Snel naar content

Cloudmigratie

Wil jij jouw data migreren naar de cloud? Wij beschikken over een enorme dosis kennis als het gaat om kennis van het inrichten van een cloudomgeving. Geen zorgen over jouw data. Wij regelen het.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

Migreer je data naar de cloud

Wat is cloudmigratie?

Bij cloudmigratie zet je al je data om van een on premise omgeving naar de cloud. Denk hierbij aan verschillende IT-resources, zoals databases, ETL-programmatuur, rapporten en dashboards. Een goede aanpak is hierbij belangrijk. Wij helpen je daarbij.

Waarom een cloudmigratie?

Je hoort veel om je heen over migreren naar de cloud, maar misschien ben je nog niet overtuigd. Punt is dat in bijna alle gevallen de huidige oplossing ‘end of life’ is, oftewel: functioneel verouderd. In de cloud zijn veel meer functionaliteiten beschikbaar. Daarnaast is het kostenmodel flexibel. Je betaalt alleen voor de hoeveelheid ruimte die jij verbruikt. Wel zo fijn. Ook kan je snel op- en afschalen en is er sprake van standaardisatie, dat wil zeggen dat alle applicaties van je organisatie in de cloud gaan draaien.

Welke aanpak voor cloudmigratie?

Cloudmigratie kent verschillende benaderingen. Wij hebben goede ervaringen met refactoring, ook wel lift-and-shift genoemd. Daarbij vervangen we de oude software en passen we andere cloud-native features toe.

Migreren naar

Microsoft Azure

We hebben ruime ervaring met het migreren van data naar Microsoft Azure. We vertellen je graag meer over de voordelen van Microsoft Azure.

Migreren naar

Amazon Web Services

Ook met Amazon Web Services (AWS) hebben we ruime ervaring. Wil je meer weten over de Amazon Web Services? We vertellen je graag alles over dit platform.

Waarom Inergy?

Wil jij jouw data migreren naar de cloud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme dosis kennis als het gaat om kennis van het inrichten van een cloudomgeving. Kennis van cloudplatform is cruciaal: we kennen Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure op ons duimpje. We hebben reeds allerlei templates en best-practices ontwikkeld om snel een nieuwe omgeving uit te rollen en in te richten. We hebben cloudmigraties uitgevoerd voor klanten in allerlei sectoren.  Geen zorgen over jouw data. Wij regelen het.