P&C Rapportage

Documentmanagement opstellen: P&C documenten

Duur Training duurt een 1 dag van 09:00 tot 16:30

Kosten op aanvraag

Wanneer
op aanvraag

Waar
Online

Over de training

Deze training helpt je om sneller en efficiënter uw P&C documenten op te bouwen met behulp van documentmanagement. Door middel van een concreet voorbeeld wordt samen met de cursisten een P&C document opgebouwd. Waar moet je specifiek op letten als je een P&C document maakt?

Een ander belangrijk aspect van de training is, hoe je het schrijfproces kan integreren binnen jouw organisatie. Tijdens de training wordt het ideaal typische schrijfproces doorlopen zodat je deze kan vertalen naar jouw eigen interne schrijfproces. De P&C website wordt een steeds belangrijker onderdeel om rekening mee te houden. We bespreken hoe je jouw website zo maakt dat deze ook goed online kan worden gepresenteerd. Hiervoor is er ook een aparte training, Online publicaties, waar we dieper ingaan op alle mogelijkheden.

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld:

• Het aanmaken van document structuur;
• Het inrichten van autorisatie;
• Inzicht krijgen in het proces van het schrijven van een document;
• Het maken van financiële en prestatiemanagement rapporten;
• Kopiëren van documenten;
• Opzetten web-kenmerken.

Resultaat

Na de training beschik je over de kennis om in LIAS Enterprise een document in te richten, versiebeheer toe te passen en schrijftaken in de organisatie uit te zetten. Je bent in staat om uitleg te geven aan gebruikers over document management binnen LIAS Enterprise. Je kan door middel van een wizards rapporten toevoegen in jouw documenten.

Aanmelden

Je kan je via onderstaand formulier aanmelden voor deze training.

    Contactgegevens





    Adresgegevens



    Factuurgegevens



    Datum & Deelnemers