Snel naar content

Optimaliseer je voorraad

Voorraadbeheer

Alles valt of staat met de kwaliteit van je voorraadbeheer. Heb je teveel voorraad? Dan kost het je geld. Heb je te weinig? Dan kost het je klanten.

Meer weten

Vertrouw net als deze organisaties op Inergy

Onze partners, certificaten en keurmerken

Voorraadbeheer van Inergy

  1. Realiseer hogere klanttevredenheid
    Met onze oplossing voor voorraadbeheersing en -optimalisatie krijg je een integraal beeld van jouw voorraden. En beter nog, je schat nog beter in wat jouw buffervoorraad moet zijn. Dat kan door voorspellingen te doen met jouw data in combinatie met externe data, zoals weerberichten of demografische gegevens. Zo zorg je ervoor dat je altijd voldoende producten op voorraad hebt, waardoor je klant nooit misgrijpt en altijd vindt wat hij zoekt.

  2. Voorkom onnodig beslag van kapitaal
    Vermijd te grote voorraden met onze oplossing. Een voorraadoverschot betekent een beslag op je kapitaal. Kapitaal dat je niet kan investeren in jouw bedrijf. Andere voordelen van een correcte voorraad zijn het verlagen van de huurkosten en de risico- en verouderingskosten.

  3. Vermijd derving
    Verlaag het risico dat artikelen onverkocht in je magazijn blijven staan of erger nog, dat je artikelen moet weggooien. Doordat je exact inzicht hebt in jouw voorraad en in de vraag die in de komende periode ontstaat, voorkom je derving.

op een dag en tijd naar keuze

profielfoto peter ledeboer
citaat icoon

“Voor ons is Inergy echt een trusted partner.”

Martijn Willems –
Director Control & Analytics bij Rituals
logo rituals

Webinar

Data Analytics in retail

In dit webinar leer je hoe je al je beschikbare retaildata optimaal inzet voor datagedreven beslissingen.

Bekijk webinar

Webinar

Starten met een dashboard

Tijdens dit webinar leer je hoe een actiegericht dashboard in elkaar zit, krijg je tips voor het maken van dashboards en leer je wat de meest gemaakte valkuilen zijn.

Bekijk webinar

Leer Inergy kennen

Over ons

Ontdek alles over het bedrijf Inergy en de datagedreven oplossingen die wij organisaties bieden op gebied van datamanagement, analytics en KPI dashboarding.

Meer weten

Referentie Detailresult

Analytics zorgt voor revolutie in retail

Dankzij de data-oplossingen van Inergy kan Detailresult Groep reageren op trends en ontwikkelingen, uitspraken doen over specifieke klantgroepen én efficiënter werken. Inergy ontwikkelde voor Detailresult (supermarktketens Dirk van den Broek en DekaMarkt) verschillende tools, onder meer voor assortimentsoptimalisatie en locatiekeuze.

Bart Oprel, CFO Detailresult:
“Begin met een praktisch probleem en laat zien wat de resultaten zijn. Baken goed af wat je wel en niet wil doen. En kies een partner die bij je past.”

Ontdek meer over onze samenwerking met Detailresult.

Over Inergy

Inergy is jouw partner op gebied van data. We helpen organisaties al 25 jaar om alle waarde uit hun data te halen. We bieden full service dataoplossingen op basis van de meest effectieve en efficiënte technologieën van dit moment. We zijn officieel Snowflake Premier Partner. Daarnaast zijn we ISAE 3402 en ISO 27001 gecertificeerd waardoor jouw data gegarandeerd veilig is.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je eens met ons praten over jouw datavraagstuk? Onze dataspecialist Peter neemt binnen één werkdag contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geen zin om te wachten en heen-en-weer te mailen voor het maken van een afspraak? Plan dan direct zelf een afspraak in op een dag en tijd die jou het best uitkomt.


Vertrouwd door

citaat icoon

“Inergy levert gewoon goed werk.”

Joeri Vonk –
Data-analist bij Milieu Service Nederland
Logo Milieu Service Nederland