P&C Rapportage

Documentmanagement opstellen: P&C documenten

Duur Training duurt een 1 dag van 09:00 tot 16:30

Kosten € 495,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Wanneer 24 januari, 4 februari, 4 maart, 11 april, 6 mei en 3 juni

Waar Willy Brandtlaan 81 6716 RJ Ede

Over de training

Deze training helpt u om sneller en efficiënter uw begroting op te bouwen met behulp van documentmanagement. Door middel van een concreet voorbeeld wordt samen met de cursisten een P&C document opgebouwd. Waar moet u specifiek op letten als u een P&C document maakt? Hoe kunt u gebruik maken van vrije schermen en hoe komen de gegevens van prestatiemanagement? Een ander belangrijk aspect van de training is, hoe u het schrijfproces kunt integreren binnen uw organisatie. Tijdens de training wordt het ideaal typische schrijfproces doorlopen zodat u deze kunt vertalen naar uw eigen interne schrijfproces. De P&C website wordt een steeds belangrijker onderdeel om rekening mee te houden. We bespreken hoe u uw website zo maakt dat deze ook goed kan worden gepresenteerd online.  Hiervoor is er ook een aparte training online publicaties.

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld: • Het aanmaken van document structuur • Het inrichten van autorisatie • Inzicht krijgen in het proces van het schrijven van een document • Het maken van financiële en prestatiemanagement rapporten • Kopiëren van documenten. • Opzetten web-kenmerken

Resultaat

Na de training beschikt u over de kennis om in LIAS Enterprise een document in te richten, versiebeheer toe te passen en schrijftaken in de organisatie uit te zetten. U bent in staat om uitleg te geven aan gebruikers over document management binnen LIAS Enterprise. U kunt door middel van een wizards rapporten toevoegen in uw documenten.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze training

Contactgegevens

AdresgegevensFactuurgegevensDatum & Deelnemers