Snel naar content

Vraag voorspelling

Met behulp van vraagvoorspelling, of demand forecasting, maak je weloverwogen beslissingen over bijvoorbeeld prijs- en assortimentsoptimalisatie, personeelsplanning en inkoop.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Voorspel de vraag naar jouw producten en diensten

Met behulp van vraagvoorspelling optimaliseer je de voorraad waardoor je nooit teveel of te weinig voorraad hebt. Je past prijzen aan op basis van de verwachte vraag naar producten en diensten. Door te anticiperen op de vraag vereenvoudig je tevens de personeelsplanning en voorspel je verkoopaantallen en omzet in een bepaalde periode.

Wat jij van ons kan verwachten

 1. Verlaag je voorraadkosten
  Met behulp van geavanceerde technieken zoals (lineaire) regressie, machine learning en neurale netwerken voorspel je eenvoudig de vraag naar producten. Dit stelt je in staat om gerichter in te kopen, minder voorraad te houden en hierdoor voorraadkosten laag te houden.

 2. Optimaliseer je personeelsplanning
  Dankzij vraagvoorspelling weet je wat de drukste periode voor jouw organisatie is. Hierdoor weet je van tevoren hoeveel personeel je moet inplannen.

 3. Voorkom inkoopproblemen bij leveranciers
  Vraagvoorspelling stelt je in staat om vroegtijdig inzicht te krijgen in de vraag naar producten. Hierdoor kun je op tijd inkopen en voorkom je dat je leverancier is uitverkocht.

 4. Pas prijzen aan op basis van de verwachte vraag
  Met behulp van vraagvoorspelling pas je prijzen aan op basis van de verwachte vraag. Zo verhoog je prijzen in drukke tijden en verlaag je prijzen in rustige tijden.

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Whitepaper

Dynamic Pricing

Retailers en distribiteurs passen hun prijzen automatisch aan op basis van interne en externe data met Dynamic Pricing.

Download whitepaper

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Lees meer

Referentie – Carglass

Carglass barst van de ambitie.

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Inergy zorgt voor een betere informatievoorziening bij Carglass door de inzet van Microsoft Azure en PowerBI.

Patrick Hakkesteegt – Operations Development Manager bij Carglass: “Inergy zorgt voor de ontsluiting en bewerking van de data, zodat het geschikt is voor Power BI. Daarnaast ontwerpen ze alle dashboards en stemmen ze de rapportages af op de verantwoordelijkheden van iedere eindgebruiker. Als het project is afgerond, nemen ze ook het beheer op zich.”

Lees meer over onze samenwerking met Carglass.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. Of plan direct zelf een gratis dataconsult in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


 • Ervaren data analytics specialisten
 • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
 • ISO27001 & ISAE3402 gecertificeerd