Slimme software, Eén complete oplossing voor planning en control

Met LIAS Enterprise beschikt u over een groot aantal slimme functionaliteiten om planning en control te digitaliseren en online te presenteren. LIAS Enterprise is snel te implementeren en te leren. Laagdrempelige software die gebruikers goed ondersteunt in hun functie. Geen losse formats of talrijke bestanden op het netwerk, geen omvangrijk mailverkeer om een planning en control product op te stellen. Geen blackbox, hoge kans op fouten en gebrekkig inzicht. Naast deze en nog veel meer nadelen in een situatie zonder LIAS Enterprise ontstaat er met LIAS Enterprise niet alleen een sterk verbeterd proces, u ziet ook veel meer mogelijkheden om te verbeteren in proces of eindresultaat. Bijvoorbeeld de online begroting, online jaarverslag en online managementrapportages.

Kortom LIAS Enterprise voor planning en control. Eén vanzelfsprekende applicatie die het verschil maakt tussen een black box proces en een situatie waar u verantwoordelijkheden legt waar ze horen, het proces van iedereen maakt en de organisatie versterkt, vereenvoudigt en verbindt.

Lees hier alles over de slimme software.

JanKees Lampe

CMO

Wilt u meer weten over deze Lias Planning en Control Software?

Vul het contactformulier hieronder in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op – of neem direct contact met ons op.

Bel ons op 0348 45 76 66

Mail JanKees Lampe via jankees.lampe@inergy.nl