vanuit de business.  Inergy helpt bedrijven daarbij. Met AI kan je een product of dienst echt slimmer, sneller en relevanter maken. Het begint allemaal met het plaatsen van de juiste data in een innovatieve-omgeving. Bijvoorbeeld de Microsoft Azure cloud. Daarna worden de juiste technologieën ingezet om artificial intelligence te maken. Denk hierbij aan machine learning en deep learning modellen of cognitive services zoals het kunnen verwerken van videobeelden of foto’s. Met managed data services faciliteren we de mogelijkheid om deze modellen echt onderdeel te maken van jouw bedrijfsvoering.

02. Verbeter jouw product, dienstverlening en klantbeleving

Artificial Intelligence verbetert jouw product, dienstverlening en daarmee de complete klantbeleving. Een voorbeeld: een klant heeft een beschadigd product en vraagt een reparatie of vervanging aan. De klant neemt een foto van het beschadigde product en stuurt het naar jouw bedrijf. Een model op basis van Artificial Intelligence kan dit product herkennen, de vraag van de klant begrijpen en vijf minuten later een offerte toesturen. Op die manier heeft de klant veel sneller een offerte binnen dan voorheen. Het resultaat? Je krijgt sneller een nieuwe order binnen en zorgt voor een tevreden klant zonder dat daar menselijk handelen voor nodig is.

03. Werk efficiënter

Artificial Intelligence stelt jouw bedrijf in staat om tijdrovende, repeterende taken vergaand te automatiseren, zoals het analyseren van binnenkomende e-mails. Zo kan je het operationele proces van jouw bedrijf slimmer inrichten, waardoor medewerkers meer tijd krijgen om écht meerwaarde te bieden voor je bedrijf.

Webinar

Data Analytics in retail

In dit webinar leer je hoe je al je beschikbare retaildata optimaal inzet voor datagedreven beslissingen.

Bekijk webinar

Whitepaper

We apply AI for you

In deze whitepaper geven we je uitleg over Artificial Intelligence (AI), Machine Learning en Data Science.

Download whitepaper

Boek direct

Gratis dataconsult

Tijdens dit consult heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze experts op gebied van Data Analytics.

Lees meer

Referentie – Waterleiding Maatschappij Limburg

Data science en AI toegepast bij WML

WML (Waterleiding Maatschappij Limburg) wilde graag meer inzicht krijgen in de aanleidingen en oorzaken van klantcontact. Om hiermee de impact van herhaalverkeer aan te tonen en dit in de toekomst, waar mogelijk, te voorkomen. Met hulp van Inergy is dit gelukt dankzij data science technieken.

Myrko Webers, hoofd afdeling klantenservice bij WML, en Melvin Agten, Data Scientist bij Inergy, vertellen over dit succesvolle project.

Meer over onze samenwerking met WML.

Toepassingen van Data Science en Artificial Intelligence

Spraak-, gezichts- en tekstherkenning

Herken spraak, gezichten, tekst, beelden en patronen dankzij Artificial Intelligence.

Verhoog de beveiliging van je bedrijf met gezichtsherkenning, help personeel klantsituaties in te schatten met beeldherkenning en vergroot up- en crosssell in je webshop dankzij patroonherkenning.

Data mining

Ontdek verborgen en complexe verbanden in bestaande data

Vind complexe verbanden en patronen in jouw data dankzij machine learning algoritmes. Achterhaal de (verborgen) wensen van klanten, vereenvoudig bestaande processen, vergroot je marktaandeel en verhoog de winstgevendheid van je organisatie.

Chatbots en Q&A

Verhoog je klanttevredenheid

Zet Artificial Intelligence in om zelflerende chatbots te trainen om zelf vragen te beantwoorden. Ontlast hiermee je klantenservice-afdeling, verkort wachttijden en verhoog de klanttevredenheid.

Predictive analytics

Voorspel de toekomst

Voorspel op basis van bestaande data wat er in de toekomst zal gebeuren. Optimaliseer bijvoorbeeld je voorraadbeheersing, voorkom onnodige opslagkosten, voldoe altijd aan de vraag en blijf een betrouwbare leverancier en partner.

Prescriptive analytics

Beïnvloed de toekomst

Voorspel niet alleen de toekomst, maar beïnvloed deze om jouw doel te bereiken. Prescriptive analytics voorziet je van meerdere mogelijke manieren om het door jou gewenste doel te bereiken en toont tevens de meest waarschijnlijke resultaten van deze acties. Zo kies je op basis van data the best way forward.

Vertrouw op Inergy

De Data Scientists van Inergy

Data Science en Artificial Intelligence oplossingen worden gebouwd door ervaren Data Scientists bij Inergy met jarenlange ervaring. Vertrouw net als veel grote bedrijven op Inergy om alle waarde uit jouw data te halen.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland