Snel naar content

Al jouw data inzichtelijk in één online omgeving

Dataplatform bouwen

Al jouw data inzichtelijk in één online omgeving. Wij regelen de technische implementatie zodat jij je kan concentreren op jouw core business.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Dataplatform bouwen

Wij regelen de technische implementatie zodat jij je kan concentreren op jouw core business.

Ontdek het Managed Dataplatform van Inergy

Onbeperkte opslag en de beste performance

Ongeacht de hoeveelheid data en het aantal (externe) databronnen garanderen wij de beste performance. Zo kan jij meer waarde uit je data halen.

Veilig en compliance-proof

Jouw data en privacy zijn onze top prioriteit. Wij zijn in het bezit van een ISO-27001 certificaat en werken conform de ISAE 3402 standaard.

Jouw ideale cloudomgeving

Wij bieden onze diensten aan in iedere cloudomgeving. Bij voorkeur werken we met Snowflake in combinatie met Microsoft Azure. Toch liever Google Cloud of Amazon Web Services (AWS)? Geen probleem!

Persoonlijke ondersteuning

Gebruiksondersteuning op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van data en Business Intelligence en zijn daar dagelijks mee bezig. Al meer dan twintig jaar!

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

2. Dataplatform beheren

2. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform dag én nacht zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Lees meer

3. Dataplatform doorontwikkelen

3. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

Lees meer

Referentie – Carglass

Carglass barst van de ambitie.

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Inergy zorgt voor een betere informatievoorziening bij Carglass door de inzet van Microsoft Azure en PowerBI.

Patrick Hakkesteegt – Operations Development Manager bij Carglass: “Inergy zorgt voor de ontsluiting en bewerking van de data, zodat het geschikt is voor Power BI. Daarnaast ontwerpen ze alle dashboards en stemmen ze de rapportages af op de verantwoordelijkheden van iedere eindgebruiker. Als het project is afgerond, nemen ze ook het beheer op zich.”

Lees meer over onze samenwerking met Carglass.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO27001 & ISAE3402 gecertificeerd