Snel naar content
LIAS planning & control software

LIAS planning & control software

Met LIAS Enterprise beschik je over een groot aantal slimme functionaliteiten om planning en control te digitaliseren en online te presenteren. Laagdrempelige software die gebruikers goed ondersteunt in hun functie.

Lees meer

Alle 342 gemeenten in Nederland maken gebruik van LIAS software en oplossingen. Onder andere:

Slimme software, één complete oplossing voor planning en control

Met LIAS Enterprise beschik je over een groot aantal slimme functionaliteiten om planning en control te digitaliseren en online te presenteren. LIAS Enterprise is snel te implementeren en te leren. Laagdrempelige software die gebruikers goed ondersteunt in hun functie. Geen losse formats of talrijke bestanden op het netwerk, geen omvangrijk mailverkeer om een planning en control product op te stellen. Geen blackbox, hoge kans op fouten en gebrekkig inzicht.

Naast deze en nog veel meer nadelen in een situatie zonder LIAS Enterprise ontstaat er met LIAS Enterprise niet alleen een sterk verbeterd proces, je ziet ook veel meer mogelijkheden om te verbeteren in proces of eindresultaat. Bijvoorbeeld de online begroting, online jaarverslag en online managementrapportages. Kortom: LIAS Enterprise voor de planning en control cyclus.

Eén vanzelfsprekende applicatie die het verschil maakt tussen een black box proces en een situatie waar je verantwoordelijkheden legt waar ze horen, het proces van iedereen maakt en de organisatie versterkt, vereenvoudigt en verbindt. Lees hier alles over de slimme software.

Zien is geloven. Vraag een gratis demo aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.