Snel naar content

Inzicht in klantgedrag

Klantloyaliteit

Klanten komen wekelijks, soms dagelijks terug. Maar hoe goed ken jij ze eigenlijk? Verkrijg inzicht in klantgedrag en pas je strategie gericht aan en verhoog klantloyaliteit. Met onze oplossing maak je pas écht kennis met jouw klant.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wat onze oplossing voor klantloyaliteit jou oplevert

  1. Inzicht in klantgedrag
    Onze oplossing analyseert aankopen (kassabonnen), maar ook het pinpasgebruik van klanten. Daarmee achterhaal je hoe vaak klanten bij jou een aankoop doen, wat die klanten besteden en wanneer klanten voor het laatst een aankoop bij je deden. Met die informatie ken je klanten een loyaliteitsscore toe, om vervolgens eenvoudig de volgende stap te maken: strategie bepalen.

  2. Beter strategie bepalen
    Jij weet het aantal klanten dat loyaal is aan jouw filiaal. Jij weet ook hoeveel klanten minder loyaal zijn. Dat betekent dat je gerichter kan sturen op het vergaren van meer loyale klanten, bijvoorbeeld door meer promotieacties of door een loyaliteitsprogramma te starten. Door klantdata te koppelen aan sociografische gegevens uit de regio, ben in staat om ingrijpendere aanpassingen te doen afgestemd op de doelgroep van het filiaal. Bijvoorbeeld door meer producten aan te bieden die passen in een gezonde levensstijl.

  3. Groei van omzet
    Doordat je dankzij de oplossing zicht hebt op het gedrag van jouw klanten kan je gerichter handelen om het aantal loyale klanten te vergroten en de klanttevredenheid op te schroeven. En iedere retailer weet: meer loyale en tevreden klanten betekent meer omzet.

Webinar

Data Analytics in retail

In dit webinar leer je hoe je al je beschikbare retaildata optimaal inzet voor datagedreven beslissingen.

Bekijk webinar

Whitepaper

We apply AI for you

Ontdek alles over de verschillen tussen Data Science, Artificial Intelligence en Machine Learning in deze whitepaper.

Download whitepaper

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie Rituals

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner. Samen zijn we aan dit grote avontuur begonnen. We hebben al prachtige resultaten bereikt.”

Rituals zet alles op alles om bedrijfsprestaties te verbeteren door scherper te sturen. Met hulp van Inergy is er een robuust dataplatform met Power BI gebouwd.

Martijn Willems, Director Control & Analytics bij Rituals:
Met het Power BI-platform lukt het ons om continu te sturen, zelfs op winkelniveau. In Power BI dashboards kunnen wij alle transacties aflezen. Dit betekent dat wij nagenoeg realtime informatie hebben over hoe het ervoor staat met de omzet. Niet alleen van al onze winkels samen, maar ook per regio of zelfs per winkel.

Ontdek meer over onze samenwerking met Rituals.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Richard neemt contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Plan een gratis adviesgesprek

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland