Snel naar content

Efficiënt samenwerken voor lokale overheden

LIAS Enterprise

Maak, beheer en controleer beleidsdocumenten gezamenlijk online. Stel doelen, analyseer resultaten en maak de rapportage inzichtelijk voor iedereen – van beleidsmedewerkers tot raadsleden en burgers.

Alle 342 gemeenten in Nederland maken gebruik van LIAS software en oplossingen. Onder andere:

Jouw volledige Planning & Control cyclus digitaal

Planning & Control rapportages

Realtime samenwerken – van begroting tot jaarverslag

Geen losse documenten meer, maar allemaal dezelfde waarheid. Van controller tot budgethouder, van directie tot beleidsmedewerker. De voortgang en kwaliteit bewaken was nog nooit zo makkelijk.

Bekijk module

Financieel management

Grip op jouw cijfers met Financieel management

Met grip op jouw cijfers geef je financiële sturing op jouw vooraf gestelde doelen. Budgetteren, prognosticeren en analyseren. Allemaal in één systeem. Het bijhouden van ingewikkelde en foutgevoelige excelsheets is niet meer van deze tijd.

Bekijk module

Prestatiemanagement

Stuur tijdig bij aan de hand van actuele resultaten

Stel meetbare doelen, bepaal wie verantwoordelijk is en ontvang regelmatig tussentijdse resultaten. Het systeem waarschuwt automatisch in geval van negatieve trends. Zo stuur je tijdig bij indien nodig.

Bekijk module

Risicomanagement

Voorkomen is beter dan genezen

Breng alle risico’s van de planning & control cyclus in kaart, stel beheersmaatregelen op en wijs risico-eigenaren toe. Zo voorkom je onaangename verrassingen en houd je jouw organisatie in control.

Bekijk module

Analytics

Krijg inzicht in al jouw databronnen

Met Analytics van LIAS maak je complexe informatie in een handomdraai overzichtelijk. Ontwikkelingen, trends en opvallende afwijkingen zijn zo sneller en makkelijker zichtbaar.

Bekijk module

Online publicaties

Alle informatie online zichtbaar en toegankelijk

Publiceer met één druk op de knop jouw documenten online en in jouw eigen huisstijl. Bezoekers navigeren eenvoudig door alle beschikbare informatie. Toegankelijk op desktop, tablet en mobiel.

Bekijk module

MIP Activa

Altijd inzicht in investeringen, kredieten en activa

Neem afscheid van aannames en krijg met intuïtieve dashboards in één oogopslag te zien welke projecten en processen er lopen en waar je bij kan sturen. Zo heb je inzicht in de totale kapitaallasten van jouw organisatie.

Bekijk module

Zien is geloven. Vraag een gratis demo aan.

In een gesprek en demonstratie wordt alles zoveel duidelijker.