Snel naar content

Vergroot de afleverkans van je zending

Hitratio logistiek

De Hitratio Solution voor logistiek berekent de kans dat iemand thuis is om een zending te ontvangen. Dat stelt jou in staat om binnen een postcodegebied of wijk jouw bezorgers beter te informeren en afleverafspraken aan te scherpen.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wat jij van ons kan verwachten

1. Optimaliseer de adviesroute van bezorgers

De Hitratio Solution voor logistiek meet een statistische berekening van de kans dat iemand thuis is om een pakket in ontvangst te nemen. Alle belangrijke variabelen worden daarin meegenomen, zoals het moment van de dag, sociografische gegevens van de postcoderegio en de nabijheid van concurrerende logistieke dienstverleners.

Wanneer de kans groot is dat slechts weinig mensen binnen een postcodegebied of wijk gedurende bepaalde uren van de dag thuis zijn, kan je de adviesroute van jouw bezorgers hierop afstemmen. Zo verhoog je de efficiëntie van de bezorging en de tevredenheid van jouw klanten.

2. Formuleer afleverafspraken nauwkeuriger

Een zending meerdere malen tevergeefs aanbieden aan een ontvanger is zonde van je tijd. En dus van je geld. Als je weet dat mensen in een bepaalde regio overdag niet vaak thuis zijn, kan je afleverafspraken voor die regio aanscherpen. Is de eerste afleverpoging mislukt? Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de zending direct door te sturen naar een ophaalpunt.

Referentie – Intergamma

Stapsgewijs naar meer inzicht

Intergamma is de organisatie achter de succesvolle doe-het-zelf-formules Gamma en Karwei. Intergamma klopte bij Inergy aan om de informatievoorziening in de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Met een datawarehouse nam Intergamma afscheid van de informatiesilo’s.

Duco Roolvink – Head of analytics bij Intergamma:
“Het dataplatform helpt ons duurzaam te ondernemen door inzicht te bieden in de duurzaamheid van onze producten en onze bedrijfsvoering. En hierdoor is Intergamma klaar voor de toekomst.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Intergamma.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland