Snel naar content

Business Intelligence Audit

Is de BI-omgeving van jouw organisatie traag? Vertrouwen collega’s niet op de data in de dashboards? Onze BI-audit brengt alle knelpunten van jouw BI-omgeving in kaart. Na afloop ontvang je een gedetailleerd adviesrapport met alle aanbevelingen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Business Intelligence Audit

Geloof jij dat jouw Business Intelligence-omgeving beter kan presteren? Weet je dat er ruimte is voor verbetering, maar kun je wel wat hulp gebruiken om precies te achterhalen waar en hoe? Zoek niet verder! Onze uitgebreide Business Intelligence Audit is speciaal ontworpen om jou te helpen het beste uit jouw BI-processen en -systemen te halen.

Na onze uitvoerige audit ontvang je een uitgebreid adviesrapport. Dit rapport biedt een diepgaande analyse van de huidige kwaliteit van jouw BI-omgeving, wijst knelpunten en tekortkomingen aan, en presenteert duidelijke en haalbare aanbevelingen voor verbetering.

profielfoto peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

collega Michael Alvares achter laptop op kantoor in Woerden

De Business Intelligence audit in het kort

Het beheren van een effectieve en efficiënte Business Intelligence-omgeving is soms overweldigend, vooral als je organisatie groeit en verandert. We begrijpen dat je het meeste wilt halen uit jouw BI-investeringen, en onze audit is precies wat je nodig hebt om dat te bereiken.

We auditen jouw BI-omgeving op meer dan 160 punten, waaronder:

  • Architectuur & technologie: de architectuur, het datamodel, ETL, infrastructuur en versiebeheer.
  • Data governance: datakwaliteit, documentatie en privacy.
  • BI-tools: het gebruik en de kwaliteit van dashboards en KPI’s.
  • Organisatie & proces: het beheer en gebruik van de BI-omgeving in de organisatie.
Vertel me meer over alle onderwerpen van de BI-audit.

Datakwaliteitsdashboard bij Rituals

Datakwaliteit wordt permanent gemonitord bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust datakwaliteitsdashboard gebouwd.

Joop Fiers, Head of HR Digital & Analytics bij Rituals:

Ik hoor vanuit onze organisatie altijd positieve geluiden over de samenwerking met Inergy. Daarom vroeg ik ze logischerwijs ook bij dit project te helpen. Ze komen afspraken na en zetten niet achteloos even een dashboard in elkaar. Collega’s discussiëren nu, in positieve zin, over onze data.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Rituals Melvin en Joop
profielfoto peter ledeboer

Peter Ledeboer – Specialist data analytics

✔ kies zelf je dag en tijd ✔gratis en zonder verplichtingen

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland