Snel naar content

Wachttijd optimalisatie

Voorkom lange wachttijden door slim gebruik te maken van jouw boordcomputerdata. Verbeter de urenregistratie van chauffeurs en voorkom onnodig lange wachttijden voor het afleveren van goederen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wat onze oplossing voor wachttijdoptimalisatie jou oplevert

 1. Inzicht in de logistieke operatie
  Hoe gebruiken vrachtwagenchauffeurs een boordcomputer? Inergy creëert inzicht door data uit jouw transactiesystemen te combineren met boordcomputerdata. Zo leg je verbeterkansen in het boordcomputergebruik bloot, bijvoorbeeld dat chauffeurs bij aankomst bij een distributiecentrum sneller moeten aangeven dat ze onnodig wachten. Dat leidt tot een forse kostenbesparing, bijvoorbeeld omdat je onnodige wachtkosten conform contractuele afspraken kan verhalen op de ontvanger.

 2. Toetsing van bestaande contractafspraken
  Dankzij inzichten uit jouw data krijg je een scherp beeld van de prestaties van ontvangende distributiecentra. Je weet zo welke distributiecentra zorgen voor lange wachttijden. Op deze manier heb je voldoende bagage om bestaande contractafspraken met distributiecentra te toetsen aan de werkelijke prestaties en waar nodig aan te scherpen.

 3. Efficiëntere logistieke keten
  De logistieke keten bestaat uit verschillende onderdelen. Presteert een onderdeel niet goed, dan heeft dat gevolgen voor de gehele keten. Als een vrachtwagenchauffeur te lang moet wachten bij een distributiecentrum, moet hij die tijd zien in te halen. Wanneer je het proces rondom het lossen verbetert – waaronder het verkorten van wachttijden – draagt dat bij aan de totale performance van de logistieke keten.

Whitepaper

We apply AI for you

Ontdek alles over de verschillen tussen Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning in deze whitepaper.

Download whitepaper

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie – PostNL

Voor de analytics van grote hoeveelheden data vertrouwt PostNL volledig op Inergy

Dagelijks volgen bij benadering 650.000 popelende PostNL klanten de voortgang en bezorging van hun pakket via Track & Trace. Via web of app. Met het datawarehouse en Business Intelligence-oplossingen leidt Inergy dit in goede banen. Dag in, dag uit.

Voor de Analytics van grote hoeveelheden data vertrouwen we volledig op Inergy. Want betrouwbare informatie over het bezorgmoment is essentieel voor onze dienstverlening.” – Dennis van Steijn – Platform Owner Event Data Warehouse bij PostNL

Ontdek meer over onze samenwerking met PostNL.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


 • Ervaren data analytics specialisten
 • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
 • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd