Snel naar content

Power BI Consult

Herken jij een wildgroei aan dashboards, langzame verversingssnelheden en een gebrek aan autorisatie binnen jouw organisatie? Dan is het hoog tijd voor een professioneel Power BI consult.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Zo helpen wij jouw Power BI-omgeving te verbeteren

Het is de schaduwkant van het succes van Power BI binnen jouw organisatie: een wildgroei aan rapporten, slechte datakwaliteit, het verversen van de datasets duurt te lang, de rapporten reageren traag, iedere ontwikkelaar gebruikt eigen standaards, er is geen grip op autorisatie en er ontstaan hoofdbrekens hoe rapporten professioneel uit te (blijven) rollen binnen de organisatie.

  • Via een efficiënte inventarisatie identificeren we de kansen om de bestaande Power BI-implementatie verder te professionaliseren.
  • We geven je praktische adviezen die je snel en eenvoudig kan opvolgen.
  • Je beschikt daarna over een beheersbare en toekomstbestendige Power BI-omgeving.
  • We onderzoeken een besparing op de licentiekosten van Power BI.

Wat je van het Power BI Consult kan verwachten

1. Praktische adviezen die je snel en eenvoudig kan (laten) opvolgen

Als wij voor jouw organisatie een Power BI Consult doen, geven we je praktische adviezen die je snel en gemakkelijk kan opvolgen. Zo krijg je helder inzicht in de Power BI-rapporten. Onoverzichtelijke rapportages worden verleden tijd.

2. Een beheersbare, onderhoudsarme en toekomstbestendige Power BI-omgeving

Onze ervaring leert dat juist door het succes van de Self Service oplossing van Power BI vaak beheersbaarheid problemen ontstaan. Waarschijnlijk herken ook jij de zoektocht naar balans tussen vrijheid (self service) en beheersbaarheid. Met het Power BI Consult helpen we je de bestaande Power BI omgeving te verbeteren door het aanreiken van concrete verbeterpunten, gebaseerd op professionele standaarden en richtlijnen. Zodat jij je weer kunt focussen op inhoudelijke analyse, in plaats van randzaken.

3. Efficiënte ontwikkeling van nieuwe rapporten doordat valkuilen worden voorkomen

Uiteraard kijken we niet alleen naar de huidige Power BI-rapporten van jouw organisatie, maar leggen we je ook uit hoe je nieuwe rapporten kan maken zonder in dezelfde valkuilen te trappen.

4. Lagere licentiekosten voor Power BI

Zie jij de licentiekosten toenemen doordat analisten vragen om meer Power BI-resources? Samen met jou bekijken we hoe we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland