Snel naar content

Projectenmonitor

Krijg eenvoudig inzicht in de projecten van jouw organisatie. Ideaal voor bestuur en management, maar ook voor afdelingen die direct of indirect te maken hebben met de projecten.

Lees meer

Dashboard Projectenmonitor

Met de Projectenmonitor krijg je snel en eenvoudig inzicht in de projecten binnen je organisatie. Het dashboard is beschikbaar op alle apparaten. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.

Zo zie je altijd en overal eenvoudig hoe de verschillende projecten ervoor staan.

Daan de Schepper in gesprek met Berend Wijte op kantoor
Remo Schimmel op kantoor van Inergy aan het bellen

Inzicht in de status van projecten in je organisatie

Raadsleden en het College van B&W krijgen bijvoorbeeld direct inzicht in de plannen en projecten in verschillende delen van jouw gemeente. Je hoeft nooit meer bij de projectverantwoordelijke na te vragen hoe het met de projecten gaat; alles is eenvoudig terug te vinden in het dashboard.

Klik door op de verschillende projecten om alle relevante detailinformatie te bekijken. Je ziet eenvoudig waar op gestuurd moet worden. Zo voorkom je verrassingen bij publicatie.

De Projectenmonitor uitgelegd

De Projectenmonitor is een PowerBI dashboard met twee tabbladen. Dankzij deze twee tabbladen heeft iedereen inzicht in de verschillende projecten.

  • Projecten op de kaart:
    Op deze pagina zie je op één kaart of plattegrond eenvoudig de projecten in jouw gemeente. Klik op één van de projecten om detailinformatie te bekijken zoals het budget, de status en de verantwoordelijke wethouder.
  • Overzicht van de projecten:
    Op dit tabblad zie je in één overzicht de verschillende projecten met daarbij de bijbehorende statussen op gebied van geld, kwaliteit, risicoprofiel en voortgang.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met Joost Wenderich (joost.wenderich@inergy.nl) of vraag een gratis demo aan.

Zien is geloven. Vraag een gratis demo aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.