Snel naar content

IPv6

Inergy kan vanaf 2022 nieuwe websites opleveren conform de IPv6 standaard. Inergy biedt daarvoor een eenvoudige overstapmogelijkheid aan. Onze collega’s vertellen je hier en over de kosten die hieraan verbonden zijn graag meer. 

Lees meer

Alle 342 gemeenten in Nederland maken gebruik van LIAS software en oplossingen. Onder andere:

Voldoe aan de IPv6-richtlijn met jouw website/publicatie

Inergy kan vanaf 2022 nieuwe websites opleveren conform de IPv6 standaard. Inergy biedt daarvoor een eenvoudige overstapmogelijkheid aan. Onze collega’s vertellen je hier en over de kosten die hieraan verbonden zijn graag meer. 

Inergy host ook oudere publicaties voor diverse LIAS-gebruikers. Denk hierbij aan websites voor jaarverslagen en begrotingen. Inergy biedt de mogelijkheid om ook deze oudere websites te laten voldoen aan de IPv6 standaard.  

Wat is IPv6? 

Internet Protocol versie 6 (IPv6) is de toekomstbestendige standaard voor netwerkadressen op internet. Het Overheidsbreed Beleidsoverleg Digitale Overheid (OBDO) heeft besloten dat alle overheidsorganisaties per 31 december 2021 moeten zijn overgestapt op deze nieuwe standaard. 

IPv6 is versie 6 van het internetprotocol voor het gebruik van IP-adressen. Het is de opvolger van IPv4. Versie 6 is onder andere nodig omdat versie 4 een maximum van 4,3 miljard adressen aankan en hiermee niet toekomstbestendig is. IPv4-adressen bestaan uit 32 bits, terwijl IPv6-adressen bestaan uit 128 bits. Andere verbeteringen zijn een betere routing en netwerk-autoconfiguratie en een betere gegevensbeveiliging. 

Bekijk hier ook het stappenplan van de OBDO.

Overstapmogelijkheid 

Wil je gebruik maken van onze overstapmogelijkheid? Neem gerust contact op met jouw contactpersoon binnen Inergy. Je kan ook altijd bellen met 0348 – 457666 of mailen naar info@inergy.nl

Zien is geloven. Vraag een gratis demo aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.