Snel naar content

Wachttijd optimalisatie

Voorkom lange wachttijden door slim gebruik te maken van jouw boordcomputerdata. Verbeter de urenregistratie van chauffeurs en voorkom onnodig lange wachttijden voor het afleveren van goederen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wat onze oplossing voor wachttijdoptimalisatie jou oplevert

  1. Inzicht in de logistieke operatie
    Hoe gebruiken vrachtwagenchauffeurs een boordcomputer? Inergy creëert inzicht door data uit jouw transactiesystemen te combineren met boordcomputerdata. Zo leg je verbeterkansen in het boordcomputergebruik bloot, bijvoorbeeld dat chauffeurs bij aankomst bij een distributiecentrum sneller moeten aangeven dat ze onnodig wachten. Dat leidt tot een forse kostenbesparing, bijvoorbeeld omdat je onnodige wachtkosten conform contractuele afspraken kan verhalen op de ontvanger.

  2. Toetsing van bestaande contractafspraken
    Dankzij inzichten uit jouw data krijg je een scherp beeld van de prestaties van ontvangende distributiecentra. Je weet zo welke distributiecentra zorgen voor lange wachttijden. Op deze manier heb je voldoende bagage om bestaande contractafspraken met distributiecentra te toetsen aan de werkelijke prestaties en waar nodig aan te scherpen.

  3. Efficiëntere logistieke keten
    De logistieke keten bestaat uit verschillende onderdelen. Presteert een onderdeel niet goed, dan heeft dat gevolgen voor de gehele keten. Als een vrachtwagenchauffeur te lang moet wachten bij een distributiecentrum, moet hij die tijd zien in te halen. Wanneer je het proces rondom het lossen verbetert – waaronder het verkorten van wachttijden – draagt dat bij aan de totale performance van de logistieke keten.

Whitepaper

We apply AI for you

Ontdek alles over de verschillen tussen Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning in deze whitepaper.

Download whitepaper

Webinar

Hoe start je met Data Analytics

Leer hoe je een goede start maakt met Data Analytics, welke praktische toepassingen er zijn voor de data in jouw organisatie en hoe een dataplatform je helpt om je bedrijfsprestaties te verbeteren.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie – Intergamma

Stapsgewijs naar meer inzicht

Intergamma is de organisatie achter de succesvolle doe-het-zelf-formules Gamma en Karwei. Intergamma klopte bij Inergy aan om de informatievoorziening in de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Met een datawarehouse nam Intergamma afscheid van de informatiesilo’s.

Duco Roolvink – Head of analytics bij Intergamma:
“Het dataplatform helpt ons duurzaam te ondernemen door inzicht te bieden in de duurzaamheid van onze producten en onze bedrijfsvoering. En hierdoor is Intergamma klaar voor de toekomst.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Intergamma.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland