Snel naar content

Stuurinformatie eenvoudig inzichtelijk

LIAS Analytics

Met LIAS Analytics zijn alle dashboards gebundeld in een Power BI App. De dashboards zijn zowel op mobiel, tablet als laptop te bekijken en altijd beschikbaar.

Lees meer

Alle 342 gemeenten in Nederland maken gebruik van LIAS software en oplossingen. Onder andere:

Heldere communicatie

Een goed opgebouwd dashboard is de methode om grote hoeveelheiden data te presenteren. Ontwikkelingen, trends en opvallende afwijkingen zijn zo goed zichtbaar.

Toegesneden op de doelgroep

Binnen de Power BI App is het mogelijk om op basis van row level security en gebruikersgroepen alleen die informatie te zien die voor jou relevant is. Zo krijgt bijvoorbeeld een budgethouder andere informatie te zien dan zijn of haar collega of afdelingshoofd.

Snel en inzichtelijk verschillende cycli vergelijken

In de Power BI App zijn alle dashboards gebundeld. Zo heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder zelf tijd kwijt te zijn aan het genereren van een dashboard.

Standaard dashboards

Met LIAS Analytics heb je direct inzicht in de stuurinformatie zonder hier zelf dashboards voor te genereren.

Prestatiemonitor

Een speciaal ontwikkeld dashboard om de voortgang van doelen en ambities weer te geven. Overzichtelijke grafieken maken het mogelijk om in één opslag de huidige stand van zaken op te halen.

Overal toegang

De Power BI dashboards zijn altijd en overal toegankelijk. In de dashboards is informatie terug te vinden uit het financiele systeem, zoals Performance Management en Risicomanagement. Ook voor de Interne controle krijg je inzicht in de processen waarop gestuurd wordt.

Zien is geloven. Vraag een gratis demo aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.