Snel naar content

Volledig geoptimaliseerd naar jouw behoeften

Dataplatform doorontwikkelen

Een dataplatform is nooit helemaal af. Technologie blijft zich ontwikkelen, net als jouw organisatie en haar behoeften. Dit maakt het continu doorontwikkelen van jouw datawarehouse van groot belang.

Lees meer

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Haal het maximale uit jouw dataplatform

Ontdek wat de voordelen zijn voor jou als data professional of voor jou als management / directie.

Collega's corien en lieselotte achter laptop op kantoor

Doorontwikkelen is essentieel

Een goed functionerend dataplatform is essentieel voor jouw succes. Het behouden van een uitstekend werkend dataplatform vereist voortdurende doorontwikkeling.

Zonder doorontwikkeling loop je het risico dat de prestaties van je datawarehouse achteruitgaan, wat grote gevolgen heeft voor je analyses.

Het ontbreken van actuele informatie kan leiden tot analyses op basis van verouderde en onvolledige data.

Bovendien kan een gebrek aan doorontwikkeling ervoor zorgen dat het dataplatform niet meer voldoet aan de behoeften van je organisatie.

Altijd up-to-date

Inergy gaat verder dan bouwen en beheren. We optimaliseren jouw dataplatform naar jouw behoeften, denken met je mee en bieden voortdurende ondersteuning.

We geloven in voortdurende verbetering en groei, daarom bouwen we een toekomstbestendig datawarehouse.

Of het nu gaat om het integreren van nieuwe databronnen, het ontwikkelen van slimme algoritmes of het bouwen van nieuwe dashboards.

Als jouw organisatie verandert of nieuwe uitdagingen zich voordoen, staan we altijd klaar. Zo blijf je altijd up-to-date en kun je vertrouwen op waardevolle informatie.

Lina Nsoni-Zau en Carlijn van Schaik in overleg

Referentie – Rituals

De inzet van data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Het proces van doorontwikkeling

Het doorontwikkelingsproces begint in de voorbereidingsfase, waarin we samen het volledige potentieel inschatten en een gedetailleerde roadmap ontwikkelen.

Ook daarna is er altijd ruimte voor verdere uitbreiding, zoals het toevoegen van databronnen en het benutten van analytics.

Het doorontwikkelingsproces is een nauwe samenwerking tussen jou en Inergy. We zorgen ervoor dat jouw wensen worden gerealiseerd en geïntegreerd.

Maar daar blijft het niet bij. We denken actief met je mee om jouw data optimaal te benutten en waardevolle inzichten te genereren. Onze samenwerking is gericht op het optimaliseren van jouw BI-omgeving.

mensen aan het werk
collega's Lina en Mark achter een laptop

Doorontwikkelen: Waarom?

Een goed functionerend datawarehouse is essentieel voor jouw datagedreven beslissingen. Doorontwikkeling is daarom cruciaal om het dataplatform optimaal te houden.

Een niet doorontwikkeld dataplatform kan leiden tot verminderde prestaties, waardoor je niet tijdig over de juiste informatie beschikt. Dit kan leiden tot onnauwkeurige besluitvorming en vertraagde reactietijden.

Bovendien kan een niet doorontwikkeld dataplatform niet meer voldoen aan de behoeften van jouw organisatie, bijvoorbeeld door veranderde marktomstandigheden, nieuwe bedrijfsdoelstellingen of andere ontwikkelingen.

Future-proof

Inergy gaat altijd een stap verder en denkt graag met je mee.

Samen bekijken we de mogelijkheden om jouw dataplatform verder te optimaliseren, zodat het nog beter aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie. We geloven in voortdurende verbetering en groei, daarom bouwen we een toekomstbestendig datawarehouse.

Als jouw organisatie verandert of nieuwe uitdagingen zich voordoen, staan we altijd klaar om een oplossing te bieden die perfect past bij jouw nieuwe behoeften. Zo kun je altijd vertrouwen op de juiste informatie voor datagestuurde besluitvorming.

collega Berend Wijte achter laptop op kantoor

Referentie – Rituals

De inzet van data analytics bij Rituals

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Continu verbeteren

Doorontwikkeling begint vaak al in de voorbereidingsfase, waar we het volledige potentieel inschatten en een gedetailleerde roadmap ontwikkelen.

Zodra het fundament is gelegd, is er altijd ruimte voor verdere uitbreiding, bijvoorbeeld door het toevoegen van databronnen of het benutten van analytics.

We zorgen ervoor dat je nieuwe inzichten kunt toevoegen en gaan in gesprek om dit te realiseren.

Maar we gaan verder dan dat. We denken actief met je mee, zodat je data optimaal benut wordt en je altijd de beste beslissingen kunt nemen.

Collega's Carlijn en Michael lopen door de gang met cola en koffie

Word volledig ontzorgd

Met het bouwen, beheren en doorontwikkelen van jouw datawarehouse worden jij en jouw BI-afdeling volledig ontzorgd. Geen zorgen meer over de technische details. Jullie kunnen je volledig focussen op jullie kerntaken!

1. Dataplatform bouwen

1. Dataplatform bouwen

Met onbeperkte opslag, de beste performance en top security maken we je klaar voor de toekomst.

Meer weten

2. Dataplatform optimaliseren

2. Dataplatform optimaliseren

Heb je een dataplatform, maar voldoet deze niet aan de behoeften van jouw organisatie? Geen probleem! Wij hebben de expertise om jou te helpen. Ontdek het Inergy dataplatform.

Meer weten

3. Dataplatform beheren

3. Dataplatform beheren

Wij beheren en monitoren jouw dataplatform 24/7 zodat jij er geen omkijken naar hebt. We bieden dag én nacht support en zorgen ervoor dat je grip hebt op de kosten.

Meer weten

4. Dataplatform doorontwikkelen

4. Dataplatform doorontwikkelen

Wij zorgen voor het uitbreiden en actualiseren van jouw dataplatform. Extra databronnen? Nieuwe dashboards? Wij regelen het voor je.

collega's Angie en Rick in overleg op kantoor in Woerden

Data Science technieken

Het doorontwikkelen van jouw dataplatform betekent ook het toepassen van nieuwe technologieën. Zo ook het toepassen van nieuwe Data Science technieken. Denk aan Predictive Analytics of Datamining.

Met Predictive Analytics voorspel je op basis van bestaande data wat er in de toekomst zal gebeuren. Met datamining vind je complexe verbanden en patronen in jouw data.

Data Science biedt nog vele andere mogelijkheden. Benieuwd? Hier kan je meer lezen!

Over Inergy

Inergy heeft jarenlange ervaring, ruim 22 jaar, op het gebied van Data & Analytics. Wij leveren:

  • Full service Data & Analytics
  • De meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment
  • Een toekomstbestendig dataplatform
  • Doorontwikkelingsmogelijkheden
  • Top 10 beste bedrijven Data & AI door MT/Sprout 2022 én 2023.
  • Microsoft Partner, Snowflake Premier Partner en SqlDBM Silver Partner.
  • ISO 27001 en ISAE 3402 gecertificeerd.
Logo Inergy op kantoor in Woerden

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland