Snel naar content

Al jouw data inzichtelijk in één online omgeving

Dataplatform bouwen

Wil je betrouwbaar je data combineren zonder dat het veel tijd en moeite kost? Het dataplatform van Inergy biedt de oplossing. Ontdek meer over het krachtige Inergy dataplatform.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Ontdek de kracht van data

Verken wat het Inergy dataplatform te bieden heeft voor jou als data professional of voor jou als management / directie.

collega Berend Wijte achter laptop op kantoor

Bespaar kostbare tijd en moeite

Als data professional is het essentieel om snel betrouwbare informatie te leveren aan je organisatie.

Het vinden van de juiste informatie uit verschillende bronnen kan echter een uitdaging zijn, omdat de data verspreid kan zijn over verschillende applicaties, Excel-bestanden en externe bronnen.

Bovendien is het vaak onduidelijk waar de data zich precies bevindt. Het verzamelen en toegankelijk maken van deze data kan veel tijd in beslag nemen, wat ten koste gaat van andere taken.

Stel je voor dat je snel en betrouwbaar data kunt combineren, zonder dat het veel tijd en moeite kost.

Breng al jouw data samen op één centrale plek

Een dataplatform biedt de oplossing. Het integreert gegevens van verschillende bronnen in één systeem, zoals applicaties, databases en IoT-apparaten. Hierdoor wordt het beheer, de analyse en visualisatie van data eenvoudiger.

Met een datawarehouse zijn verschillende databronnen niet langer verspreid over de organisatie. Dit bespaart tijd en zorgt voor betrouwbaardere data met minder fouten.

Een dataplatform maakt het bovendien mogelijk om betere beslissingen te nemen op basis van actuele, betrouwbare en geïntegreerde informatie.

collega Michael Alvares achter laptop op kantoor in Woerden
een carglass medewerker is aan het werk met de voorruit van een auto

Referentie – Carglass

Van versnipperd naar single source of truth

Carglass wil kort cyclisch kunnen sturen. Daarom is het belangrijk om snel en accuraat zicht te hebben op ontwikkelingen binnen de operationele performance. Inergy heeft dit mogelijk gemaakt.

Patrick Hakkesteegt, Operations Development Manager bij Carglass:

“Alle informatie die we nodig hadden om de organisatie te sturen was aanwezig, maar het was totaal versnipperd. Rapportages kwamen overal vandaan: van Excel tot SQL Server Reporting Services (SRSS). Iedereen is enthousiast over wat er nu allemaal mogelijk is en hoe het eruit ziet.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Carglass

De Inergy werkwijze

Ons dataplatform bestaat uit maximaal drie lagen: Data area, Business area en Information area.

In de Data area wordt alle data verzameld. In de Business area vertalen we de data naar relevante termen en creëren we een geïntegreerd datamodel. In de Information area wordt de data aangepast aan de gebruikersbehoeften.

Met deze aanpak bieden we jouw organisatie niet alleen een nauwkeurig, maar ook een razendsnel dataplatform.

Wim van den Berg op kantoor

Krachtige inzichten, betere beslissingen

Als executive sta je voor grote uitdagingen, waaronder het verkrijgen van de juiste inzichten voor weloverwogen beslissingen.

Het combineren en analyseren van data uit verschillende bronnen is tijdrovend en complex, wat vaak resulteert in onbetrouwbare informatie en suboptimale beslissingen.

Het ontbreken van een uniform rapportagesysteem en de juiste analytische en visualisatietools kan de toegang tot belangrijke inzichten vertragen en de besluitvorming belemmeren.

Dé oplossing: een dataplatform

Een dataplatform, ook bekend als datawarehouse, biedt de oplossing voor al deze uitdagingen.

Een datawarehouse is een geïntegreerd systeem dat als centrale opslagplaats fungeert voor alle soorten data binnen een organisatie.

Dit vereenvoudigt de analyse en visualisatie van data en geeft je toegang tot actuele, betrouwbare en geïntegreerde informatie voor weloverwogen beslissingen.

Hierdoor ontvang jij snel de benodigde inzichten om jouw organisatie vooruit te helpen!

collega's bianca, joost en remo zitten samen in overleg
de voorgevel van een carglass filiaal

Referentie – Carglass

Inergy helpt Carglass voo(r)ruit.

Wie de beste service wil bieden, moet non-stop zoeken naar verbetering. Die zoektocht is eenvoudiger wanneer je exact weet wat er gebeurt in je organisatie. En waarom. Carglass begrijpt dat. Inergy zorgt voor een betere informatievoorziening bij Carglass door de inzet van Microsoft Azure en PowerBI.

Patrick Hakkesteegt, Operations Development Manager bij Carglass:

“Inergy zorgt voor de ontsluiting en bewerking van de data, zodat het geschikt is voor Power BI. Daarnaast ontwerpen ze alle dashboards en stemmen ze de rapportages af op de verantwoordelijkheden van iedere eindgebruiker. Als het project is afgerond, nemen ze ook het beheer op zich.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Carglass.

Logo Inergy op kantoor in Woerden

Het dataplatform van Inergy

Met het dataplatform van Inergy krijgt je snel toegang tot actuele en betrouwbare informatie die essentieel is voor het nemen van belangrijke beslissingen.

Ons dataplatform maakt gebruik van geavanceerde technologieën en een moderne architectuur, waardoor het eenvoudig is om nieuwe databronnen toe te voegen en de capaciteit eenvoudig uit te breiden. Je gegevens worden veilig en betrouwbaar beheerd.

We ontwerpen het dataplatform met oog voor de specifieke uitdagingen van jouw organisatie. Het platform wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw specifieke behoeften!

Krachtige componenten voor de toekomst

Het Inergy dataplatform bestaat uit drie onderdelen: Datamanagement, Advanced Analytics en Dashboarding.

Jouw dataplatform altijd up-to-date

Een datawarehouse bouwen is geen eenmalige taak, maar eerder een continu proces dat beheer, onderhoud en updates vereist. Ons team van experts staat voor je klaar om je hierbij te ondersteunen, zodat jij je kan concentreren op jouw kerntaken.

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

2. Dataplatform optimaliseren

2. Dataplatform optimaliseren

Heb je een dataplatform, maar voldoet deze niet aan de behoeften van jouw organisatie? Geen probleem! Wij hebben de expertise om jou te helpen. Ontdek het Inergy dataplatform.

Meer weten

3. Dataplatform beheren

3. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform 24/7 zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Meer weten

4. Dataplatform doorontwikkelen

4. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

Meer weten

Kantoorpand Inergy

Jouw partner op gebied van data

Welke uitdaging je ook hebt, wij helpen je.

Inergy is dé datawarehouse ontwikkelaar. In 2022 én 2023 zijn wij door MT/Sprout uitgeroepen tot één van de beste bedrijven op het gebied van data en Artificial Intelligence.

  • Een dataplatform specifiek ontworpen naar de uitdagingen van jouw organisatie
  • Ruim 22 jaar ervaring
  • Top 10 beste bedrijven Data & AI door MT/Sprout 2022 én 2023.
  • Microsoft Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
  • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland