Snel naar content

Business Intelligence Consultancy

Jouw organisatie wil aan de slag met data, komt datakennis tekort of wil huidige dataproducten verbeteren. Een inhouse Inergy-specialist biedt een snelle en effectieve oplossing.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

De voordelen van een Business Intelligence Consultant van inergy

Kies voor Business Intelligence Consultancy van Inergy. Onze inhouse specialisten op gebied van Business Intelligence & Analytics ondersteunen je en helpen je verder. Dit zorgt voor veel flexibiliteit in je organisatie. Je zet de Business Intelligence consultant in wanneer je het zelf nodig vindt. Onze BI consultants zorgen voor een maximale kennisinjectie: je combineert de kennis van de consultant zelf, van Inergy én van jouw organisatie. Zo zorg je voor een optimale werkwijze. Een inhouse specialist van Inergy is daarnaast snel effectief: je hebt geen inwerktraject en je hoeft niet te wachten op rendement.

3 situaties waarin je kiest voor Business Intelligence Consultancy van Inergy

Stel een businesscase op

Jouw organisatie wil met data aan de slag, maar je weet nog niet goed hoe je dit aan moet pakken. Onze Business Intelligence Consultant stelt samen met jou intern een businesscase op. Zo weet je wat slim omgaan met data jouw organisatie kan opleveren en vermijd je beginnersfouten in het vervolgtraject.

Tijdelijk (extra) datakennis

Kom je kennis van data en analytics tekort, bijvoorbeeld door een onvoorzien vertrek van een collega of een nieuw project? We helpen je graag uit de brand. Al onze professionals hebben kennis van zaken en kunnen meteen aan de slag.

Toets de kwaliteit

Je heb zelf jouw digitale oplossing ontwikkeld en beheert het product zelf. Om er zeker van te zijn dat jouw oplossing volledig in orde is, kan je een externe kwaliteitstoetsing doen. Onze Business Intelligence Consultant toetst jouw oplossing op vooraf gedefinieerde punten en doet – indien gevraagd – suggesties ter verbetering.

Referentie – Rituals

De inzet van Data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals: “Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Lees meer over onze samenwerking met Rituals.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Select Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op. Of plan direct zelf een gratis dataconsult in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO 27001 & ISAE 3402 gecertificeerd