Snel naar content

Track and Trace

Verlies nooit meer een zending uit het oog. Met de Track and Trace-oplossing van Inergy weet je precies in welke stap van het distributieproces een zending zich bevindt. En jouw eindklant ook.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Meer zekerheid en efficiëntie in het distributieproces

Met de Track and Trace-oplossing van Inergy optimaliseer je interne processen en neemt de klanttevredenheid toe. Je integreert datastromen, handelt gericht dankzij status- en managementinformatie en biedt klanten meer zekerheid.

Wat jij van ons kan verwachten

 1. Integratie van informatiestromen
  De informatiestroom rondom een pakketverzending begint bij het aanmelden van een pakket of het plaatsen van een order en eindigt bij het afleveren van het pakket bij de eindklant. Daartussen doorloopt het pakket allerlei stappen die samenhangen met scanmomenten, zoals het picken, sorteren en afleveren van de zending. Inergy brengt al die informatie uit scanmomenten samen en presenteert ze op een voor jou wenselijke manier.

 2. Gericht handelen dankzij status- en managementinformatie
  Met onze oplossing voor Track and Trace weet je altijd waar een zending zich bevindt. Bij iedere handeling wordt een zending gescand. Dat levert accurate statusinformatie op, waarmee je eindklanten bijvoorbeeld beter kan informeren over het bezorgmoment van de zending. Onze oplossing biedt tevens waardevolle managementinformatie. Hoeveel poststukken zijn er deze maand uitgeleverd? Hoeveel waren er daarvan op tijd? Welke sorteermachine vertoont scanstoringen en is dus aan vervanging toe? Op deze manier kan jij je interne processen waar nodig optimaliseren. Het stelt je tevens in staat om efficiënter te werken. Een voorbeeld: wanneer je weet hoeveel zendingen er aan het einde van een dag terugkomen omdat ze niet afgeleverd kunnen worden of hoeveel pakketten je morgen verwacht, kan je personeel preciezer inplannen om de zendingen te verwerken. Een bijkomend voordeel? Je bespaart personeelskosten.

 3. Meer zekerheid voor klanten
  De Track and Trace-oplossing biedt jouw eindklanten meer zekerheid over hun zending. Een eindklant weet precies waar een zending is en wanneer het aankomt. Dat biedt rust en vertrouwen.

Whitepaper

Onze visie op een dataplatform

Om echt iets met je beschikbare data te doen, moet je die data eerst verzamelen en vervolgens analyseren. Ontdek alles over onze visie op een dataplatform.

Download whitepaper

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen bij benadering 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Via web of app. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen. Dag in, dag uit.

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.” – Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL

Ontdek meer over onze samenwerking met PostNL.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


 • Ervaren data analytics specialisten
 • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
 • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd