Snel naar content

Analytics

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk met de LIAS oplossingen op gebied van Analytics.

Lees meer

Ruim 95% van de gemeenten gebruikt onze software en diensten. Onder andere:

Onze keurmerken en certificaten:

Analytics

Maak complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Met LIAS Analytics zijn alle interactieve dashboards gebundeld in een Power BI app. Zo heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het genereren van een dashboard.

Je bepaalt zelf wie welke informatie te zien krijgt. Een budgethouder krijgt bijvoorbeeld andere informatie te zien dan zijn collega of afdelingshoofd. Op deze manier is het ook mogelijk om met één druk op de knop de begroting zowel intern als extern te delen. Je kan stakeholders toegang geven tot rapportages over de begroting, governance, risk & compliance of de prognose.

De Power BI dashboards zijn altijd en overal toegankelijk, ongeacht device. Ook voor de Interne Controle is het mogelijk om inzicht te krijgen in de processen waarop gestuurd wordt.

Hoe krijg én houd je bijvoorbeeld continu grip op de financiële gevolgen van COVID-19 zonder administratieve rompslomp en te voldoen aan bestaande wetgeving? Onze COVID-monitor biedt uitkomst.

LIAS Analytics

LIAS Analytics

Maak je complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Met LIAS Analytics zijn alle dashboards gebundeld in een Power BI App.

Lees meer

COVID-monitor

COVID-monitor

Krijg én houd grip op de financiële gevolgen van COVID-19 met LIAS COVID-monitor.

Lees meer

Zien is geloven. Vraag een demonstratie aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.