Financieel management

Training Budgetteren en Workflow

Duur Training duurt een 1 dag van 09:00 tot 16:30

Kosten € 495,– p.p. (exclusief BTW inclusief studiemateriaal en lunch)

Wanneer
Zie training data.

Waar
Da Vincilaan 3, 6716 WC Ede

Over de training

Binnen de P&C-cyclus gebruiken organisaties budgetten die lopende het jaar geïdentificeerd, gemonitord en verantwoord moeten worden. Om dit proces in goede banen te leiden, heeft LIAS de module financieel management. In deze module is het mogelijk om uw begrotingsproces in te richten. Wat er allemaal mogelijk is en waar u op moet letten als u gaat begroten in LIAS Enterprise wordt tijdens de training besproken. Tijdens deze training leert u hoe u de begrotingsonderdelen uit de module financieel management in kan richten. Het ‘optimale’ begroting workflow proces wordt door middel van een voorbeeld toegelicht. Ook wordt er besproken hoe u deze informatie kan gebruiken in uw P&C-documenten.

Het programma

De volgende onderwerpen worden behandeld: • Proces van begroten. • Hoe om te gaan met begrotingsstanden en journaalgroepen. • Hoe een workflow aanmaken ter goedkeuring van journalen. • Autorisatie om een journaal aanmaken. • Integratie begrotingscijfers met uw voorjaarsnota, najaarsnota

Resultaat

Na de training beschikt u over de kennis om in LIAS Enterprise de begrotingsonderdelen in te richten. U bent in staat uw eigen begrotingsproces te vertalen naar de inrichting van LIAS Enterprise. U kunt uw nieuwe begrotingsproces beschrijven ter voorbereiding voor het gebruik van begroten in LIAS Enterprise.

Aanmelden

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden voor deze training

Contactgegevens

AdresgegevensFactuurgegevensDatum & Deelnemers

Training Data

Dag(en) Datum Tijd
1 12/09/2019 09:00 tot 16:30
1 21/10/2019 09:00 tot 16:30
1 21/11/2019 09:00 tot 16:30