Snel naar content

Track and Trace

Verlies nooit meer een zending uit het oog. Met de Track and Trace-oplossing van Inergy weet je precies in welke stap van het distributieproces een zending zich bevindt. En jouw eindklant ook.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Meer zekerheid en efficiëntie in het distributieproces

Met de Track and Trace-oplossing van Inergy optimaliseer je interne processen en neemt de klanttevredenheid toe. Je integreert datastromen, handelt gericht dankzij status- en managementinformatie en biedt klanten meer zekerheid.

Wat jij van ons kan verwachten

  1. Integratie van informatiestromen
    De informatiestroom rondom een pakketverzending begint bij het aanmelden van een pakket of het plaatsen van een order en eindigt bij het afleveren van het pakket bij de eindklant. Daartussen doorloopt het pakket allerlei stappen die samenhangen met scanmomenten, zoals het picken, sorteren en afleveren van de zending. Inergy brengt al die informatie uit scanmomenten samen en presenteert ze op een voor jou wenselijke manier.

  2. Gericht handelen dankzij status- en managementinformatie
    Met onze oplossing voor Track and Trace weet je altijd waar een zending zich bevindt. Bij iedere handeling wordt een zending gescand. Dat levert accurate statusinformatie op, waarmee je eindklanten bijvoorbeeld beter kan informeren over het bezorgmoment van de zending. Onze oplossing biedt tevens waardevolle managementinformatie. Hoeveel poststukken zijn er deze maand uitgeleverd? Hoeveel waren er daarvan op tijd? Welke sorteermachine vertoont scanstoringen en is dus aan vervanging toe? Op deze manier kan jij je interne processen waar nodig optimaliseren. Het stelt je tevens in staat om efficiënter te werken. Een voorbeeld: wanneer je weet hoeveel zendingen er aan het einde van een dag terugkomen omdat ze niet afgeleverd kunnen worden of hoeveel pakketten je morgen verwacht, kan je personeel preciezer inplannen om de zendingen te verwerken. Een bijkomend voordeel? Je bespaart personeelskosten.

  3. Meer zekerheid voor klanten
    De Track and Trace-oplossing biedt jouw eindklanten meer zekerheid over hun zending. Een eindklant weet precies waar een zending is en wanneer het aankomt. Dat biedt rust en vertrouwen.

Whitepaper

Onze visie op een dataplatform

Om echt iets met je beschikbare data te doen, moet je die data eerst verzamelen en vervolgens analyseren. Ontdek alles over onze visie op een dataplatform.

Download whitepaper

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie – Intergamma

Stapsgewijs naar meer inzicht

Intergamma is de organisatie achter de succesvolle doe-het-zelf-formules Gamma en Karwei. Intergamma klopte bij Inergy aan om de informatievoorziening in de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Met een datawarehouse nam Intergamma afscheid van de informatiesilo’s.

Duco Roolvink – Head of analytics bij Intergamma:
“Het dataplatform helpt ons duurzaam te ondernemen door inzicht te bieden in de duurzaamheid van onze producten en onze bedrijfsvoering. En hierdoor is Intergamma klaar voor de toekomst.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Intergamma.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland