Snel naar content

BI & Analytics Consultants

Jouw organisatie wil aan de slag met data, komt datakennis tekort of wil huidige dataproducten verbeteren. Een inhouse Inergy-specialist biedt een snelle en effectieve oplossing.

Lees meer

Enkele van onze klanten

Onze certificaten en keurmerken

De voordelen van een inhouse Inergy-specialist

Kies voor een inhouse specialist van Inergy op gebied van Business Intelligence & Analytics. Dit zorgt voor veel flexibiliteit in je organisatie. Je zet de BI consultant in wanneer je het zelf nodig vindt. Onze BI consultants zorgen voor een maximale kennisinjectie: je combineert de kennis van de consultant zelf, van Inergy én van jouw organisatie. Zo zorg je voor een optimale werkwijze. Een inhouse specialist van Inergy is daarnaast snel effectief: je hebt geen inwerktraject en je hoeft niet te wachten op rendement.

4 Redenen om te kiezen voor een BI & Analytics consultant van Inergy

Stel een businesscase op

Jouw organisatie wil met data aan de slag, maar je hebt nog geen idee hoe je dit aan moet pakken. Een specialist stelt samen met jou intern een businesscase op. Zo weet je wat slim omgaan met data jouw organisatie kan opleveren en vermijd je beginnersfouten in het vervolgtraject.

Neem de regie in eigen hand

Je hebt zelf jouw digitale oplossing ontwikkeld en beheert het product zelf. Om er zeker van te zijn dat jouw oplossing volledig in orde is, kan je een externe kwaliteitstoetsing doen. Onze specialist toetst jouw oplossing op vooraf gedefinieerde punten en doet – indien gevraagd – suggesties ter verbetering.

Tijdelijk (extra) datakennis

Je hebt zelf jouw digitale oplossing ontwikkeld en beheert het product zelf. Om er zeker van te zijn dat jouw oplossing volledig in orde is, kan je een externe kwaliteitstoetsing doen. Onze specialist toetst jouw oplossing op vooraf gedefinieerde punten en doet – indien gevraagd – suggesties ter verbetering.

Toets de kwaliteit

Je heb zelf jouw digitale oplossing ontwikkeld en beheert het product zelf. Om er zeker van te zijn dat jouw oplossing volledig in orde is, kan je een externe kwaliteitstoetsing doen. Onze specialist toetst jouw oplossing op vooraf gedefinieerde punten en doet – indien gevraagd – suggesties ter verbetering.

Maak een keuze uit de volgende specialisten

  • BI Engineer
  • Data architect
  • Informatieanalist
  • Data scientist
  • ETL engineer
  • Projectmanager
  • Business consultant

Referentie – Rituals

De inzet van Data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals: “Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Lees meer over onze samenwerking met Rituals.

Over Inergy

Inergy helpt organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. Samen met ruim 150 collega’s zetten wij ons 24/7 in om impact te maken met jouw data. Wij bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en we zijn ISAE3402 en ISO 27001 gecertificeerd, waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Wil je meer weten? Eén van onze specialisten neemt binnen één werkdag contact met je op.