Snel naar content

Optimaliseer je voorraad

Voorraadbeheer

Alles valt of staat met de kwaliteit van je voorraadbeheer. Heb je teveel voorraad? Dan kost het je geld. Heb je te weinig? Dan kost het je klanten.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Wat jij van ons kan verwachten

 1. Realiseer hogere klanttevredenheid
  Met onze oplossing voor voorraadbeheersing en -optimalisatie krijg je een integraal beeld van jouw voorraden. En beter nog, je kan inschatten wat jouw buffervoorraad moet zijn. Dat kan door voorspellingen te doen met jouw data in combinatie met externe data, zoals weerberichten of demografische gegevens. Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende producten op voorraad hebt, waardoor jouw klant nooit misgrijpt en altijd vindt wat hij zoekt.

 2. Voorkom onnodig beslag van kapitaal
  Vermijd te grote voorraden met onze oplossing. Een voorraadoverschot betekent een beslag op jouw kapitaal. Kapitaal dat je niet kan investeren in jouw bedrijf. Andere voordelen van een correcte voorraad zijn het verlagen van de ruimtekosten en de risico- en verouderingskosten.

 3. Vermijd derving
  Verlaag het risico dat artikelen onverkocht in jouw magazijn blijven staan of erger nog, dat je artikelen moet weggooien. Doordat je exact inzicht hebt in jouw voorraad en in de vraag die in de komende periode ontstaat, voorkom je derving.

Webinar

Data Analytics in retail

In dit webinar leer je hoe je al je beschikbare retaildata optimaal inzet voor datagedreven beslissingen.

Bekijk webinar

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie Detailresult

Analytics zorgt voor revolutie in retail

Dankzij de data-oplossingen van Inergy kan Detailresult Groep reageren op trends en ontwikkelingen, uitspraken doen over specifieke klantgroepen én efficiënter werken. Inergy ontwikkelde voor Detailresult (supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt) verschillende tools, onder meer voor assortimentsoptimalisatie en locatiekeuze.

Bart Oprel, CFO Detailresult: “Begin met een praktisch probleem en laat zien wat de resultaten zijn. Baken goed af wat je wel en niet wil doen. En kies een partner die bij je past.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Detailresult.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data analytics. We helpen organisaties al meer dan 20 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service, non-stop datamanagement, advanced analytics en dashboarding op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Microsoft Gold Partner en Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.


 • Ervaren data analytics specialisten
 • Microsoft Gold & Snowflake Premier partner
 • ISO27001 & ISAE3402 gecertificeerd