Snel naar content

Al jouw data inzichtelijk in één online omgeving

Dataplatform doorontwikkelen

Een dataplatform is de omgeving waarin alle data op dusdanige wijze is georganiseerd dat deze data op de gewenste wijze benaderbaar, zichtbaar en te gebruiken is.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Dataplatform doorontwikkelen

Wij beheren en monitoren jouw data platform dag én nacht zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Jouw dataplatform. Onze beloften.

Beheren en monitoren

Wij beheren en monitoren al jouw dataprocessen. Als we een ongewone verandering signaleren, krijgen we daar automatisch een melding van en handelen we direct, indien nodig.

Dag én nacht support

Het ontsluiten van informatie gebeurt ’s nachts. Wij houden de hele keten van data daarom dag én nacht in de gaten. Gaat er iets mis, dan zien wij dat en grijpen direct in. Wel zo fijn.

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Al jouw data inzichtelijk in één online omgeving. Wij regelen de technische implementatie zodat jij je kan concentreren op jouw core business.

Lees meer

2. Dataplatform beheren

2. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform dag én nacht zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Lees meer

3. Dataplatform doorontwikkelen

3. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van het dataplatform op basis van jouw behoeftes.

Referentie – Rituals

De inzet van Data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals: “Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Lees meer over onze samenwerking met Rituals.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


  • Ervaren data analytics specialisten
  • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
  • ISO27001 & ISAE3402 gecertificeerd